Woho po tylu failach w końcu Yuria +15
Black Desert - EU
No, to graty
W ogóle co daje ubiór w krzaki ? Serio, ale ten skin wygląda dość śmiesznie, a widzę, że dość dużo ludzi w nim biega. Ma, to jakiś powód ?
nie widać twojego nicku nad głową + kamuflaż w krzakach = op do pk
dodatkowo jak dużo ludzi go ma to ciężko ustalić focus na kogoś, bo wszyscy wyglądają prawie tak samo
Moim zdaniem zbyt op na pvp i w dodatku bez mozliwosci scrafcenia sobie
Nie widac nicku nad głową i kamuflaż w krzakach.. to co mówiliście o tym p2w?
Nie widac nicku nad głową i kamuflaż w krzakach.. to co mówiliście o tym p2w?
No nie, ponieważ taki kamuflaż jest też dostępny w grze z craftu czy z jakichś questów, gadaliśmy o tym na TSie z ludźmi ostatnio - jak będę miał chwilę poszukam o tym w necie. To jedna rzecz, poza tym nie znika postać z minimapy co łatwo ją lokalizuje, sam nick nad głową nie pomaga w targetowaniu jeśli postać znika i się teleportuje - patrz sorcerka - łuczniczka też łatwo zlokalizować wizardy i witche bardziej stacjonarne, reszta walczy z ręki także oni Ciebie gonią a nie ty ich.
Element zaskoczenia w czasie wojen ale na gank nie ma mocnych, decyduje Twój ogar sytuacji, dla mnie osoba z camo nie jest problemem.
Skoro tak mówisz, ludzie rozpuszczają jakieś fałszywe informacje. Chociaż nie powiem, że brak nicku nie pomaga. Wiele gildii w innych grach wyznacza na pierwszy cel kogoś kto dowodzi. Czasem wystarczy jeden celny 'headshot' i wojna gildii wygrana.
Taki sam kamuflaż noszą NPCeki w wiosce między rhutunami a skeletorkami, tam gdzie pełno entów biega różnych... trzeba by dogłębnie poszperać po necie, aczkolwiek wątpię by w naszym patchu był on dostępny z gry.
No nie, ponieważ taki kamuflaż jest też dostępny w grze z craftu czy z jakichś questów, gadaliśmy o tym na TSie z ludźmi ostatnio
Gram w bdo już długo, ale takiej bredni to jeszcze nie czytałem. Paproć jest tylko z CashShopa
jak zdjąć jakiś wielki plecak z pleców ;p Nawet nie wiem skąd mi się to nałożyło a spowalnia mnie cholernie
jak zdjąć jakiś wielki plecak z pleców ;p Nawet nie wiem skąd mi się to nałożyło a spowalnia mnie cholernie
Musisz go mieć w inventory, po prostu to wyrzuć
Gram w bdo już długo, ale takiej bredni to jeszcze nie czytałem. Paproć jest tylko z CashShopa
Mówił o kostiumie, które ma podobne działanie, jest taki czy nie? Nikomu w tym temacie ufać nie można, każdy pisze coś innego, jak tutaj zaufać i kupić tytuł
Widzisz, człowiek się całe życie uczy, byliśmy przekonani że go skąś można dorwać, choć nie konsultowaliśmy tego z ludźmi, którzy mają roczne doświadczenie w BDO... ale wystarczy sprostować wypowiedź a nie bawić się w wrogie podejście.
Jak uzależniasz grę od tego czy kostium jest do zdobycia in-game czy tylko ze sklepu to nie mam zielonego pojęcia jakie priorytety tobą targają ;/
Widzisz, człowiek się całe życie uczy, byliśmy przekonani że go skąś można dorwać, choć nie konsultowaliśmy tego z ludźmi, którzy mają roczne doświadczenie w BDO... ale wystarczy sprostować wypowiedź a nie bawić się w wrogie podejście. @Adisko Jak uzależniasz grę od tego czy kostium jest do zdobycia in-game czy tylko ze sklepu to nie mam zielonego pojęcia jakie priorytety tobą targają ;/
Takie, żebym wydając 30 euro na grę nie musiał dokupować itemów, które dają realną przewagę nad innymi graczami.
nic nie musisz wydawać w sklepie.. żaden kostium nie daje REALNEJ przewagi.
@Adisko a tak by bezpośrednio wskazać to jaki konkretnie kostium masz na myśli? Pytam poważnie, bez żadnych złośliwości bo choć ze względu na czas jaki posiadam do grania jestem porażającym casualem ale i tak BD mi się podoba i sprawia mi frajdę i jak do tej pory nie zauważyłem jakiegoś przegięcia dla osób z grubym portfelem..
Tym o którym pisali, kamuflaż oraz brak nicku gracza. Nie wiem jakie jeszcze są kostiumy, bo każdy twierdzi coś innego, a informacje na forach są tak skąpe jakby gra nie wyszła z closed bety
Takie samo zjawisko masz jak wyłączysz nicki postaci w systemie... dla mnie nie jest to problem.. wystarczy się ogarnąć.. walczę z takimi codziennie i jakoś nie mam problemu z tym by ich trafiać czy lokalizować.
Mówił o kostiumie, które ma podobne działanie, jest taki czy nie? Nikomu w tym temacie ufać nie można, każdy pisze coś innego, jak tutaj zaufać i kupić tytuł
nie ma czegoś takiego. Może kiedyś, ale na naszej wersji tego nie ma, choć na innych też nie widziałem tego. Na paproć jest sposób. Pies.
Pies wyrywa Ci graczy w paproci, zaczyna szczekać jak szalony, a jak się gracz oflaguje, wówczas pies powinien biec do niego i Ci go oznaczyć, choć to nie działa tak jak na KR. U nas tylko pies szczeka.
Paproć daje przewagę na PK, bo nie widać Cie na mapie i łatwo się skitrać w krzakach.
Bardziej bym się martwił tym, iż da się wejść do Medii jaskinią i można dropić już Grunil SET. Nawet po dzisiejszym patchu nie naprawili tego. Ludzie się męczą na CatFishach, a reszta siedzi w medi na mobach 51-55. Dlatego ludzie tak wystrzelili z lvlem w ciągu ostatnich 2 dni ( mówię o topowych graczach).
Topowy Polak ma lv 55 z groszem, potem są grindy > Divium furor > milenium > eclipse .... dalej nie pamiętam.
Kontrą na te kostiumy jest pies który pinguje jak głupi gdy taki player się pojawi w pobliżu.