Non stop wywala mnie z serwera. Serwery przeciążone, zresztą nie ma się co dziwić jak do 2 osoba jest spoza japonii.
Dajcie zapro do gildii nick Darxus.
Non stop wywala mnie z serwera. Serwery przeciążone, zresztą nie ma się co dziwić jak do 2 osoba jest spoza japonii.
Dajcie zapro do gildii nick Darxus.
Wiem i na chromie zaznaczyłem, ale na internecie explorerze znowu to samo. Chyba się poddam. ;/
EDIT: Na chromie mogę się zalogowac, a na explorerze musze weryfikować.
Wiem i na chromie zaznaczyłem, ale na internecie explorerze znowu to samo. Chyba się poddam. ;/
Skoro na chromie to zaznaczyłeś na IE może to nie działać.
Tego patchera nie musisz pobierać przez IE ja go pobrałem przez Mozillę.
@edit
Nie da się wejść do gry, wywala mnie na loadingu mapy lub minutę po załadowaniu gry. Też tak macie?
Wiem i na chromie zaznaczyłem, ale na internecie explorerze znowu to samo. Chyba się poddam. ;/EDIT: Na chromie mogę się zalogowac, a na explorerze musze weryfikować.
po co wogole na explorerze cos robisz ? ja wszystko na chromie robie. nie potrzebowalem IE do niczego
up:
no gra ci sie updatuje
Gre pobierany przez internet Explorer, ale uruchomic ja możemy przez chroma. Służy do tego addon który pobiera się przy pierwszym starcie gry. Ja odpalam gre przez chrome i wszystko działa elegancko. Jeśli wywarła was czy cos innego to musicie zmienić VPN bo w 90% tutaj .tkwi problem.
@edit
Jeśli po kliknięciu start game nic się nie dzieje prawdopodobnie gra pobiera sobie patche . jeśli macie klienta co podalem jako pierwszy to gra pobiera około 700mb patcha. W procesach będziecie mieli ze aplikacja startująca gre pobiera sobie cos. Cierpliwosci
http://scr.hu/1m1e/jqt36To jest to? Czy to coś jeszcze innego.
To jest aktualizacja.
Btw. mi normalnie ruszyła gra bez problemów jeśli ktoś ma DC to polecam zmienić serwer w VPN i brać te "najwyżej" najmniej lagują.
Uff no to dobrze, czekam az sie spatchuje. Gutex tu w ogóle jeszcze jakiś inny launcher pokazywał. W każdym razie dzięki wielkie za pomoc. Jak coś to będe jeszcze pisał
Hey.
Deska dzięki po pierwsze za tutka do wersji japońskiej.
Gra jest miodna. By atakować to trzeba specjalną kombinacje klawiszy użyć by zadziałało. Graficznie miażdży, a o kreatorze postaci się nie wypowiem bo on taki rozbudowany, że 40 minut postać robiłem xD
Aktualnie 12 lvl i chociaż, że jestem starym graczem WoWa i GW2 to ta gra mnie uraczyła. Zwłaszcza Sorcerer
Wszystko fajnie itd. Pobrałam z torrent-a, czego mi jeszcze brakuje ?
Pojawia mi się magiczny guziczek GameOn i to w sumie wszystko
Instalowane nie w domyślnym folderze !
HALP!
Taka mała podpowiedź, jeśli ktoś ma problem z Captcha, a ma Twittera, lub jakiekolwiek bot konto.. może zrobić screena i wysłać go do tego oto pana https://twitter.com/takisse/
W ciągu 5 min jeśli jest obecnie przy kompie czy na telefonie wyślę gotowy kod
Jest jakaś gildia na serwerze Valencia ? jakby co nick taki sam jak tutaj, będę wdzięczny za zapro
Wszystko fajnie itd. Pobrałam z torrent-a, czego mi jeszcze brakuje ?Pojawia mi się magiczny guziczek GameOn i to w sumie wszystkoInstalowane nie w domyślnym folderze !HALP!Taka mała podpowiedź, jeśli ktoś ma problem z Captcha, a ma Twittera, lub jakiekolwiek bot konto.. może zrobić screena i wysłać go do tego oto pana https://twitter.com/takisse/W ciągu 5 min jeśli jest obecnie przy kompie czy na telefonie wyślę gotowy kod
Nie odpalaj "programem" zainstalowanym tylko przez stronę.
