A czy ja coś pisałem o tym, że nie powinien oceniać gry? Nie sądzę, więc prosiłbym o czytanie ze zrozumieniem i niedoszukiwanie się nieistniejących kontekstów. Pytam z ciekawości, a nie ze złośliwości. Mi samemu początek też wydaje się trochę nudnawy, ale tak to już jest w MMO.
Black Desert - EU
będąc szczerym, w Twojej wypowiedzi nie widzę obiektywnej oceny ... niestety.9
Wbiłem 30 lvl, nie mówię że skreślam tą grę od razu ale jednak nie przyciąga tak jak myślałem, na początku owszem jest woow super, ale po jakimś czasie kuśka opada, gra dla kogoś kto lubi grindować, pvp no fajnie że na open wordzie i tak dalej, no zobaczymy trzeba poczekać na rozwój tej gry ale jak na razie podałem ocene może się zmieni aczkolwiek nie wiem czy z tym tytułem spędzę długi czas, raczej traktuje te gre jako ciekawostkę, sprawdziłem przekonałem się i tyle
Guest passy jeszcze wam zostały? Będę kupował dopiero w następny weekend więc byłby jak znalazł
Może mi ktoś powiedzieć, czy Agerian armor jest ok dla tamerki? Bo zastanawiam się jaki gear sobie zrobić. Kompletnie nie mam pojęcia na co zwracać uwagę. Mam 30 lvl Jeśli można to proszę opisać co dla Tamerki jest najważniejsze, bo jeśli chodzi o biżuterie to też nie mam pojęcia jakiej używać.
Yo! Jestem starym graczem w Lineage 2. Czytam że na plus open pvp + grind, czyli to co lubie najbardziej Jednak po ostatnich wspomnieniach z MMO w których spędziłem max 50h i nigdy więcej ich nie odpaliłem nie za bardzo mnie ciągnie do wydawania pieniędzy na crap. Jeżeli ktoś nie ma komu oddać guest passa chętnie sprawdzę. Może jakiś gracz Lineage przedstawi mi czy ta gra mi się może spodobać?
Jako wyjadacz Lineage raczej poczujesz się jak w domu
jak ktos nie lubi grindowac to po co gra w gry mmo? Jest masa gier single player dla casuali... Po co pchac sie w gry gdzie rywalizacja jest na pierwszym miejscu??
Dawno nie gralem w gre gdzie serwer jest tak zapchany ludzmi... Musialem czekac do 5 nad ranem, zeby na swoim spocie pofarmic w mniejsza ilosc, niz 20 ludzii ;p Dzieki B2P jest tez gwarancja, ze ludzie szybko nie znikna, bo nikt nie lubi rezygnowac z czegos za co zaplacil ;p
Udalo sie. Zassysam
Dobra to ja tez sie podziele... Pierwszy priv jaki dostane na pm dostanie ode mnie kluczyk... Wysle jak zajrze, byc moze jutro rano...
Dawno nie gralem w gre gdzie serwer jest tak zapchany ludzmi... Musialem czekac do 5 nad ranem, zeby na swoim spocie pofarmic w mniejsza ilosc, niz 20 ludzii ;p Dzieki B2P jest tez gwarancja, ze ludzie szybko nie znikna, bo nikt nie lubi rezygnowac z czegos za co zaplacil ;p
Zgadzam się Co dzień w chodzę a tam każdy serwer i każdy kanał overmach ;p Mam nadzieje ze długo tak zostanie
//
Wiem ze nie powinienem prosić ale mógłby ktoś podrzucić guest passa ? Bo ja swojego oddałem użytkownikowi ERemEF a teraz chciałbym podarować mojemu koledze bo chciałby przetestować:)
Gdyby ktoś miał jeszcze guest passa i mógłby się podzielić, byłbym mega wdzięczny.
Również bym poprosił o guest passa jakby jeszcze jakiś się znalazł, bardzo chciałbym przetestować tę grę przed kupnem, z góry dziękuję
Co do tego czy gra jest popularna i czy ludzie kupują grę.
Wszystkie 3 servery płoną na czerwono od obciążenie. Mega !
Ktore servery sa europejskie? Na ktory najlepiej dolaczyc??
Ktore servery sa europejskie? Na ktory najlepiej dolaczyc??
Wszystkie 3 są Europejskie
Ameryka ma swoje 3 oddzielnie
przytoczyć ino trzeba iż Cronux był 3cim który w czasie headstartu świecił pustkami..
Przytoczyc to trzeba ze teraz weszli ludzie z guest pasami Wiec robienie screnow w momencie kiedy praktycznie mamy o wiele wiecej graczy na 7 dni nie ma sensu .... Za okolo 2 tygodnie mozemy zoabczyc faktyczna liczbe ale nie teraz imo... Podejrzewam ze ten 3 server przynajmniej w 50 % to wlasnie guest passy. Bo przed "dostepem" guestow nie bylo na nim tak rozowo . Wiec wstrzymajmy sie z ta "podnieta" overpopulated i poczekajmy 2 tygodnie keidy ludzia sie skoncza guesty
poczekajmy 2 tygodnie keidy ludzia sie skoncza guesty
bardzo słuszna uwaga, choć na obecną chwilę jak rozmawiam - dobre 2/3 z guest passów (także ja) jest za kupnem pełnej wersji.
cena nie jest zabójcza, nawet jak starczy na 2-3 miesiące to i tak nieźle
z offtopic - ktoś próbował odpalać na i5+840M? ciekawi mnie czy lapek uciągnie na wyjazdach