55 lvl niby gdzie ????
Black Desert - EU
by się za to bany czy rollbacki nie posypały, bo jest to świadome wykorzystywanie buga gry.
nie ma czegoś takiego. Może kiedyś, ale na naszej wersji tego nie ma, choć na innych też nie widziałem tego. Na paproć jest sposób. Pies. Pies wyrywa Ci graczy w paproci, zaczyna szczekać jak szalony, a jak się gracz oflaguje, wówczas pies powinien biec do niego i Ci go oznaczyć, choć to nie działa tak jak na KR. U nas tylko pies szczeka. Paproć daje przewagę na PK, bo nie widać Cie na mapie i łatwo się skitrać w krzakach. Bardziej bym się martwił tym, iż da się wejść do Medii jaskinią i można dropić już Grunil SET. Nawet po dzisiejszym patchu nie naprawili tego. Ludzie się męczą na CatFishach, a reszta siedzi w medi na mobach 51-55. Dlatego ludzie tak wystrzelili z lvlem w ciągu ostatnich 2 dni ( mówię o topowych graczach). Topowy Polak ma lv 55 z groszem, potem są grindy > Divium furor > milenium > eclipse .... dalej nie pamiętam.
A skąd masz takie info, że idzie Grunil seta już zdobyć ? Na razie nigdzie gówno burzy nie widze na forach bd czy na reddit.
Troll
Nie do końca troll... jeśli istnieje taka dziura to się ją znajdzie i odpowiednio zareaguje. LvLe takie jak 54 czy 55 wbić na obecnych mobach gdzie 51 jeszcze idzie 52 już jakby pasek expa się nie ruszał a 53 to już w ogóle, to jeśli już widzę 54 i więcej to znaczy iż gracze muszą mieć dostęp do mobów 50+. Jeśli nawet dropią sety to nie są na tyle "głupi", żeby je sprzedawać, już nie wspomnę iż głupotą jest wykorzystanie tego buga, bo jest to bug.. a patrząc na to jak traktują zasady to spodziewałbym się roll-backa lub nawet tymczasowego bana na konto.
54 cieżko ??? spokojnie 20% na dzionek idzie zj***li tabele . Znaczy na Jordinie 54 ma PHD od 2 dni i Satun z DV od rana
54 cieżko ??? spokojnie 20% na dzionek idzie zj***li tabele . Znaczy na Jordinie 54 ma PHD od 2 dni i Satun z DV od rana
Ciekawe... chyba na medii .. spoty są tak zawalone 24/24/7 że nie ma mowy o normalnym farmieniu....
oczywiście znam miejsca gdzie można to klepać 20h dziennie i idzie, ale wpierw potrzebna dobrego sprzętu a ten się sam nie zrobi.
jeśli faktycznie istnieje "dziura" w systemie, to mam nadzieję, że nie dość iż szybko to przyblokują to jeszcze kara ludzi wykorzystujących ów rzecz nie ominie.
Da się jakoś za free zresetować skille ? Bo przy kupnie gry dostałem tam jakieś 3 scrolle do reseta, ale one chyba nie resetuja wszystkich skilli tylko 1 drzewko.
I pytanie co do skinów. Widze, że skin daje +1 luck, ale +1 szczęścia daje cały set czy każdy element skina ?
tylko "bielizna" daje do lucka +1, ale sama w sobie jest tak przydatna, że w cale, obecnie mam 3 kamienie do lucka wrzucone i bonus +2 do lucka za zdobytą ilość tytułów. .
Reset jest za osiągnięcie 45lvla.
Partial Reset resetują tylko jeden skill nie całe drzewko.
To powiem szczerze - beta miała mniej błędów niż wczorajszy release. Przynajmniej 5 razy wywaliło mnie gdyż "Nie można połączyć się z serwerem Ubisoft". Ze 2 razy miałem bug z brakiem amunicji, mając pełną amunicję. Raz zginąłem od niewidzialnego granatu. No i ostatnie najlepsze, w lokacji startowej spędziłem prawie godzinę czekając aż naprawią problem z podejściem do laptopa... Innymi słowy: bug za bugiem bugiem pogania.
