Wiadomo czy cena gry po premierze będzie inna niż obecne 30 euro?
Black Desert - EU
Raczej sie nie zmieni.
Mam pytanie, odnośnie serwerów. Jak to będzie wyglądać z polską sceną? Gdzie większość się wybiera, gdzie turki i inne mahomedy obcować będą, które będą Mostly INT itd.
Myślałem że pogram sobie w betę, wczoraj kupiłem ten pack za 50euro a dostępu nie mam :C pewnie za późno no ale nic, poczekam do 3 marca,
chyba że dziś coś wyślą na maila.
Jak kupiles za 50 to chyba masz headstart 48h(nie pamietam dokladnie). Servery jeszcze nie zostały podane.
Beta skończyła się o 9 rano więc nie mieli co Ci dziś już wysyłać
Na becie zrobili z serwerami hybrydowy pomysł z serwerami, zobaczymy co wybiorą itd.
Gierka dość fajna chociaż nadal się zastanawiam :P.
A mam takie pytanie co do Char Creatora, działa wam obecnie? Bo ja mam ciągle przycisk w kolorze szarym, nie mogę go nacisnąć, a chciałem się troche pobawić tym bajerem :P.
Wracam do domu to moge sprawdzic do 30minut.
Edit
Nie wróciłem jeszcze do domu, ale przeglądając oficjalne forum, natknąłem sie na taki temat http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/18404-please-re-enable-the-character-creator/
Sprawdziłem osobiście i mi też nie działa.
Hm, w zapowiedzi cash shopu nie było Awakening skill resert itemu, teraz go dodali. Trochę to smutne, bo zanim wylosuje bonus jaki rzeczywiście chce, będę musiał wydać sporą ilość pieniędzy w cash shopie.
Serio takie coś jest w IS ? może jeszcze po 10euro ?
Nie, za 3€.
Ile to wychodzi za 100 tego golda? 1Euro? to za ten Must Be czyli - flet na konia, zwiększony udźwig 150LT i zwiększone bagi to 3650 ISG jak tak to taniej kupić drugą grę i na multiboxie latać...
Flet czy taki must be to bym nie powiedział wystarczy pilnować swojego mounta. Zawsze można się po niego wrócić na auto run'ie
. Multibox za dużo Ci nie da, kasy sobie nie przekażesz z tego co wiem...
1000 Pearl = 10€
Meh musieli akurat wyłączyć ten char creator.
Hm, w zapowiedzi cash shopu nie było Awakening skill resert itemu, teraz go dodali. Trochę to smutne, bo zanim wylosuje bonus jaki rzeczywiście chce, będę musiał wydać sporą ilość pieniędzy w cash shopie.
Poważnie, to Ty się zacznij zabierać za zbieranie wiedzy na temat gry...bo jakbyś wiedział jak się resetuje skille to byś nie pisał takich głupot...
Powiem tyle - kupowanie itemu z Cash Shopa do resetu Awekening skilli nie jest konieczne. Wystarczy do tego 2 Fragment of Memory:
http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/7711-how-to-get-fragment-of-memories/
Przestańcie szukać dziury w całym... a co najważniejsze wprowadzać ludzi w błąd.
Mi tam się IS nawet podoba. Mogłoby być tylko choć trochę taniej (w razie jakby mi się zachciało kupić jakiś stanik xd).
Najśmieszniejsze jest dla mnie jednak to, że większość ludzi, którzy tak płaczą, że p2w albo nawet nie mieli styczności z grą albo na 100% nie będą mieli (nie pójdzie im albo mamusia nie da kieszonkowego czy coś).
BTW. Wiecie może na jakiej zasadzie będzie się ekwipować skiny? Czy mógłbym sobie Weapon Skina jakoś przełożyć z Tamerki na Ninję po jego wyjściu ?
@Huban Dobrze typ gada ;p Aż miło się słucha ;p
Witam chciałbym zakupić BD przez paypal tylko ze podczas finalizowania transakcji każe mi podać numer karty kredytowej a powinno ściągać kasę z konta paypal;/ Jakiś sposób czy zostaje opcja paysafecard?
