Black Desert - EU

Jak widze placz na tymatm forum ze za szybko wprowadzaja mediah to normalnie mam ochote im wyj3bac gonga w ryj. Moim zdaniem najlepiej jak by wydali wszystko od razu bylo by co robic. Nie rozumiem ludzi naprawde.

Ja nie rozumiem ludzi, którzy mają za dużo czasu i płacza.. jakby ich wpuszczano do gry na 2-3 dziennie to by się może wreszcie ogarnęli... GRA NIGDY NIE BĘDZIE ROBIONA POD WAS NOLIFY :P

Czlowieku ja mam 20 lvl jaki ze mnie no life. Kazdy mmorpg powinien byc robiony pod no life po to jest ta gra, ze kto ma wiecej czasu ten wygrywa ile wy macie lat.

Ja tak samo :) Eq mam słabe, bo broń +14, a reszta +9. Kiedyś w mmorpg jak ktoś grał dużo, to gra go wynagradzała, a teraz ? Wszyscy chcą mieć max lvl, full ubraną postać po tygodniu gry.

Ja w Black Desert zamierzam trochę pograć, więc powoli bedę sobie ulepszał ekwipunek, bo nigdzie mi się na razie nie śpieszy.

Ale takie tematy jak ten
http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/59072-time-to-quit-if-youre-not-115ap140dp-or-more/
Mnie rozsmieszają :P W ogóle takich tematów jest masa.

W jednym temacie było napisane, żeby wprowadzili black stone do item shopa które gwarantuja 100% szansy na upgrade :D
Ludziom ciężko dogodzić - jedni wolą grindować przez 8h i coś z tego mieć, a drudzy wolą przeznaczyć 100 euro na item shop i ubrać się w łatwiejszy sposób.
W Runes of magic tak było. Gra była P2W, ale to co Niemcy wyprawiali z EQ, to przechodziło ludzkie pojęcie. Wszystko wytierowane na T8, broń Tier +10 w STATACH, a potem idź z takimi na wojne. Jak kiedyś policzyliśmy eq jednego ziomka, to wyszło, że wydał ponad 3k euro na ubiór postaci.

Ja grałem w dość sporo gier mmorpg i zauważyłem, że Niemieccy gracze lubią gry p2w i nie zdziwiłbym się gdyby te posty, o wprowadzeniu black stone do item shopa, należały do nich.

Takie czasy, ludzie zapominają o głównych założeniach gatunku kreowanych od początku jego istnienia. No a co nowsze pokolenie często ich nawet nie zaznało.

Czlowieku ja mam 20 lvl jaki ze mnie no life. Kazdy mmorpg powinien byc robiony pod no life po to jest ta gra, ze kto ma wiecej czasu ten wygrywa ile wy macie lat.

To było tylko dopełnienie tego co napisałeś @cypiate a nie komentarz do tego :)

A ja nei wiem czy w ogóle inwestować hajs w grunila... Serio, ale myślałem,że ten set jest dużo lepszy niż Agerian - fakt lepszy jest, ale ja mam, to do siebie, że zostawie gdzies postac, pójde afk, wróce i postac nie zyje :D I jakbym mial ciągle kupować gemy do eq, to chyba bym zbankrutował.

Jakby ktoś potrzebował guest passa, odezwac sie na priv, mam do oddania 1 ;p

Grunil set jest zbugowany ? Zakładam go i AP nie wzrasta.

Grunil set jest zbugowany ? Zakładam go i AP nie wzrasta. 

Statystyki tego typu są "ukryte", jak wcześniej ulepszałeś Helrick Talisman (Offhand dla Sorca) również nie pokazywało że accuracy rośnie.

Osobiście uważam, że jest to bez sensu i takie bonusy powinny być widoczne

Ja tak samo... rozumiem jeszcze, że nie pokazuje buffów, ale bonusu z setu ? Może w jakimś patchu, to zmienią.

Chociaż dla mnie nawet buffy, czy jedzenie powinno wliczać - w innych grach tak jest i nikomu, tu nie przeszkadza.
Tutaj pokazuje mi 105 AP. Tylko, że jeszcze set daje 7 AP, jakieś Gemy 2 AP, Żarcie 3 AP, skill 30 ap i weź to licz teraz...

Panie i panowie dostałem zacny kluczyk od uzytkowinika mmorpg.org....
Wrazenia po paru godzinach sa takie gra jest pienka choc optymalizacja kiepska ale to kwestia indywidualna wyciagam te 55-65 fps ... nie jest zle.
Alle kurde GenderLock ... ja pier**le co za wylew to wymyslil ? ... kaplica dla mnie straszna zrobic tak piekny system kreacji a zrobic genderlock .... no ja jebie 0/10 ...
Non-target szczerzet to dzaiala jak target z wylewem masara ... questy katastrofa ... filing gry nawet nawet ale ludzie....

