Jordine jak grasz 40h/tyg.
Imho jak max 4h dziennie idz na Alustin, w tej grze GEAR DAJE OLBRZYMIA PRZEWAGE(Jak w Lineage), lepiej miec blizej do tych na topce niz byc daleko za....
Juz tlumacze, osoba dobrze wygearowana obecnie moze zrobic 2kk/hr(grind na susanach), sredni gear tj 110 ap/ 130-140 dp ok. 1kk - 1.5kk moze czasami sie uda, zeby sie byc w stanie ubrac powinienes bys w stanie farmic min te 2h dziennie, 3h dzienenie, robic tygodniowo scrolle.
Mowa o Alustinie, na Jordine jest wieksza konkurencja, gildie bardziej hardkorowe, duzo graczy farmi min. 6kk/dziennie (mozna lowic ryby/crafcic/grindzic, co tam chcesz ale chodzi o czas) wiec beda mieli sila rzecza lepszy, gear.
Nie twierdze, ze na alustinie nie gra sie aktywnie, po prostu odesetek graczy hardkorowych jest zdecydowanie mniejszy niz na Jordine, nie oznacza to ze nie bedzie PvP.
Poza tym, jak na Jordine masz sie odbijac od graczy to tez zadne pvp. Ja gram na Jordine ale codziennie przybywa mi min. 10kk (we wtorek dobilem 55lv), sam zaczalem grac na poczatku kwietnia ale ja gralem czy tez do piatku bede gral bardzo duzo, pozwolilo mi to nadrobic gear, wszystkiego jeszcze nie mam, ale mysle ze bede te 6kk w stanie dziennie farmic + 2kk z fishingu w nocy wiec akurat na sprzet bdzie.
PODSUMOWANIE:
INTERESUJE CB PVP?
Grasz 4h day lub cos kolo tego? Alustin bedzie lepszym wyborem,
Jordine = wiekszy online wymagany, zeby byc konkurencyjnym.