Black Desert - EU

Dostajesz jako nagrodę za wbicie 45, item jest na 7dni po odbiorze, więc chyba można go zostawić i odebrać w późniejszym czasie, aby te 7 dni nie mijało.

to na ruskim czegoś takiego nie miałem.

to na ruskim czegoś takiego nie miałem.

Bo to dodali na naszej wersji. nawet na KR tego nie ma. Renardy można odebrać kiedy się chce, czyli jak najpóźniej, ponieważ w rewardach za lv, macie skill pointy a im więcej ich już masz tym wolniej lecą.

Ja osobiście. odbiore rewardy dopiero na poziomie 55 za wszystkie od 10 do 55 lv.

No jednak całe życie się człowiek uczy :D

Cóz, jeśli system pvp będzie wyglądać coś a'la L2, a zanosi się na to, to będzie bosko.

Ktos jakas gildie robi??? :D

Tutaj też ciekawe filmiki. Może trochę za bardzo nahajpowany ziomek, ale dość rozsądnie gada.

Kungen to spoko koleś, obserwuję go od lat, ale jeżeli chodzi o jego hype na nowe mmorpg to trzeba być ostrożnym, bo przy nie jednym mówił już, że to najlepsze mmorpg i na przykład nigdy już nie wróci do WoW'a, jaka jest prawda każdy wie.

Ja do wowa zawsze wracam, nawet na chwilę, chyba przez sentyment. Niestety gra jak do tej pory szła w złą stronę, może coś się zmieni przy nowym dodatku.

Niedziela się zbliża chłopaki :D Moim mainem miał być witch, ale wczoraj kolega trochę namawiał mnie do berka. Od początku mi się podobał, ale słyszałem, że ma mały dmg więc sobie dałem spokój, ale teraz nie wiem czy go nie mainować. Co wy o nim myślicie?

archer robi masakre, biłam sie z archerem jako wiz o bardzo zblizonych ap/dp i jednym skillem taki deszczyk strzal zabrał mi 80% hp w sekunde i jeszcze te strzały -100hp z 40 metrów, masakra

Kilka dni minęło,a tu dalej tona fałszywych informacji w temacie xD NIeźle

Ostra beka z Kungena i jego "this game is 100% bot free" gdy na KR serwerze (i na naszym juz w becie też już zaczęli) od roku jest problem z botami wykupującymi wszystko z Marketu xDDDD Topkek

Ja do wowa zawsze wracam, nawet na chwilę, chyba przez sentyment. Niestety gra jak do tej pory szła w złą stronę, może coś się zmieni przy nowym dodatku. 

Niedziela się zbliża chłopaki  Moim mainem miał być witch, ale wczoraj kolega  trochę namawiał mnie do berka. Od początku mi się podobał, ale słyszałem, że ma mały dmg więc sobie dałem spokój, ale teraz nie wiem czy go nie mainować. Co wy o nim myślicie?

Berserker nie ma małego dmgu. Ludzie budują go pod full DP i masz taki skill jaki ma destro w BnS (tzw spin2win) i tym sie kreciz i zabijasz moby. Wiec w tym buildzie masz mniejszy dmg na PvE ale w PvP masz tyle DP, że jesteś nie do zabicia z potkami (u nas moze gorzej dzialac, bo wiekszy cd na potki jest). Ale - jak dodadzą bronie awakened to berek (giant) dostaje działo, które zadaje MASAKRYCZNY dmg.

Moją witchką na 26 wygrywałem z archerami na 35, są papierowi wystarczy ich złapać w jedno combo i leżą. Oczywiście sprawa wygląda inaczej na 50+.

Na KR wersji z tego co wiem już sobie poradzili z tym botem.

Wiem, że berserker jest bardzo dobry na pve dzięki swojemu spin2win, ale martwię się troche o pvp. Chociaż na mass pvp slyszalem, że niszczy swoimi aoe stunami itp. No i też jego głównym zadaniem jest podnosić gości, a w tym czasie reszta ładuje skille w niego.

Ooo tak, jego awakening wymiata, zakochałem się w nim po zobaczeniu pierwszego gameplaya :D

Czytam i czytam te głupoty ale będzie beka z wami na pvp.

Zamiast zachowywać się jak dziecko. Powiedz co jest źle i popraw.

archer robi masakre, biłam sie z archerem jako wiz o bardzo zblizonych ap/dp i jednym skillem taki deszczyk strzal zabrał mi 80% hp w sekunde i jeszcze te strzały -100hp z 40 metrów, masakra

Chyba wiem o czym mówisz :P

Archer vs 2 valkyrie

Już serwery podali

[EU Servers]
Alustin + 9subs
Jordine + 9subs

Obstawiam że te suby to kanały czy coś - Gdzie się wybieracie?

Chyba wiem o czym mówisz 

Archer vs 2 valkyrie

Biorą pod uwagę że dostaniemy update gdzie animacji już nie canceluje to już tak fajnie nim nie będzie. Tam jest powoli płacz jak z Tamerem było na początku.

Kilka dni minęło,a tu dalej tona fałszywych informacji w temacie xD NIeźle

Ostra beka z Kungena i jego "this game is 100% bot free" gdy na KR serwerze (i na naszym juz w becie też już zaczęli) od roku jest problem z botami wykupującymi wszystko z Marketu xDDDD Topkek

Berserker nie ma małego dmgu. Ludzie budują go pod full DP i masz taki skill jaki ma destro w BnS (tzw spin2win) i tym sie kreciz i zabijasz moby. Wiec w tym buildzie masz mniejszy dmg na PvE ale w PvP masz tyle DP, że jesteś nie do zabicia z potkami (u nas moze gorzej dzialac, bo wiekszy cd na potki jest). Ale - jak dodadzą bronie awakened to berek (giant) dostaje działo, które zadaje MASAKRYCZNY dmg.

co innego bot ustawiony w jednym miejscu wykonujący akcje a co innego biegający po spotach i farmiący moby, zarabiający miliardy kasy itd. Taki precedens łatwo blokować i już to w czasie bety zrobili.. jeśli to byli ludzie z zakupiona grą to już sobie nie pograją.

Nie widzę sensu takiego bota bo zbytnio spekulować się rynkiem tu nie da. Oczywiście fajnie jeśli wykupujesz sobie black stony, bo ich ogólnie nie ma na markecie..ale odkąd sobie sam jej crafcilem miałem w głęboki poszanowaniu aukcje :P.

halo halo kiedy moge zacząć grać mając traveler packa? (ten najtańszy)

2 marca

• Head start for Conqueror’s package holders starts the 28th of February, 08:00 UTC.
  • Head start for Explorer’s package holders starts the 1st of March, 08:00 UTC.
  • Head start for Traveler’s package holders start the 2nd of March, 08:00 UTC.