Ten kto kupil tą gre jest wylewem sorry ale to jedna z gorszych gier na rynku aż szok bierze jak nie wiele trzeba aby kupic ludzi PADAKA !

@up Popraw to co napisałeś, bo tego czytać się nie da.

Panie i panowie dostałem zacny kluczyk od uzytkowinika mmorpg.org....
Wrazenia po paru godzinach sa takie gra jest pienka choc optymalizacja kiepska ale to kwestia indywidualna wyciagam te 55-65 fps ... nie jest zle.
Alle kurde GenderLock ... ja pier**le co za wylew to wymyslil ? ... kaplica dla mnie straszna zrobic tak piekny system kreacji a zrobic genderlock .... no ja jebie 0/10 ... 
Non-target szczerzet to dzaiala jak target z wylewem masara ... questy katastrofa ... filing gry nawet nawet ale ludzie....
Ten kto kupil tą gre jest wylewem sorry ale to jedna z gorszych gier na rynku aż szok bierze jak nie wiele trzeba aby kupic ludzi PADAKA !

Dwie sprawy, korzystaj z przecinków (dzięki temu wszyscy będą wiedzieć o czym piszesz) a druga to takie bardziej pytanie z mojej strony, kim jest człowiek zwany przez Ciebie wylewem? Bo nie wiem czy wiesz ale wylew (choroba) to nie to samo co idiota.

Przepraszam wszystich tych co obraziłem wczoraj.
Byłem w lekkim upojeniu alkoholowym, no może w bardzo dużym, obraziłem wiele osób na TeamSpekach itd...
Przepraszam jeśli do kogoś wysyłałem prywatne wiadomości z groźbami, co do opini ciężko ją zrozumieć ale zgadzam się z nią w 100%...
Wylew to nie idiota, wylew to ktoś po wylewie proste często ludzie po wylewach są otępiali, ospali, spowolnieni i z urazami mózgu.

Pozdrawiam, raz jeszcze przepraszam i życzę miłego dnia na pewno nie w świecie BlackDesert bo to CRAP naprawdę CRAP.

Hahah, ale wiesz, że Prima Aprilis było wczoraj ? :D

Przyszły content

http://steparu.com/previews/mmorpg/2008-black-desert-upcoming-future-content

Dawać śnieżną kraine :P

@Karten No tak kolejna osoba która chwali się swoimi przygodami alkoholowymi, serio ludzie? nie wiem chcecie się dowartościować czy jak, poczuć się fajni?

choc optymalizacja kiepska ale to kwestia indywidualna wyciagam te 55-65 fps ... nie jest zle.

Optymalizacja kiepska? Trzeba być skończonym kretynem ( bez urazy) żeby napisać że wyciąga się 55-65fpsów i narzekać na słabą optymalizację... nie wiem czy to w ferworze alkoholowym czy jak ale no bez przesady....

Alle kurde GenderLock ... ja pier**le co za wylew to wymyslil ? ... kaplica dla mnie straszna zrobic tak piekny system kreacji a zrobic genderlock .... no ja jebie 0/10 ..

Z tym zgadzam się w 100%, GenderLock nie ma prawa bytu w dzisiejszych czasach.

I po raz kolejny nie mogę zrozumieć cię człowieku, jak możesz wyzywać ludzi od "wylewów" tylko dlatego że im w przypadku do ciebie gra się spodobała. Tak znowu podkreślam pamiętam że pisałeś że alkohol itd, ale to nie jest wytłumaczenie.

I tak na koniec nazywając ludzi "wylewami" obrażasz ludzi którzy przechodzili takie rzeczy, może na tym forum takowych nie znajdziesz, ale trochę kultury, bo coraz bardziej jest tu jak w jakimś chlewie.

Black Desert nie jest idealną gra, jednak twórcy odwalili kawał dobrej roboty jeżeli chodzi o grafikę, wszystkie systemy zaimplementowane w grze i resztę więc nie można nazwać tej gry "CRAPEM" absolutnym. Tak czy siak gra wybija się jak widać spośród innych nowości, powrotem do grindu i innymi ciekawymi zajęciami które są dosyć ciekawie zrobione.

HEJ Nie miałby ktoś uprzejmy kluczyka na wersje próbną ?

Też bardzo na pw bym prosił :)

Do oddania kolejny guest pass do BDO, pierwszy chętny na PW z opisem czemu właśnie on chce, wygrywa :P

1. Swoj pack sprzedalem, wiec pytanie

Czy moge kupic za dolary i grac na EU?

2.Kogo polecacie dla gracza PvP(pozniej), grajacego srednio 4h/day

3.Ktos by pomogl(ts3), ewentualnie pogral od 1lvl ze mna(ten tydzien wysoki online).