Czyli Bugisoft nadal jest bugisoftem spodziewałem się że od czasów AC 2 i FC3 wydadzą coś dobrego
@Rodzynek przecież pies działa, pinguje Ci gdzie jest pk, wystarczy to włączyć. Problemem jest tylko, że trzeba to za każdym razem włączać, po relogu i śmierci.
czyli pety z is różnią się od się siebie? Skoro pies pinguje to co robi kot?
Kot jak w realnym świecie ma wszystko w d*p*e a tak serio to chyba szuka wody
Od którego lvla widać hełmy na głowie ;p Bo póki co mam 18 i nie zdobyłem ani jednego widocznego
Nie widać hełmu z normalnego armora tylko z costiumu.
@Dreedzik No tak teraz wszyscy co mają 53+ i sprzęt 14/15 cały są haxami eh GL
Nie widać hełmu z normalnego armora tylko z costiumu. @Dreedzik No tak teraz wszyscy co mają 53+ i sprzęt 14/15 cały są haxami eh GL
czytanie ze zrozumieniem kuleje.. ale cóż pomożemy.
Osoby które jako pierwsze odklepały 50 mają już dawno sprzęt na +15 i to cały siedzą tam gdzie mogą i nie ma ludzi ze względu właśnie na to, że ciężko się to bije.
jednak % z mobów jest bardzo malusi już na 53 by wbijać 54. Z każdym lvlem ilość expa idzi do góry a przyrost strasznie spada. Cały exp idzie dość powoli, jednak jeśli ktoś od 10dni siedzi po 20h na spotach doczołga się do 54, ale 55... maks lvl mobów to 51 u nas, dopiero na terenach Medii zmienia się ten pułap. Korzystając z wolnego czasu widzę co dzieje się na spotach, o normalnym soczystym grindzie nie ma w ogóle mowy, ludzie grają 24/24, już się zaczyna płacz na forach o przeludnionych kanałach, bo już nie tylko o grind chodzi ale bardzo duży % serwera zaczął gnieździć się w podobnym przedziale lvlowym i jest faktyczny problem. Serwer na którym gram - Jordine - całą dobę ma uwalone kanały Crowded i Overrun od samego rana. Sam siedziałbym na spotach i farmił - nie expa a gear, bo o to chodzi - ale niestety.. tona ludzi, wykoksane PK - który jak ostatnio przeleciał lotem dywanowym przez spota i zabił każdego na hita..
patrze realistycznie 53 to taki zdrowy lvlek, 54 doklepie osoba która 50 miała w pierwsze 10-18h, ale 55..
A kto mówi o 55 kto niby ma ten lvl jakoś nie dostałem odpowiedzi.
Zapytaj się wszechwiedzącego rodzynka, on takie info rozpowiada.. jeśli ów dziura istnieje a ludzie jakimś cudem się przedostają mam nadzieję, że kara ich nie ominie.
W sumie ciekawe, bo żadna osoba z powiedzmy sobie grinderskich topek lvlowych nie ma kompletnie nic rozwiniętego, zero craftu itd. nie widuję żadnych osób z tych gildii w topce 30 tych rzeczach Czyli co, grind kasa ze spota i skupowanie rzeczy od ludzi...
Oczywiście ranking jest na kanał, także ciężko stwierdzić jak na innych.
czyli pety z is różnią się od się siebie? Skoro pies pinguje to co robi kot?
Kot pinguje surowce jak włączysz mu skilla, a ptak pokazuje elitki i mocniejsze moby.
Do 45 skille mogę rozdawać kompletnie losowo czy szybciej będę expił jeśli się trochę zastanowię?