Jak to jest casualowe granie, to znaczy, że ja nie gram w ogóle swoją drogą skąd tyle hajsu? Widzę, że dość mocno rozwinięty fishing i handel, więc podejrzewam, że trochę wpadło z tego, ale no właśnie - zarobek choćby częściowo porównywalny do tego z czystego grindu?
Oprócz tego to ile Cię kosztowały te wszystkie kostiumy, powiększenia inv, itp.? Kupione na jakiejś promocji czy wszystko w pełnej cenie?
Na godziny nie patrz. U mnie postać jest online prawie, że 24/7 i gram praktycznie od początku.
Jak idę spać, to odpalam lapka idę na hotspot przy Marka Island. Wstaje rano i mam około 2kk w ekwipunku + około 3 shardow. Szybko naprawiam wędkę, wracam na hotspot i idę do pracy. Wracam z roboty i sytuacja podobna - czyli około 2kk z ryb i shardy.
Wiadomo, to jest czyste rng, raz przez noc zlowisz 1 sharda, a raz 6. Tak samo z rybami. Możesz zarobić 1,7kk, a możesz nawet do 2,8 podciągnąć.
Shardow przenigdy nie sprzedawaj, bo jak idziesz na disco 5x5, to zdobędziesz około 40 memory fragment.
Ogólnie żeby łowienie przez noc miało sens, to musisz mieć wędkę około 100 dura i chociaż z 90 miejsc w inv.
Ja ogólnie jak jestem afk, to tylko lowie ryby, nawet nie mam czasu żeby strenght podbić ![:D :D]()
Teraz jeszcze Balenos rod chce zrobić, bo ta wędka jest lepsza na łowienie gdy jesteśmy krócej afk.
Jak jesteśmy afk dłużej niż 8h to lepiej inwestować w epherie.
Co do is... 1 skin do pvp, 1 skin do pve, 1 skin do łowienia, udźwig + inv sloty. Nic specjalnego ![:P :P]()
A jeśli chodzi o łowienie vs grind, to nie ma co porównywać. Na Sausanach zarobisz o wiele więcej.