Dziwne, nie powinno być problemu z zapłatą kasą z konta.. ciężko mi powiedzieć jak można by to zrobić... jak miałem jakieś środki na koncie zawsze pobierało z konta a potem z karty.
Black Desert - EU
Dziwne, nie powinno być problemu z zapłatą kasą z konta.. ciężko mi powiedzieć jak można by to zrobić... jak miałem jakieś środki na koncie zawsze pobierało z konta a potem z karty.
spoko już sobie przelałem z powrotem na konto jutro kupie w sklepie doładowanie i będzie git
Skiny są personalizowane pod klasę.. także skin kupiony na Tamerkę nie będzie pasował na ninje, dodatkowo każdy skin jest bindowany do postaci nie do konta. Co do Nicku, najważniejszy jest family name, to on będzie głownie wykorzystywany do wszystkiego, to on jest najbardziej widoczny i nosi go każda nowa i stara postać. Coś na zasadzie GW2, główny nick na konto a poszczególne postacie nazywasz jak chcesz :D. Odnośnie gildii.. to już zależy od ciebie, musisz poszukać, poczytać o gildiach, która w jaki sposób podchodzi do produkcji, która ma jakieś zaplecza i doświadczenia oraz, w której panujące zwyczaje, obyczaje itd. najbardziej pasują Twojej osobie.
Dla mnie jednak ...najważniejszy jest nick...bo używa go we wszystkich MMO więc...mam głęboko w poważaniu...Nazwisko rodowe...ale ok am...30 Dni ponoć czeka się na ponowne nadanie tego samego nicku postaci pytanie teraz tylko czy nick..do konta jest przylepiony na stałe czy na jakiś czas.
Tylko jakie Gildie puki co na 100% będą grały...
Nick sie zwalnia zaraz po usunieciu i rodziny nazwa chyba tak jak w rezerwacji
Dla mnie jednak ...najważniejszy jest nick...bo używa go we wszystkich MMO więc...mam głęboko w poważaniu...Nazwisko rodowe...ale ok am...30 Dni ponoć czeka się na ponowne nadanie tego samego nicku postaci pytanie teraz tylko czy nick..do konta jest przylepiony na stałe czy na jakiś czas. Tylko jakie Gildie puki co na 100% będą grały...
Dla mnie też najważniejszy jest nick. Dlatego mój nick zastosowałem w FAMILY NAME. Dzięki temu nad każdą moją postacią będzie wielki tłusty niebieski napis mówiący o moim nicku i osobiście polecam się skupić na tym, bo usuwanie postaci już wcześniej zrobionej, wymaksowanej itd nie jest zbyt dobrym rozwiązaniem !!
Jeśli bardzo chcesz ten nick na Ninjy to nie używaj go na rangerze, zatrzymaj go sobie na twoją główną postać, cały czas będzie zarezerwowany.
XD no mam nadzieje,że tak będzie bo naprawdę trochę poczekam Na ninjie xD Kurcze tylko nie wiadomo jak to będzie wyglądać czy to samo hmm z automaty nam proponuje coś w stylu 'wykorzystaj zarezerwowany nick" czy trzeba go samemu ręcznie wpisywać..
Raczej samemu ręcznie wpisujesz.
W Blade & Soul już niektóre serwery są puste i gracze muszą między nimi emigrować . Ciekawe po jakim czasie w Black Desert serwery zaczną pustoszeć. W grze, która swoje kosztuje, nie wprowadza do gatunku absolutnie nic nowego, a do tego jeszcze oferuje Cash shop, w którym skin kosztuje tyle co sama gra. Jak dla mnie jest to kolejny koreański crap który ma już 1000 dni na karku (licząc od jakiejś koreańskiej bety).
Gdyby 10 lat temu, ktoś mi powiedział, że tak będzie wyglądała przyszłość gier MMO, to bym go po prostu wyśmiał i popukał po czole.
A która gra ostatnio wprowadziła coś innowacyjnego że tak all wszysyc piszą o tym "że nie wprowadza nic nowego to nie warto" ?? Idąc dalej tym tokiem myślenia to czemu ludzie grają w WoW-a któy też nie wprowadził nic nowego ? Terre ? Aiona ? W tych grach nie ma nic innowacyjnego więc jak możłiwe że ludzie w to graja? Pomyślcie czasami zanim zaczniecie coś pisać .... Nie żebym bronił BD ale ocenianie gry "bo nie wprowadza innowacji" to nie warto to.... do 99% mmorp można dopisać....
