Black Desert - EU

a co dostałeś, że wiesz ile i za co?

czytam oficjalne forum to wiem ile dają.

Obecnie mają centralnie w d*pie tzn. Sam spotkałem kilku frajerów, którzy ewidentnie mieli coś odpalone. Wiesz po jakim czasie support mi odpowiedział? 3 tygodnie!

Za chwilę czuje że otworzą nowe serwery i biznes będzie się krecił :D

Quaku podeśli zdjęcia Twojego eq i jeszcze tego lvla 58 . Bo Harmony i Grindy nawet 58 w gildi nie maja. Ba nawet w rankingach nikt jeszczez 58 nie widzial

Bez przesady, zeby za takie cos dawali bany na 3 dni. Ja tam uważam, że kazdy zasługuje na drugą szanse, więc dla mnie powinno być tak.

1 raz - 30 dniowy ban

2 razy - perm na konto

@Dreedzik W innych grach o wiele łatwiej sprawdzić czy ktoś używa hacków, tutaj nawet nie ma combat loga, nie wiesz nawet jakie obrażenia zadajesz, wiesz moze być ciężej złapać takich hackerów :P

Bez przesady, zeby za takie cos dawali bany na 3 dni. Ja tam uważam, że kazdy zasługuje na drugą szanse, więc dla mnie powinno być tak. 

1 raz - 30 dniowy ban

2 razy - perm na konto

@Dreedzik W innych grach o wiele łatwiej sprawdzić czy ktoś używa hacków, tutaj nawet nie ma combat loga,  nie wiesz nawet jakie obrażenia zadajesz, wiesz moze być ciężej złapać takich hackerów 

ty nie masz oni maja.. po to ulepszaja system i tyle.

@Ulferus

link or never happen, proste, pokaż wypowiedz oficjalną odnośnie speed hacków itd i ilości banów oraz ich długości.

ty nie masz oni maja.. po to ulepszaja system i tyle.

@Ulferus

link or never happen, proste, pokaż wypowiedz oficjalną odnośnie speed hacków itd i ilości banów oraz ich długości.

po 17 jak już siądę w domu przed swoim PC to podeślę linki + filmiki.

Jest taki zbiorczy temat na oficjalnym forum - jak go nie usunęli to wszysko wrzucę :)

Odbiegając od tematu... od kilkunastu dni próbuję kupić Liverto na marketplace i wychodzi mi, to z tragicznym skutkiem... więc mam pytanie, co oznacza literka B przy przedmiocie? B od Blocked, Bound czy co? :D

I jak, to dokładnie działa?
Wyskakuje takie Liverto z B - wypsuje szybko liczby i pojawia się napis "Failed coś tam, coś tam", po okolo 60 sek znów pojawia się możliwość wpisania liczb, wtedy szybko je wpisuje, ale z reguły wyskakuje "Item was sold"

Na swój refleks nie narzekam, ale takie liverto schodzi dosłownie w 0,5 sekundy... Nie wiem jak ludzie, to robią. tzn... teraz po tych akcjach z hackami i botami, to nawet się domyślam...

po 17 jak już siądę w domu przed swoim PC to podeślę linki + filmiki. 

Jest taki zbiorczy temat na oficjalnym forum - jak go nie usunęli to wszysko wrzucę 

no i cacy, lubię czytać źródła.

@Calvex

Ja też, zazwyczaj system mi pokazuje palca i czekam dalej :P

Panowie - Każdy poluje na tą broń :)

do tego co chwila ktoś wrzuca głupie teksty że niby są jakieś boty ale raczej jest tyle ludzi że podkupują sobie nawzajem.

Liverto to chodliwy towar

O to chodzi tak

Itemy jak liverto mają to "B".

System działa w czasie 1 min od pojawienia.

Jak działa:

W czasie tej 1min gracze są selekcjonowani przez system typu "Tak" "Nie" i jest to RNG. Co to znaczy. Chodzi o to iż gracz którzy pierwszy wpadnei i wpisze cyferki nie ma gwarancji, że kupi item, bo system mu wylosuje "NIE" i tyle. Tak przez 1min, może być tak iż właśnie ta osoba pierwsza z miejsca będzie miała szczęście i kupi -tak miałem przy Staffie-. Może być tak, że przez te 1min nikt nie kupi i wtedy aukcja wchodzi do normalnego stanu, czyli kto pierwszy ten lepszy. Jeśli wpiszesz numerki a system pokaże ci "NIE", czyli "Fail to purchase" to nie możesz drugi raz spróbować kupić do czasu jak minie ów minuta.

Chyba dość prosto mi udało się opisać ten system.

Panowie przepraszam - okazuje się że są boty na AH

właśnie dostałem linka do tematu:

http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/54507-auction-house-bot-with-proof/

Panowie przepraszam - okazuje się że są boty na AH 

właśnie dostałem linka do tematu:

http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/54507-auction-house-bot-with-proof/

To jest filmik i temat fake. System nie działa tak jak gościu pisze. Sam wymusiłem na GMach opis tego systemu plus potem pojawił się na forum.

