Black Desert - EU

Ale i tak strasznie kreci mnie by spróbować tej gry ;p

Jest co robic w BDO wiec na bank bedziesz miec jakis fun z gry

Zaryzykowałem i zakupiłem grę:)

Teraz pytanko: Nie mogę wcześniej ściągnąć plików gry?

Zaryzykowałem i zakupiłem grę:)

Teraz pytanko: Nie mogę wcześniej ściągnąć plików gry? 

Nie, po becie wywalili możliwość zassysania gry.

Możliwe, że na premierę będzie nowy klient gry.

Potwierdzili, że będzie ten sam co w becie2.

Pobieranie odpalą podobno jutro.

To good info, bo zanim mój kumpel pobierze 32gb gry na łączu 1 mb to trochę minie :P -przyznam się iż nie zaglądam na forum oficjalne codziennie.

Initial setup will be similar to CBT2.

Kurcze....niech to już startuje bo nie mam w co grać :unsure:Dark Souls 2...zaraz chyba przejdę xD

Kurcze....niech to już startuje bo nie mam w co grać Dark Souls 2...zaraz chyba przejdę xD 

Ja robię sobie tygodniowy detoks od gier właśnie.. :P Wcześniej siedziałem dla zabicia czasu w BSie ale się przejadł i stwierdziłem, że sobie przed startem od gier odpocznę, książka muzyka serial film itd :P taki powrót do real life

Jeżeli chodzi o boty w BDo - https://youtu.be/mwrXyN8NAQs

już na becie ich banowali za to..

34 dostało bana w grindach ;) są ogólnie pod lupa CM

Ja bym ich zbanował na maxa.. bez możliwości powrotu do gry :P

Chyba wiem o czym mówisz 

Archer vs 2 valkyrie

Najgorsze jest to ze nie maja nic castu, moga sie ruszac/unikac i bic mega skillami w tym samym czasie, mega mobilny, troche przekokszona postac, mam nadzieje jak tam ktos pisał ze osłabią ta klase

jak prosto oceniać postać po jakimś filmiku ... cóż..

Dreedzik xD Nie mam także czego czytać...Polecisz coś ciekawego?...Czytałem ostatnio książkę pt."Wola Mocy" Autorstwa fryderyk nietzsche Ciężki orzech do zgryzienia...Niemiecki jest zbyt...doskonały...

xD Nie idzie ocenić postaci po filmiku....znaczy...Ok można odrzucić postać przez np.Umiejętności lecz...Każdy ma inny styl gry...daną klasą jeden nią może grać słabo i dostawać bez przerwy baty drugi zaś poruszać się nią świetnie ^^

To jest inna gra, nie wiesz jaki gościu ma gear a jaki jego przeciwnik.. nie sposób tego ocenić.. no się normalnie nie da. Nie ma też tak, ze np. łucznik ściągnie każdego na spocie bo.. TAK. Tutaj klasy mają swoje kontrklasy i tyle.

Gościu skakał i turlał AOE na 2 postacie, które MUSIAŁY do niego dojść, będąc dalej wbijał DMG w jedną.. no taktyka OK ale gdyby nie doskoczył po poty to by się z miejsca wyłożył.. gankerom zabrakło FARTA i większego elementu zaskoczenia. Lepiej by się zorganizowali i by padł jak ługi na tym spocie.

Równie dobrze mogę znaleźć i pokazać Wizarda jak ciosa kołki na ludziach na spotach :P

Co do książki kończę właśnie "Daying Light" książka na bazie gry.. na luzie, by się zrelaksować.

Mag dla mnie zawsze będzie Papierem xD chyba,że mówimy o Dark Souls...tam zawsze uciekam...Wole coś bardziej ryjącego Banie xD w sensie coś psychologicznego ^^ Ostatnią książką jaką czytałem na podstawie gry to Diablo Dziedzictwo Krwi...resztę chciałem lecz...nudne jak flaki z olejem..

Zapraszam wszystkich dziś na 21:30 aby odbyć debatę z polskim społeczeństwem gdzie się udamy.

Link: http://tiny.cc/juqj9x

Dajcie znać jutro jaki serwer został przez większość wybrany :)

Z tego co widziałem na oficjalnym forum, większość gildii wybrało Alustin.