Black Desert JP (Japonia) - Guide

Nie, gram na angielskim patchu. Powiedz czy po tym ostatnim update muszę znowu wrzucać tego addona do angielskiego patcha? PS. adres serwera teamspeak?

PISALEM kilka razy , po kazdym patchu gry trzeba na nowo dodac english patcha.

Pisze jak BYK na pierwszej stronie.

Teraz wejdz sobie na 1 strone, polonizacja i zrob tak jak jest tam napisane.

1. UWAGA!!! Po każdym patchu gry , trzeba na nowo odpliać English Patch i na nowo kliknąć Apply Patch, ponieważ program musi wyciagnąć nowe tabele z plików gry. Jeśli tego nie zrobicie , gra będzie się wam crashowała przy starcie.

czy mozna update'owac bez VPNa ? bo przez VPNa to moj net ma smieszne predkosci

Wiedziałem ze będzie jojczenie o ten autotracker... Ale wy macie problemy... Co to tych "linowych questów" - POWIEDZ MI GDZIE OSTATNIO W MMORPG NIE ZNALAZŁEŚ QUESTÓW JAK IDŹ TAM ZABIJ TO WRÓĆ I IDŹ DALEJ?. Jadę z mamą do lekarza, wrócę to wbije ;)

PISALEM kilka razy , po kazdym patchu gry trzeba na nowo dodac english patcha.Pisze jak BYK na pierwszej stronie. Teraz wejdz sobie na 1 strone, polonizacja i zrob tak jak jest tam napisane. UWAGA!!! Po każdym patchu gry , trzeba na nowo odpliać English Patch i na nowo kliknąć Apply Patch, ponieważ program musi wyciagnąć nowe tabele z plików gry. Jeśli tego nie zrobicie , gra będzie się wam crashowała przy starcie.

Nie pytam o patcha tylko o addona do niego.

Jest zaktualizowany do najnowszej wersji.

Podmieniasz pliki z mojego addona na te wypakowane z gry.

No właśnie wrzuciłem tego addona @Destrojer i to on wywala gre. Sam english patch działa niestety nie tłumaczy gry w 100%

Witam. Mam problem nie mogę się połączyć ze stronka główna blackdesert'a mam tego vpn'a robię wszystko jak jest w poradniku łącze sie z serwerem w Japonii a stronka dalej sie nie otwiera :< wiece co może być przyczyną?

Witam. Mam problem nie mogę się połączyć ze stronka główna blackdesert'a mam tego vpn'a robię wszystko jak jest w poradniku łącze sie z serwerem w Japonii a stronka dalej sie nie otwiera :< wiece co może być przyczyną?

A próbowałeś połączyć się do innego serwera z Japonii? Ewentualnie ściągnij inny program

Własnie tak łączyłem sie z duza iloscia serwerów i ciągle to samo ;3

Killer625 - tak, po rozpoczęciu aktualizacji odłącz się od vpn i powinno działać. Może nie za pierwszym razem ale działa bo ja tak zrobiłem.

@DeSkA odczytaj PW

Dobra,jeszcze jedno rozwiazanie wpadło mi do głowy.Jak wybierasz serwer to wyskakuje ci okno "Select VPN Protocol to Connect" spróbuj przez UDP,mi sie na początku też nie chcialo połączyć przez TCP więc wybrałem ten drugi i śmiga :D

Tym launcherem idzie ściągnąć cała grę, tylko że np mi wywala go co 2.5h. Idzie pełnym transferem jak podczas ściągania wyłączy się VPN ale nie zawsze łapie.

Hmm ciągle to samo sprawdzę innym programem :o

Miałem ten sam problem na Win 8.1... Wkurzyłem się i zainstalowałem obok 7 - śmiga jak szalone.

Jest zrobiona juz gildia, pisac PW do " Deska " chanel 1 serwer: Velencia

Jak inny program nie to możesz normalnie w Windowsie stworzyć serwer proxy przez,który sie połączysz,wystarczy,że znajdziesz Japońskie ip na stronie z otwartymi bramkami i może zadziała.

a mi dalj strona nie dziala wtf?!

U mnie gra działa z łatką spolszczającą, ale niestety z angielską już nie, jakieś pomysły dlaczego tak jest ? Przy angielskiej łatce crashuje się na początku..

90ydg5V.png
Ktoś jest w stanie coś doradzić? Gra ściągnięta, zaktualizowana, patchowana, Zarówna jak z tymi tabelami w 40% po angielsku jak i polską wersją ten błąd wyskakuje.

Ktoś jest w stanie coś doradzić? Gra ściągnięta, zaktualizowana, patchowana, Zarówna jak z tymi tabelami w 40% po angielsku jak i polską wersją ten błąd wyskakuje.

Odpalaj przez VPN tu http://blackdesert.pmang.jp/gamestart