JEŚLI JESTEŚCIE JUŻ ZALOGOWANI NA STRONIE,abyście nie musieli szukać przycisku wchodzicie na TĄ STRONĘhttp://blackdesert.pmang.jp/gamestart-Zielony przycisk - instalacja wtyczki - jednorazowa (pewnie już ją macie)- Czerwony - Start Gry w 64 Bitach- Niebieski - Starty gry w 32 Bitach
Nie odpalaj "programem" zainstalowanym tylko przez stronę.
Yup, mój błąd ! Ty.
Oznacza to: Twoja gra została zainstalowana pomyślnie. Uruchom ją używając przycisku na stronie
No własnie w tym problem że gra się nie instaluje tylko wypakuje parę plików które ważą 0kb i potem gra chce mi się pobierać od nowa
Dobra Dobry DeskA jako weteran Black Desert da wam kilka rad na początek:
1. najważniejsze są Questy od Duszka
2. Wchodząc do nowego miasta / wioski koniecznie porozmawiajcie ze wszystkimi NPC , których widać na mini mapie jako znak zapytania (minimapa po prawej stronie )
Ponieważ poznając nowych NPC zdobywacie dodatkowe pkt siły, nowa wiedzę która jest potrzebna w późniejszym etapie gry oraz połączenia)
3. Musicie znaleźć sobie szybkie źródło dochodu. Jako nowi gracze dla was najszybszym i najłatwiejszym sposobem jest fishing
Aby zacząć zbierać kasę jak zawodowiec, nie traćcie czasu na łowienie ryb na molu w Veila Town !!!
Budowanie Tratwy - Najlepszy sposób na zarabianie
- W Veila Town jak najszybciej odblokujcie Sobie w mieście stocznie , jest to jedyny 2 -piętrowy domek po prawej stronie w tym mieście. Stocznia znajduje się na 2 piętrze.
Czas wykupowania stoczni to 2h 30 minut dlatego w tym czasie robimy Questy i grindujemy.
- Jak będzie nam się budowała stocznia, warto podjeść do NPC z narzędziami ( Otwieramy mapę, klikamy miasto i szukamy takiej kosy. W Veila Town po prawej stronie na dole ) , od tego NPC kupujemy siekierę i szukamy drzew z których możemy pozyskać logi. Potrzebujemy 10 szt tego surowca
- Następnie potrzebny nam jest "BlackStone Powder" . Najlepszym sposobem jest rozwalenie kamienia co daje nam statystkę np: attack speed czy attack. Dostajemy je z Questow od Czarnego Duszka. Jesli mamy taki kamyk wciskamy " L " następnie wybieramy Miażdżenie ( 2 opcja od lewej z meny crftu ) i wsadzamy tam ten kamień i rozwalamy go. Powinniśmy odstac od 3 do 8 NlackStone Powder.
- Materiały "Logi" oraz "Black Stone Powder" wsadzamy do depozytu miasta , znajduje sie on przy molu na polnocy miasta.
- Teraz warto musimy zatrudnić pracownika, przed tym warto wykupić 2 domki jako "Hotel" . Jak klikamy na domki to w Veila Town beda 3 domki w których będzie opcja "Hausing", wykupujemy 2 takie domki.
- Zatrudniamy 3 pracowników , szukamy NPC od zatrudniania pracowników , jest to ikona "Siekiery' mniej więcej na południu miasta po środku jest.
- Jak juz mamy wykupiona stocznie, wchodzimy w nia wybieramy tratwe i klikamy po lewej stronie zacznij prace , wszystkie 10 logow oraz blackstone powder musimy przetworzy.
Po wykonaniu tej czynności mamy tratwe.
Wypływamy na ocean i szukamy spotu z ryabmi na mapie glownej . Gdy mamy juz pelny plecak wtedy wracamy i sprzedajemy ryby
Taki dobry tip na poczatek, reszte sami ogarniecie bo gra jest prosta, wystarczy zrozumiec mechanike
Panowie, ponawiam pytanie. Gra działa ze spolszczeniem, a z łatką angielską automatem się crashuje przed wejściem do gry, ktoś wie dlaczego?
ログインしてください。 - wyskakuje to gdy uruchamiam na stronie. Help