ale strony są gdzie ludzie dali niekiedy bardzo ładne gotowce
---------
Niby nie wnosi innowacyjności.. i tak i nie. Dla mnie jest to pierwsza gra od wielu wielu lat kiedy mam jeden wielki otwarty świat, po którym muszę się przemieszczać osobiście, nie teleportować i przeskakiwać tereny jak w butach siedmiomilowych. Gra ma pewnego rodzaju powiew świeżości w obecny czas i staje dumnie po środku wielu wielu mmoków. Nie dziwię się, że B&S pustoszeje, bo zauważyliśmy to już trochę czasu temu. Ludzie po prostu w pewnym momnecie mówią sobie NIE - jak tak ma wyglądać cała moja gra to NIE - tak i jest to ukierunkowane gustami i predyspozycjami gracza, zasada - "Kto co lubi".
Wiadomo iż od BDO też odpadnie trochę osób ale nie w takich liczbach jak ma to BS. Primo, osoba nie zdecydowana nie będzie wydawać kasy na grę która w czasie CBT go nie przekonała. Są oczywiście wyjątki, ale to głównie osoby, które i tak chce jednak tytuł zobaczyć dogłębniej. Zaznaczyć warto iż bardzo dużo osób które zapełniały kolejki to BOTY.
Narzekanie na Cash Shop jakbyśmy grę kupowali właśnie dla niego. Będąc szczerym to w ogóle można sobie ten cashshop odpuścić, ludzie sobie i bez petów radzą i to nawet bardzo dobrze.
CBT2 była testem podserwerów megaserwera Patrząc na to, to poszło im dobrze, więc poszli w tym kierunku i będą 2 serwery do grania.