Black Desert - EU

Czy da się zmienić wygląd armora bez wydawania pieniedzy na IS?. Taritas armor na Maehwa to porażka.

Powinieneś po zakupie gry dostać 1 kupon na zmianę wyglądu :)

@Dreedzik

Szukałem tego tematu ale moderatorzy musieli usunąć - ten o cheatach i ni hu hu.

Poszukam jeszcze może coś wyłowię

Powinieneś po zakupie gry dostać 1 kupon na zmianę wyglądu 

@Dreedzik

Szukałem tego tematu ale moderatorzy musieli usunąć - ten o cheatach i ni hu hu.

Poszukam jeszcze może coś wyłowię

Był jeden post odnośnie informacji z banankami ale chodziło wtedy o zakup itemów z innego źródła niż oficjalna strona - mowa o AH, lewych kontach i wysyłanie giftów za lewe karty. Ci co kupowali takie itemki mieli dostawać jakiegoś rodzaju kary, jakie nie wiem.

Odnośnie memorry ready cheatach była wzmianka ale szybko znikła zapewne po to by ludzie jednak się nie przestraszyli :P, pracująd nad systemem anty, zapewne chodzi o monitoring odchuleń standardowych w przesyłanych pakietach pamięci. Wymaga to dość dużej precyzji, zobaczym jak im to wyjdzie. NCS ogarnął to w Aionie to i chopaki tu ogarną... ale powiem Wam iż wstyd mi iż gracze z EU kombinują na lewo i prawo tak by być lepszym od innych.. porażka.

Był jeden post odnośnie informacji z banankami ale chodziło wtedy o zakup itemów z innego źródła niż oficjalna strona - mowa o AH, lewych kontach i wysyłanie giftów za lewe karty. Ci co kupowali takie itemki mieli dostawać jakiegoś rodzaju kary, jakie nie wiem.

Odnośnie memorry ready cheatach była wzmianka ale szybko znikła zapewne po to by ludzie jednak się nie przestraszyli , pracująd nad systemem anty, zapewne chodzi o monitoring odchuleń standardowych w przesyłanych pakietach pamięci. Wymaga to dość dużej precyzji, zobaczym jak im to wyjdzie. NCS ogarnął to w Aionie to i chopaki tu ogarną... ale powiem Wam iż wstyd mi iż gracze z EU kombinują na lewo i prawo tak by być lepszym od innych.. porażka.

Powiem tak - jeszcze nie zaznałem smaku mass PvP więc sam widziałem tylko kilku niedorozwojów którzy mieli speed hacka i napiernczali moby jak szaleni :)

Jak dobiję do high level spotów to zobaczymy co się dzieje - obecnie się opieram na info innych graczy.

Jeszcze poszperam forum i sprawdzę czy nie przeoczyłem tego tematu o cheatach.

@Dreedzik

Coś żeby was wnerwić jeszcze bardziej:

http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/43010-hp-per-level-seems-to-be-random/

Czyli RNG in RNG :D

http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/78697-hacker-hunting-initiative/

No w końcu coś się dzieje :)

I żadnych banów 3 czy 30 dniowych nie będzie, od razu permy będą lecieć.
Fajnie, że za łapanie hackerów i bociarzy otrzymujemy małe nagrody.

XenoTavern po raz kolejny rozdaje Guest Passy, zasada jak przy poprzednich.

Osoba w miarę możliwości aby się podpisała że zużyła:

171A-653C-9DE4-445A-A8BE

618E-321E-F31C-415B-ACF0

XenoTavern po raz kolejny rozdaje Guest Passy, zasada jak przy poprzednich.

Osoba w miarę możliwości aby się podpisała że zużyła:

171A-653C-9DE4-445A-A8BE

618E-321E-F31C-415B-ACF0 

Nie wiem jaka zasada była przy poprzednich, ale wykorzystałem niebieski, dzięki wielkie o/

9EDB-1FE8-1459-489B-A808

Też klucz

W końcu dorwałem Liverto na marketplace... Na razie jest na +13, ale nie mam pojecia co zrobić z yuria +15... ceny broni tak poszły w dół, że taką yurie amulet +15 idzie kupić za 16kk... Spróbuje ja opylić za te 19kk (czyli jakieś marne 12kk na rękę). Jak ceny będą szly tak w dół, to niedługo bardziej będzie się oplacać wyciągnąć bs z broni.

W końcu dorwałem Liverto na marketplace... Na razie jest na +13, ale nie mam pojecia co zrobić z yuria +15... ceny broni tak poszły w dół, że taką yurie amulet +15 idzie kupić za 16kk... Spróbuje ja opylić za te 19kk (czyli jakieś marne 12kk na rękę). Jak ceny będą szly tak w dół, to niedługo bardziej będzie się oplacać wyciągnąć bs z broni.

Po prostu ceny BS też poszły w dół - dzisiaj płaciłem 200k za sztuke

co do cen broni ... nic nie mów ... wczoraj wywaliłem 28 BS żeby wbić ją na +12 :( jak pech to pech

Ja to mam pecha do wszystkiego, na AH każde liverto mi ucieka.... nic wydropić nie mogę mam nody na 6+ moby na S porobione i d*pa zbita, dropa ni ma.. przez godziny farmy :((

Ja to mam pecha do wszystkiego, na AH każde liverto mi ucieka.... nic wydropić nie mogę mam nody na 6+ moby na S porobione i d*pa zbita, dropa ni ma.. przez godziny farmy :((

No niestety, RNG dlatego ja zawsze kazdemu chetnemu na BDO powiadam min 4h dziennie albo nie ma co sie w to pakowac, przy 4h 3h pofarmisz na susanach i masz te 6kk, a tak to d*pa.

