@Karten No tak kolejna osoba która chwali się swoimi przygodami alkoholowymi, serio ludzie? nie wiem chcecie się dowartościować czy jak, poczuć się fajni?
choc optymalizacja kiepska ale to kwestia indywidualna wyciagam te 55-65 fps ... nie jest zle.
Optymalizacja kiepska? Trzeba być skończonym kretynem ( bez urazy) żeby napisać że wyciąga się 55-65fpsów i narzekać na słabą optymalizację... nie wiem czy to w ferworze alkoholowym czy jak ale no bez przesady....
Alle kurde GenderLock ... ja pier**le co za wylew to wymyslil ? ... kaplica dla mnie straszna zrobic tak piekny system kreacji a zrobic genderlock .... no ja jebie 0/10 ..
Z tym zgadzam się w 100%, GenderLock nie ma prawa bytu w dzisiejszych czasach.
Ten kto kupil tą gre jest wylewem sorry ale to jedna z gorszych gier na rynku aż szok bierze jak nie wiele trzeba aby kupic ludzi PADAKA !
I po raz kolejny nie mogę zrozumieć cię człowieku, jak możesz wyzywać ludzi od "wylewów" tylko dlatego że im w przypadku do ciebie gra się spodobała. Tak znowu podkreślam pamiętam że pisałeś że alkohol itd, ale to nie jest wytłumaczenie.
I tak na koniec nazywając ludzi "wylewami" obrażasz ludzi którzy przechodzili takie rzeczy, może na tym forum takowych nie znajdziesz, ale trochę kultury, bo coraz bardziej jest tu jak w jakimś chlewie.
Black Desert nie jest idealną gra, jednak twórcy odwalili kawał dobrej roboty jeżeli chodzi o grafikę, wszystkie systemy zaimplementowane w grze i resztę więc nie można nazwać tej gry "CRAPEM" absolutnym. Tak czy siak gra wybija się jak widać spośród innych nowości, powrotem do grindu i innymi ciekawymi zajęciami które są dosyć ciekawie zrobione.