Sam kupowałem grę przez paypal jednak u mnie paypal jest podpięty pod kartę i ściąga przez kartę pieniądze.
W PayPalu zobacz ustawienia. W momencie płatności za grę, czyli okno po zalogowaniu powinna być informacja o sposobie realizacji płatności. W panelu ustawień paypal możesz wybrać sposób realizacji płatności. Zobacz wpierw tam. Ja mam wybraną tą opcje:
Wybierz źródło finansowania płatności przy realizacji transakcji.
Mi tam się IS nawet podoba. Mogłoby być tylko choć trochę taniej (w razie jakby mi się zachciało kupić jakiś stanik xd). Najśmieszniejsze jest dla mnie jednak to, że większość ludzi, którzy tak płaczą, że p2w albo nawet nie mieli styczności z grą albo na 100% nie będą mieli (nie pójdzie im albo mamusia nie da kieszonkowego czy coś). BTW. Wiecie może na jakiej zasadzie będzie się ekwipować skiny? Czy mógłbym sobie Weapon Skina jakoś przełożyć z Tamerki na Ninję po jego wyjściu ? @Huban Dobrze typ gada ;p Aż miło się słucha ;p
Ehh to jeden z plusów,że Gra jest B2P...nie będzie napływu dzieci gra...jest dosyć hmm trudna dla nich to też dobrze...gdy już będą grać można na nich zarabiać...emmm co do Skinów sam się zastanawiam...Lecz wątpię.....Trzeba sprawdzić czy jest tam mowa o Skinach na wszystkie Grywalne postacie czy tylko na jedną grywalną postać....Mało prawdopodobne,że będzie można tak zrobić ale no cóż zobaczymy....Mnie bardziej Interesuje Czy hm...Dajmy na to mam nick zarezerwowany Zrobię sb na początek Łuczniczkę potem Wyjdzie Ninja czy jak usunę Łuczniczkę czy mój nick jak gdyby wraca i jest ciągle zaklepany tylko dla mojego konta czy trwa to tylko do pierwszego wykorzystania. xD Trochę dziwnie piszę Sorki jem Kolacje i piszę na Tablecie.
Chyba tylko do pierwszego użycia. Z tego co wiem itemy będą do postaci, czyli nie będziesz mógł dać kostium z postaci na postać.
Chyba tylko do pierwszego użycia. Z tego co wiem itemy będą do postaci, czyli nie będziesz mógł dać kostium z postaci na postać.
Ehh..To kupa...A co do Gildii...Jakąś Polecacie?..
Skiny są personalizowane pod klasę.. także skin kupiony na Tamerkę nie będzie pasował na ninje, dodatkowo każdy skin jest bindowany do postaci nie do konta.
Co do Nicku, najważniejszy jest family name, to on będzie głownie wykorzystywany do wszystkiego, to on jest najbardziej widoczny i nosi go każda nowa i stara postać. Coś na zasadzie GW2, główny nick na konto a poszczególne postacie nazywasz jak chcesz :D.
Odnośnie gildii.. to już zależy od ciebie, musisz poszukać, poczytać o gildiach, która w jaki sposób podchodzi do produkcji, która ma jakieś zaplecza i doświadczenia oraz, w której panujące zwyczaje, obyczaje itd. najbardziej pasują Twojej osobie.
Sam kupowałem grę przez paypal jednak u mnie paypal jest podpięty pod kartę i ściąga przez kartę pieniądze. W PayPalu zobacz ustawienia. W momencie płatności za grę, czyli okno po zalogowaniu powinna być informacja o sposobie realizacji płatności. W panelu ustawień paypal możesz wybrać sposób realizacji płatności. Zobacz wpierw tam. Ja mam wybraną tą opcje: Wybierz źródło finansowania płatności przy realizacji transakcji.
d*pa;/ nic z tego. Musze jutro kupić na paysafekard za 150zł i tak kupić