bankowo to drugie, mocniejszy skill etc szybsze zabijanie, poczytać w necie o klasie którą chce się grać itd.
Black Desert - EU
Mam problem z główną misją na poziomie około 40 "Mysterious Achaeologist Powder- Restore Old Document" http://bddatabase.net/us/quest/3003/15/
Ktoś może robił tego questa ?
Ja tam powiem, że coraz lepiej mi się gra. Na początku byłem sceptycznie nastawiony do gry, ale z każdym poziomem ta gra wciąga coraz bardziej. Świat gry chyba najpiękniejszy ze wszystkich mmorpg, teren zróżnicowany - góry, lasy, jeziora etc Nie ma tutaj takiego czegoś jak w wowie, że te wszystkie strefy jakieś płaskie są. W BD góra, to góra, a nie jakiś pagórek jak w innych grach.
Na ultra, ta gra naprawdę wygląda fenomenalnie, aż szkoda, że będę musiał zmniejszyć detale, bo na mass pvp granie na ultra pewnie nie ma żadnego sensu Tam, to każdy fps będzie się liczył.
Mam problem z główną misją na poziomie około 40 "Mysterious Achaeologist Powder- Restore Old Document" http://bddatabase.net/us/quest/3003/15/ Ktoś może robił tego questa ?
Przykro mi, nie potrafię pomóc... bo słabo stoję z questami.
Tu Calvex masz racje, gra wygląda fenomenalnie.
Wschód słońca w lesie. Machnąłem przed chwilą in-game.
Kilka ujęć nocnych...
Trochę za dużo tych maintanców po 5 h ;_;
Prawda, nawet rybek afk nie można połowić bo zaraz maitanence, dziś w nocy był maintanence i teraz też jest. Jak żyć?
Maintace jest po to, aby uciąć ręce goldselerem oraz kilka poprawek w grze.
ja tam cala noc łowiłem dzisiaj, i nie wylogowało mnie
Lepiej już żeby robili te maintancy w nocy
Cierpliwości padawanie, w porównaniu do trove, jest bardzo dobrze xD
Witam. Znajdzie się jakaś dobra dusza, która posiada i nie będzie używała swojego guest passa? (możemy się jakoś dogadać ) Chciałbym sprawdzić czy mój komputer sobie z nią poradzi. Z góry dzięki
Cierpliwości padawanie, w porównaniu do trove, jest bardzo dobrze xD
Mistrzu Yofrostyda, cierpliwości brakuje mi, wytrzymać nie mogę już.
Witam. Znajdzie się jakaś dobra dusza, która posiada i nie będzie używała swojego guest passa? (możemy się jakoś dogadać ) Chciałbym sprawdzić czy mój komputer sobie z nią poradzi. Z góry dzięki
Co masz na myśli? Mam 2 guest passy, jeden moge oddać.
jak łowicie na afk ? nie trzeba klikać tej spacji ?!
nie trzeba, spacje klikasz raz by odpalic proces łowienia, potem jeśli ryba sie zahaczy o haczyck to po 3 minutach zostanie automatycznie wciagnieta.
boże xD tyle czasu zmarnowane a wędka sama się zmieni po zużyciu jesli mam inną w EQ ?
Serio można tak na afku łowić ? lol
To ja teraz BD na lapku odpale na noc i niech łowi xD Laptop ciągnie jakieś 40 wat, odpale wszystko na low detalach + rozdziałka 640x480 i może chodzić 24/7
Ja tam powiem, że coraz lepiej mi się gra. Na początku byłem sceptycznie nastawiony do gry, ale z każdym poziomem ta gra wciąga coraz bardziej. Świat gry chyba najpiękniejszy ze wszystkich mmorpg, teren zróżnicowany - góry, lasy, jeziora etc Nie ma tutaj takiego czegoś jak w wowie, że te wszystkie strefy jakieś płaskie są. W BD góra, to góra, a nie jakiś pagórek jak w innych grach. Na ultra, ta gra naprawdę wygląda fenomenalnie, aż szkoda, że będę musiał zmniejszyć detale, bo na mass pvp granie na ultra pewnie nie ma żadnego sensu Tam, to każdy fps będzie się liczył.
Ja przyznam się bez bicia że pierwsza styczność z grą była bardzo słaba, postanowiłem jednak wbić ten 50 lvl i powiem wam że mam obecnie 41 lvl i gra mi się bardzo dobrze
Witam czy ktoś by miał na zbyciu 1 guest passa z góry dzięki
Serio można tak na afku łowić ? lol To ja teraz BD na lapku odpale na noc i niech łowi xD Laptop ciągnie jakieś 40 wat, odpale wszystko na low detalach + rozdziałka 640x480 i może chodzić 24/7
I później te rybki sprzedajecie?