A ty weź najpierw przeczytaj cały post ze zrozumieniem zanim coś napiszesz, bo oprócz tego, że nie wprowadza nic innowacyjnego dodałem jeszcze co najmniej 4 inne powody.
Black Desert wraca do korzeni. Stara się pokazać na czym polega mmo. To nie jest symulator kolejki na instancje, tutaj dostajemy żyjący świat. Dodatkowo jest tak rozbudowany, że spokojnie można nazwać go połączeniem mmo i strategii ekonomicznej. Kosztuje to kosztuje, jedyny bardzo przydatny item z cash shopu to pety. Bez reszty można się obejść i ani na pvp ani nawet farmiąc moby nie poczujemy braku kostiumu, czy skina do łódki.
W Blade & Soul już niektóre serwery są puste i gracze muszą między nimi emigrować . Ciekawe po jakim czasie w Black Desert serwery zaczną pustoszeć. W grze, która swoje kosztuje, nie wprowadza do gatunku absolutnie nic nowego, a do tego jeszcze oferuje Cash shop, w którym skin kosztuje tyle co sama gra. Jak dla mnie jest to kolejny koreański crap który ma już 1000 dni na karku (licząc od jakiejś koreańskiej bety). Gdyby 10 lat temu, ktoś mi powiedział, że tak będzie wyglądała przyszłość gier MMO, to bym go po prostu wyśmiał i popukał po czole.
Jeśli mam iść twoim tokiem rozumowania "Skiny kosztują więcej niż gra" Popatrz na Cs GO niektóre skiny a raczej iść większość Jest warta po 300 Euro...gdzie..gra jest warta jakieś 10...
Jesteś po prostu typem kogoś kto włączył grę pobiegał przez chwile zabił kilka mobków nie dobił max poziomu nie grał w żadnej gildii ani nic po za tym i zaczął się wypowiadać na temat o którym nie mam pojęcia
to jak bym ja włączył sobie GTA V i po chwili powiedział Klub,ze Striptizem był zawsze albo zawsze mogłem kraść innym samochody...Człowieku..Wbij max poziom dołącz do jakiejś gildii bądź sam ją załóż...Porób to na co pozwala gra a nie obejrzę filmik i tyle...Blade And Soul tak? porównujesz grę gdzie biega się od punktu A do Punktu B i robimy w kółko to samo tylko jest nam nieco trudniej...
Ten Cash Shop nie był oficjalny tak samo jak twórcy pytają się graczy co by zmienili....Jak to miało miejsce po CBT1 tak i teraz też pytają nie wierze,że po Morzu Negatywnych komentarzy i filmików na YT o Cash Shopie nie zmniejszą cen....Lecz pamiętaj w każdej grze IS jest drogi w Vindi chyba wydałem na 3 kostiumy około 300zł....i To,że Wydawca Patrzy tylko na EU zachodnią to już nie nasza wina.
Bardzo dobrze, że jest b2p z cash shopem przynajmniej community zostanie najlepsze, bo reszta płaczków szybko odejdzie(jeśli w ogóle zacznie).
Kto zaczyna grę w niedziele?
Bardzo dobrze, że jest b2p z cash shopem przynajmniej community zostanie najlepsze, bo reszta płaczków szybko odejdzie(jeśli w ogóle zacznie). Kto zaczyna grę w niedziele?
Bogaci jesteście....xD Ja skromnie zacznę grać 2...choć czuję,że całe te 24h...spędzę w kreatorze..
Ja wygląd już mam. O 9 wbijam z grupą i jedziemy, specjalnie wziąłem wolne do czwartku
Nie rozumiem... Tyle ludzi płaczę nad cash shopem a on na pewno ulegnie zmianie. Kupujecie gre żeby potem kupić skin i sie wyróżniać od innych? Głupi strój nie ma znaczenia w tej grze.
Bogaci jesteście....xD Ja skromnie zacznę grać 2...choć czuję,że całe te 24h...spędzę w kreatorze..
Jest osobny program w którym możesz zrobić postać. Jest masa stron gdzie są już gotowe postacie. Wystarczy wrzucić dany plik do odpowiedniego folderu i potem ingame go wczytać.
Kreator postaci został wyłączony wraz z cbt2
:___: Dobry Jezu A nasz Paaanie daj mu wiecznie spooczywanie...
No nic xD czyli dalej ....Będę spędzał czas w kreatorze....Ale czemu oni to zrobili nie rozumiem...Ej a wiadomo co z tymi serwerami w końcu jak to będzie bo się zgubiłem....Jeden Mega czy Kilka? xD
Tak jak na cbt2 czyli serwery z kanałami.