Black Desert - EU

Z jednym postemXD i jeszcze żeńskie formy z paroma postami są najlepsze;p Nadal czekam na jakiegoś dobrodzieja który jest wstanie dać quest passa, bo nie wiem czemu ale gameplaye są mało zachęcające ale jak to często bywa samo granie jest z reguły znacznie lepsze.

W sumie średnio to wygląda :P nie jestem jakoś specjalnie aktywny na forum ale np @Oynoki miałeś ode mnie key na cbt1 co rozdałem tutaj dwa :P

Więc jakby ktoś miał zbędny quest pass to bym z chęcią przygarnął ;)

Ktoś chętny do wspólnej gry ts coś ktoś?

Jeśli ktoś ma na zbyciu 1 key to proszę na PW :) z miłą chęcią zobaczę co i jak :)

Dzięki za wszystkie 4 keye na PW :P Nie wiem skąd aż tyle, ale miło ^^

Dzięki za wszystkie 4 keye na PW  Nie wiem skąd aż tyle,  ale miło ^^

hej, bardzo chętnie odkupie jeden

Ktoś chętny do wspólnej gry ts coś ktoś?

Ja po 20 będę grał wiec z chęcią:)

Witam,

Zazwyczaj kupuję gry ale na tą gierkę mój komp może być za slaby. Chętnie przytulę Guest pass żeby to sprawdzić. Jestem wstanie coś tam zapłacić

Kudlate sprawdź PM co do klucza

Witam,

jeśli znajdzie się jakaś osoba, która podeśle mi kod na PW to będę wdzięczny :)

Hejo, rzuć ktoś plz staremu wydze guest passa bo dopiero w czwartek wypłata a pograłby.

Ktoś gra klasą Valkyrie ? jak sprawuje się na PVP ? chętnie zapoznam się z jakimś buildem pod PVP bo jestem zielony i kompletnie nie mam pojęcia jak zbudować moją postać, może ktoś z was gra tą klasą i chętnie pochwali się swoim buildem ?

sam zaczalem valk, ale powoli sobie rozwijam postac, to do pvp daleeko, dopiero jutro podgonie :)

grab i stun tarcza chyba podstawa do pvp, ten speed buff tez przyjemny i jakis skill do zmniejszania dystansu tez potrzebny.

i jeszcze ten range spear :)

Ktoś gra klasą Valkyrie ? jak sprawuje się na PVP ? chętnie zapoznam się z jakimś buildem pod PVP bo jestem zielony i kompletnie nie mam pojęcia jak zbudować moją postać, może ktoś z was gra tą klasą i chętnie pochwali się swoim buildem ?

poważnie, pytasz o to kilka dni po starcie gry i liczysz na odpowiedzi typu - jest zajebczo PKuje sobie każdego po drodze.. - nie ma masowego pvp jak zamki czy nody, gildie mało które akceptują jakieś wojny... PK jest sytuacyjne i gearowe..

poważnie, pytasz o to kilka dni po starcie gry i liczysz na odpowiedzi typu - jest zajebczo PKuje sobie każdego po drodze.. - nie ma masowego pvp jak zamki czy nody, gildie mało które akceptują jakieś wojny... PK jest sytuacyjne i gearowe..

Start był niedawno EU ale przecież sporo osób grało na KR/JP/RU i zapewne mają większe pojęcie o grze niż ja, dlatego pytam, kto pyta nie błądzi

a to niekoniecznie, wątpię by ludzie brali udział w konkret wojnach

Znajdzie się ktoś uprzejmy i podrzuciłby quest pass'a? :)

Zniknęła mi lista questow po prawej, ktoś wie jak ten błąd rozwiązać ? nic nie zmieniałem, po prostu po ponownym zalogowaniu się już jej nie było

Zniknęła mi lista questow po prawej, ktoś wie jak ten błąd rozwiązać ? nic nie zmieniałem, po prostu po ponownym zalogowaniu się już jej nie było

/reloadui

Nie opierdzielamy się gramy ;)

Kolejny klucz na 7 dniowy Trial, kto 1 ten lepszy.

Pozdrawiam gildia XenoTavern

7FB3-DF7A-287D-4919-9DE3