Black Desert JP (Japonia) - Guide

Przecież tak robie ;O Do tej pory jestem połączony przez VPN, no i strona normlanie mi się ładuję i z niej odpalam także raczej z tym nie ma problemu?

Przez ten program SoftEther? Jeśli tak próbuj inny vpn japoński.

A który to guzik na stronie głównej do odpalenia gry?k ok znalazłem.

Wyskakuje mi taki sam błąd jak DaPikowi...

@edit

Dobra naprawiłem, wybrałem DDNS vpn153928501.opengw.net i działa.

Próbujcie inne vpn to error o tym że wasze łącze jest niestabilne.

Jest zrobiona juz gildia, pisac PW do " Deska " chanel 1 serwer: Velencia

Jak pisać w tej grze PW? Chciałem cię dodać do znajomych ale wyskoczyło że nie ma takiej postaci.

Wielkie dzięki!

ok wszystko fajnie tylko jak to odpalic ?? ;/ wchodze na to strone http://blackdesert.pmang.jp/gamestart i co dalej ??

wywalilo tsa?

Najpierw klikasz zielony przycisk, jak już to zrobiłeś i wszystko poinstalowałeś to czerwony odpala 64-bitową wersję gry a niebieski 32-bitową.

Każdy kto chce dołączyć do gildii

1. Wchodzisz na ts3 mmorpg.org.pl ( 178.217.187.112:8474 )

2. Kanał Ogólne Granie

3. Piszesz bądź mówisz do kogoś ze chcesz dołączyć

UWAGA!

Dodawane są osoby w Veila Town , na molu

Najpierw klikasz zielony przycisk, jak już to zrobiłeś i wszystko poinstalowałeś to czerwony odpala 64-bitową wersję gry a niebieski 32-bitową.

aha ok dzieki wlasnie pobieram ta wtyczke tylko strasznie wolno idzie ;/ strasznie wolno mi pobiera nie da sie przyspieszyc pobierania gry ?;/

w ogole sie z tsem nie moge polaczyc :<

Ja mam problemt ego typu ze mam tego VPNa i polaczylem sie ale strona dalej mi sie nie laduje , jest po prostu szary ekran..... Więc konta sobie nie zaloze.

Pytanko żeby odpalić grę trzeba użyć VPN (żeby wejść na ich str) i po odpaleniu Gry można go wyłączyć ? Czy trzeba grać na VPN lub WTFascie ?

O fajnie.. Jak sie chce zarejestrowac to mi wyskakuje cos takiego ... http://scr.hu/56dv/acl2t

Pytanko żeby odpalić grę trzeba użyć VPN (żeby wejść na ich str) i po odpaleniu Gry można go wyłączyć ? Czy trzeba grać na VPN lub WTFascie ?

Właśnie, jak to jest?

Właśnie, jak to jest?

Trzeba grać z włączonym VPN.

Kurcze rejestrowałem się na google chrome, a ten patcher, trzeba pobrać przez internet explorer, a na nim musze jeszcze raz przechodzić ten kod. ;/

giera jest swietna, ping znosny, rzadko cofke robi, wiekszosc czasu wszystko plynnie smiga.

edit:

up, przy wpisywaniu kodu masz kwadracik do zaznaczenia, jak zaznaczysz to nie musisz potem znowu wpisywac kodu, nie wiem na jak dlugo to dziala ale logowalem sie juz pare razy i poki co tylko za pierwszym razem musialem kod wpisac.