Black Desert - EU

Chętni dalej XenoTavern podrzuci kolejne 2 guest passy.

Wbijasz na stronę : https://www.blackdesertonline.com/shop/code

rejestrujecie się i wklepujecie kodziki.

Kody:

1. EF43-E8B3-1277-43F5-ADF0
2. A45C-896C-CCE7-4EB5-9602

Osoby które zgarną proszę w miarę możliwości wpisać się iż wykorzystały.

EF43-E8B3-1277-43F5-ADF0 dzięki za kod.

Natomiast kod A45C-896C-CCE7-4EB5-9602 wykorzystany przeze mnie. Wielkie dzięki!

Deska ostatnio pierdyknął newsa(z błędami) o botach w Black Desert ale chyba coś za bardzo się najarał bo botów to na czacie chyba przybyło, zawalony maksymalnie tymi botami jak w B&S więc ten Deski wpis "Boty Papa" chyba nieaktualny

ostatnie dwa tygodnie posiedzą, guest passy wygasają za parę dni. Więc skończy się skam na czacie.

wrzucam dwa Guest Passy

• Code 1 : DBF3-6DB8-3D0F-4D75-A9CF
  • Code 2 : DBC9-EEF2-243D-43EC-87DF

Jeśli chcesz się odwdzięczyć to możesz przesłać na serwerze Jordine Recommend Letter na nick Wymek.

Powodzenia:)

• DBF3-6DB8-3D0F-4D75-A9CF

ten zajety juz, wielkie dzieki

No i 50 wbity ;)

Ogólnie powiem, że 40-50 wbiłem szybciej niz 30-40 :D Na chimerach i catfish'ach exp zapierdziela jak głupi.

No to teraz jeszcze wbij 60 ;p, wbicie 1-50 w BD to tak jakby wbic 1-10 w wowie :P

obecnie na korei chyba max jaki zostal wbity to 61

ogólnie skille są już rozpisane do lvlu 90 - na razie tylko pasywki, ze względu na dodanie Awakening Weapons.

jest mozliwe pobieranie gry w chmurze? czyli granie i pobieranie jednoczesnie?

A ogólnie jaką broń/armor opłaca się ulepszać ? mam 26 lvl a wyleciało mi pare black stonów tylko nie wiem czy trzymać czy kupić coś na ah i poulepszać

na moje ślepe oko to lepiej zostawic na wyzyszy lvl niz enchantowac jakies pierdoly ;p

A ogólnie jaką broń/armor opłaca się ulepszać ? mam 26 lvl a wyleciało mi pare black stonów tylko nie wiem czy trzymać czy kupić coś na ah i poulepszać

Do +7 możesz ulepszać co chcesz. Masz 100% szansy na upgrade i możesz odzyskać wszystkie blackstony niszcząc broń u kowala.

Ogólnie to zbieraj na Yuria weapon.

Armory do +5 bezpiecznie.

A macie może jakaś tabelkę jaka jest szansa na upgrade np. z +7 na +8 itd ?

Sam mam Yurie na +8, ale chyba zaczne zbierać hajs i kupie jakąś na +12 :P

Dobra, tu coś znalazłem

http://www.inven.co.kr/board/powerbbs.php?come_idx=3584&p=8&l=13032

Yurie da się bez problemu zdobyć przed 20 lvl'em więc w sumie skoro wszyscy polecają ten zestaw bronii to nie widze sensu kisić black stonów

dobra dobra gierka sie sciaga ale powiedzcie ktory server wybrac typowo pod pvp Jordine?

A macie może jakaś tabelkę jaka jest szansa na upgrade np. z +7 na +8 itd ?

Sam mam Yurie na +8, ale chyba zaczne zbierać hajs i kupie jakąś na +12 

7bfkYan.png.4d184434cbefa45255dc4922328a

Kurde, to niezły hardcore.

Już chyba wolałbym, żeby dali 10 scrolli które daja +100% szansy na ulepszenie za jakieś 5 euro - Serio xD

Kurde, to niezły hardcore.

Już chyba wolałbym, żeby dali 10 scrolli które daja +100% szansy na ulepszenie za jakieś 5 euro - Serio xD 

Jaki tam hardcore. Robisz raz na tydzień scrolle w 5 osobowym party (jak je farmisz to nawet po 8+), masz z tego 30-40 blackstonów. Nabijasz failstacki na biżuterii po 25-35k i jedziesz.