Opisałem go powyżej, nie jest tak jak gościu robić chciał. Boty oczywiście są, bo niektóre itemy znikają szybciej niż zdążają się pojawić,. ale jest ich o wiele wiele mniej niż na początku gry, sam walczę o kilka itemów na AH i udaje mi się je kupić, poza tym walczę z setkami graczy jednocześnie.

O to chodzi tak

Itemy jak liverto mają to "B".

System działa w czasie 1 min od pojawienia.

Jak działa:

W czasie tej 1min gracze są selekcjonowani przez system typu "Tak" "Nie" i jest to RNG. Co to znaczy. Chodzi o to iż gracz którzy pierwszy wpadnei i wpisze cyferki nie ma gwarancji, że kupi item, bo system mu wylosuje "NIE" i tyle. Tak przez 1min, może być tak iż właśnie ta osoba pierwsza z miejsca będzie miała szczęście i kupi  -tak miałem przy Staffie-. Może być tak, że przez te 1min nikt nie kupi i wtedy aukcja wchodzi do normalnego stanu, czyli kto pierwszy ten lepszy. Jeśli wpiszesz numerki a system pokaże ci "NIE", czyli "Fail to purchase" to nie możesz drugi raz spróbować kupić do czasu jak minie ów minuta.

Chyba dość prosto mi udało się opisać ten system.

O dzieki, własnie mi chodziło o ten napis "Failed" przy wpisywaniu liczb.

To jest filmik i temat fake. System nie działa tak jak gościu pisze. Sam wymusiłem na GMach opis tego systemu plus potem pojawił się na forum.

Opisałem go powyżej, nie jest tak jak gościu robić chciał. Boty oczywiście są, bo niektóre itemy znikają szybciej niż zdążają się pojawić,. ale jest ich o wiele wiele mniej niż na początku gry, sam walczę o kilka itemów na AH i udaje mi się je kupić, poza tym walczę z setkami graczy jednocześnie.

Mi też bez problemów udaje się kupić co chcę aczkolwiek ostatnio na enchanty mi tle hajsu poszło że serio muszę zacząć GRIND :)

Wygrzebałem taki temat:

http://mmogfails.blogspot.com/2016/04/black-desert-online-most-hack-filled.html

Poza tym polecam lekturę:

http://forums.mmorpg.com/categories/black-desert

Wszystkie Cheaty polegające na MEMORRY READ pójdą w piach razem z użytkownikami. Nie wszędzie się o tym pisze i mówi głośno ale bardzo dużo problemów jest niestety w NASZYCH wersjach, skośny się w takiej gówna nie bawią, tutaj RUSCY rozpitalają tą grę !!!!

Nie jednego MMO rozłożyłem z kumplem na czynniki pierwsze czytając i zmieniając dane między client server zapisane w pamięci.

Wszystkie Cheaty polegające na MEMORRY READ pójdą w piach razem z użytkownikami. Nie wszędzie się o tym pisze i mówi głośno ale bardzo dużo problemów jest niestety w NASZYCH wersjach, skośny się w takiej gówna nie bawią, tutaj RUSCY rozpitalają tą grę !!!!

Nie jednego MMO rozłożyłem z kumplem na czynniki pierwsze czytając i zmieniając dane między client server zapisane w pamięci.

Wszędzie ci Ruscy :)

Oni chyba pierwsze co robią to szukają hacków ... powinna być blokada regionalna - IP z Rosji ---> przekierowuje na ich wersję i nie możesz się na EU zarejestrować

Wszędzie ci Ruscy 

Oni chyba pierwsze co robią to szukają hacków ... powinna być blokada regionalna - IP z Rosji ---> przekierowuje na ich wersję i nie możesz się na EU zarejestrować 

No ale taka prawda, no widziałeś info o hackach z wersji KR czy JP... pojawiła się RU wersja i nagle wszystko się zaczęło pojawiać...

Czy ja wiem, czy to ruscy? Oni mają swoją wersję. Moim zdaniem większość hackerów na EU, to Niemcy. Wystarczy wejsć na jedno niemieckie forum i zobaczyć ile ludzi kupuje, te dopalacze :P

A myślisz iż jedne z topowych gildii jak np. GRIND to jaka to gildia :P ruska przecie

Czy ja wiem, czy to ruscy? Oni mają swoją wersję. Moim zdaniem większość hackerów na EU, to Niemcy. Wystarczy wejsć na jedno niemieckie forum i zobaczyć ile ludzi kupuje, te dopalacze 

Może powiedzieć, że ruska wersja świeci pustkami to za wiele, ale dużo topowych gildii poszło na EU. Niemcy kupują powerleveling i lewe konta z kradzionych kart kredytowych.

Wszelkie exploity i cheaty pochadzą z rosji.

No ale taka prawda, no widziałeś info o hackach z wersji KR czy JP... pojawiła się RU wersja i nagle wszystko się zaczęło pojawiać...

Korea to po pierwsze wyższa kultura. Zresztą kto chciałby ryzykować banem na pesel :P

Czy da się zmienić wygląd armora bez wydawania pieniedzy na IS?. Taritas armor na Maehwa to porażka.