Witam!
Dla wszystkich którzy niedostali się do BETY !! Zaczynam Steamowac dzis o 23:00 od pierwszego lvla!
Twich: http://www.twitch.tv/zaeraph
Witam!
Dla wszystkich którzy niedostali się do BETY !! Zaczynam Steamowac dzis o 23:00 od pierwszego lvla!
Co do dostępu do bety to na kinguin macie po 8 złociszy klucze.
Ci co nie chcą kupować paka aby sprawdzić grę
Weekendowy stream 24 godzinny już jutro na moim kanale twitch start 8:00.
Zainteresowane osoby zapraszam na http://www.twitch.tv/criticaistudio
Oraz na team speak gdzie możecie dowiedzieć się więcej na temat tej gry bądź zwyczajnie pograć razem ze mną.
Pozdrawiam
Witam!
Pozdrawiam serdecznie
jeśli chodzi o rosyjską wersję to można normalnie tam grać z eu??
jeśli chodzi o rosyjską wersję to można normalnie tam grać z eu??
tak przez VPN.
Ogólnie jestem bardzo zawiedziony europejskim community. 0 Skilla , same naby. Core Party z Top gildii na ru (Just Play) które na europejskim zwie się Grind zaorało całą CBT.
Powodzenia wszystkim zobaczymy się na CBT2
Na CBT wyścig ? Nie miało sensu ścigać się w lv i warowaniu servera. Dla mnie to służyło innemu celu, ogar community BD EU będzie można dopiero określić na starcie oficjala. Nikt nie będzie się spinać na cbt, tak naprawdę. No owszem można się pokaz w celu rekrutacji nic po za tym
Zaorało? Czyli co? Pokazali, że znają wszystkie blaski i cienie tej gry, bo przegrali pierdyliard godzin na ruskiej wersji? Dużo ludzi dało sobie spokój z grindem na CBT jak się okazało, że exp rate jest zmniejszony. Sprawdzali i testowali inne rzeczy, te które hardcory z innych wersji znaja na pamięć. Poza tym po becie paru ludzi się zawiodło. Ci nowi, którzy wcześniej nie grali dopiero po becie uświadomili sobie, że gra będzie nastawiona na PVP i już zalewają forum prośbami o serwer PVE. Ci, którzy nastawili się na PVP zaczynają martwić się o system Karmy, który w obecnym stanie nakłada duże kary na graczy za Pk.
Jest kilka dróg optymalnego dobijania do lvl 50 , które wybiera się zależnie od ustawień servera. CBT więc jest okazją by to sprawdzić i wybrać optymalny route.
Po to się spina poślady na Cbt :>
system byl opisany juz dawno. Exp jest wiekszy niz na ru ale mniejszy niz na jp,kr. Qestow rowniez wszystkich nie ma. A wbicie lv.50 to tak naprawde 24h. Leci sie banalnie prosto. Headstart da duzo 4dni przewagi da odsiew aby przeleciec przed tabunem . Sciezki beda narzucone odgornie serverowo. Nie ma nad czym tutaj rozkminiac.
Niby tak, ja czekam jeszcze na druga bete czy zrobią jakiś balans postaci, czy jednak odłożą to na później.
A można wiedzieć co z klasami: ninja,blader,kunoichi ? Będą na starcie ?
Na chwile obecna na start planowane są Warrior, Ranger, Sorceress, Berserker, Wizard/Witch, Valkyrie, Tamer. Reszta w kolejnych updateach.
Blader i Pum powinny być również dostępne na starcie.
tak przez VPN.Ogólnie jestem bardzo zawiedziony europejskim community. 0 Skilla , same naby. Core Party z Top gildii na ru (Just Play) które na europejskim zwie się Grind zaorało całą CBT. Powodzenia wszystkim zobaczymy się na CBT2
Jak nie będzie bladera na starcie to troszkę słabo
Pytanko. W BDO poza kupnem "pudełka", jest jeszcze miesięczny abonament?
Nie, musisz zakupić grę tylko raz.
Pytanko. W BDO poza kupnem "pudełka", jest jeszcze miesięczny abonament?
Black Desert w EU/NA będzie grą B2P. Kupujesz grę i nie będzie dokupowania update (np: jak w wow czy gw2), kupujesz produkt z aktualizacjami. Z tego co wiadomo, ma być cash shop, jednak będzie on tworzony przez graczy oraz nie będzie `PREMIUM
system byl opisany juz dawno. Exp jest wiekszy niz na ru ale mniejszy niz na jp,kr. Qestow rowniez wszystkich nie ma. A wbicie lv.50 to tak naprawde 24h. Leci sie banalnie prosto. Headstart da duzo 4dni przewagi da odsiew aby przeleciec przed tabunem . Sciezki beda narzucone odgornie serverowo. Nie ma nad czym tutaj rozkminiac.
Nie jestem do tego przekonany, bankowo nie na nowym serwerze z miejsca od startu. Nawet jeśli skupić się jedynie na przeskakiwaniu od spota do spota i grindowaniu mobów, to w pewnym momencie będziemy mieli braki w obronie i ataku.
Co innego gdy jest już serwer rozwinięty, jest jako taki market ...
a co innego gdy nasz kolega 50+ weźmie nas pod skrzydła i mamy lvl w 11h..
PS: wbijanie lvlu to najmniejszy problem tej gry.
tak przez VPN.Ogólnie jestem bardzo zawiedziony europejskim community. 0 Skilla , same naby. Core Party z Top gildii na ru (Just Play) które na europejskim zwie się Grind zaorało całą CBT. Powodzenia wszystkim zobaczymy się na CBT2
Spoko.. no bomba stwierdzenie. Jak można to w ogóle porównywać.. to tak jakby teraz w EU pojawił się Aion i ludzie z KR wpadli by na serwer.. no chopie.. jak można porównywać ludzi doświadczonych z mechaniką gry, z walką pvp do ludzi, dla których większości te CBT były pierwszym spojrzeniem na grę.. nawet ja po kilku tygodniach na ruskim nie ogarnął bym pvp.. bo ani go nie robiłem, ani się pod to nie szkoliłem, grałem sam.. korzystając z poradników.. ucząc się gry i dowiadując się na czym owa gra polega, pomijam kilka walk PK, gdzie człowiek poczuł jak ona wygląda i jakiego skilla trzeba mieć by to ogarniać..
Jak nie będzie bladera na starcie to troszkę słabo
Niby czemu... jestem zainteresowany ninja, jeśli go nie będzie na starcie płakać nie będę... bo wiedząc o nim kilka rzeczy będę przygotowany na to by tą postać sobie zrobić a dzięki mechanice gry, to twój czas w grze nie jest zmarnowany... robisz tylko postać.. to co osiągnąłeś poza postacią już zostaje.. odkryta mapa, domki, craft etc. Jedyne co będziesz musiał zrobić to postać.. a mając już jedną zrobioną.. będą majętnym to lvlowanie będzie spacerkiem po parku...
dla tych ktorzy czekaja na ninja/kunoichi mozecie zrobic tamera i pozniej calego seta oddac altowi razem z bronia bo uzywaja tej samej a eq niema wymagan