No niestety, RNG dlatego ja zawsze kazdemu chetnemu na BDO powiadam min 4h dziennie albo nie ma co sie w to pakowac, przy 4h 3h pofarmisz na susanach i masz te 6kk, a tak to d*pa.

Albo 2 godziny w hexe i masz 12m.

Albo 2 godziny w hexe i masz 12m. 

Co ty za bajki piszesz:D? 12m z czego? Kolczyki? Kolczyk schodzi po taxie za 4.3-4.5mln na aukcji, czyli co zakladasz ze 3 Ci poleca w 2h? :D

Haha, co z tego ze raz w zyciu Ci poleci, sproobuj utrzymac taka srednia przez 24h to Ci wysle 20 £ na paypala w srode.

12=2h

24h/2h=12

12*12=144

144kk w 24h:D?

_____
Na Hexach da sie w 24h moze wyfarmic te 3-4 earingi, tylko tam nie ma expa, a niestety trzeba expic powyzej 55, chyba ze pasuje Ci bycie w klanie ktory na zamek nie ma szans, wtedy mozesz czekac na VALENCJE, bo piraci wiecej expa nie daja. Na valencji na 55 solo 5%/hr

2000 kluczy tutaj http://wccftech.com/black-desert-online-free-guest-pass-giveaway/

Oddaje ten, który wziąłem by sprawdzić czy to działa. Miłej zabawy.

CDEB-EC77-DADF-4DE5-9A30

W końcu :D Miałem nabite 33 failstacków, więc myślę, że całkiem szybko weszło na +15.

Gemy tymczasowe, bo planuje kupić te 2x 5 AP.

55lvl wbity, gear jakiś już jest, to teraz czas znaleźć gildie :D Chociaż jeszcze ageriana na złoto przydałoby się zrobić, bo doszłoby około 20 DP, pierścienie na pri zrobić i ten żałosny naszyjnik wymienić... Więc w sumie jeszcze trochę roboty mam ;)

Jak na casualowe granie, to źle nie jest.

Bizka to chociaz na PRI

Jakby ktoś jeszcze znał jakieś strony z kluczami byłabym bardzo wdzięczna :wacko:

W końcu  Miałem nabite 33 failstacków, więc myślę, że całkiem szybko weszło na +15.

Gemy tymczasowe, bo planuje kupić te 2x 5 AP.

55lvl wbity, gear jakiś już jest, to teraz czas znaleźć gildie  Chociaż jeszcze ageriana na złoto przydałoby się zrobić, bo doszłoby około 20 DP, pierścienie na pri zrobić i ten żałosny naszyjnik wymienić... Więc w sumie jeszcze trochę roboty mam 

Jak na casualowe granie, to źle nie jest.

Jak to jest casualowe granie, to znaczy, że ja nie gram w ogóle :D swoją drogą skąd tyle hajsu? Widzę, że dość mocno rozwinięty fishing i handel, więc podejrzewam, że trochę wpadło z tego, ale no właśnie - zarobek choćby częściowo porównywalny do tego z czystego grindu?

Oprócz tego to ile Cię kosztowały te wszystkie kostiumy, powiększenia inv, itp.? Kupione na jakiejś promocji czy wszystko w pełnej cenie?

Jakby ktoś jeszcze znał jakieś strony z kluczami byłabym bardzo wdzięczna 

Wbij jutro do mnie po 14.00 na stream - powinienem dalej robić giveaway :)

Jak to jest casualowe granie, to znaczy, że ja nie gram w ogóle  swoją drogą skąd tyle hajsu? Widzę, że dość mocno rozwinięty fishing i handel, więc podejrzewam, że trochę wpadło z tego, ale no właśnie - zarobek choćby częściowo porównywalny do tego z czystego grindu? 

Oprócz tego to ile Cię kosztowały te wszystkie kostiumy, powiększenia inv, itp.? Kupione na jakiejś promocji czy wszystko w pełnej cenie?

Na godziny nie patrz. U mnie postać jest online prawie, że 24/7 i gram praktycznie od początku.

Jak idę spać, to odpalam lapka idę na hotspot przy Marka Island. Wstaje rano i mam około 2kk w ekwipunku + około 3 shardow. Szybko naprawiam wędkę, wracam na hotspot i idę do pracy. Wracam z roboty i sytuacja podobna - czyli około 2kk z ryb i shardy.

Wiadomo, to jest czyste rng, raz przez noc zlowisz 1 sharda, a raz 6. Tak samo z rybami. Możesz zarobić 1,7kk, a możesz nawet do 2,8 podciągnąć.

Shardow przenigdy nie sprzedawaj, bo jak idziesz na disco 5x5, to zdobędziesz około 40 memory fragment.

Ogólnie żeby łowienie przez noc miało sens, to musisz mieć wędkę około 100 dura i chociaż z 90 miejsc w inv.

Ja ogólnie jak jestem afk, to tylko lowie ryby, nawet nie mam czasu żeby strenght podbić :D

Teraz jeszcze Balenos rod chce zrobić, bo ta wędka jest lepsza na łowienie gdy jesteśmy krócej afk.

Jak jesteśmy afk dłużej niż 8h to lepiej inwestować w epherie.

Co do is... 1 skin do pvp, 1 skin do pve, 1 skin do łowienia, udźwig + inv sloty. Nic specjalnego :P

A jeśli chodzi o łowienie vs grind, to nie ma co porównywać. Na Sausanach zarobisz o wiele więcej.