Black Desert JP (Japonia) - Guide

Panowie, ponawiam pytanie. Gra działa ze spolszczeniem, a z łatką angielską automatem się crashuje przed wejściem do gry, ktoś wie dlaczego?

To mój błąd jest. Dlatego że łatka Angielska z pierwszego posta była stara, już ja wywalilem.

Zrób tak:

1. Usuń Folder Prestinetable z folderu z grą.

2. Odpal English Patchera

3. Kliknij Apply Patch

4. Gotowe,

30 minut temu dodałem do Patchera poprawione tabele, gra powinna być w około 90% zangielszczona.

ログインしてください。 - wyskakuje to gdy uruchamiam na stronie. Help

Proszę się zalogować. ....

Użyj Translatora google.

DeSkA widzę zawał pytań :P Niestety jako że cały coś robię na dworze nie jestem w stanie póki co pomagać (przynajmniej ze sprawami technicznymi) ale postaram się jak najszybciej wszystko ogarnąć i pomóc ;p

Ja odpaliłem grę z brakującymi .paz for science, dostałem chyba z około 700 errorów :D

:D tylko uważaj żeby Ci się komp nie spalił.

Czy komus tez podczas wciskania start game po "now in progress" wyskakuje failed to conection to server?

EDIT: Ok, juz dziala, winne bylo zangielszczenie. :D

Mi po 1 min od zalogowania wywala komunikat że utracono połączenie z serwerem. ktoś ma podobny problem?

Witam

Problem jest następujący Ednv3Mo.png
Proszę o pomoc :) Wychodzi zaraz po tym ich hackshieldzie

Mi po 1 min od zalogowania wywala komunikat że utracono połączenie z serwerem. ktoś ma podobny problem?

Zmien VPN serwer na bardziej stabilny.

WitamProblem jest następujący Proszę o pomoc Wychodzi zaraz po tym ich hackshieldzie

Niestety nie jestem w stanie tego przetłumaczyć z obrazka ponewaz zle wykrywa litery :(

Damn, no nie chce się włączyć . 3x wywali coś takiego i koniec. Muszę coś wymyśleć.

Ale edzieki

Na jakim serwerze się spotykamy i kanale??

Damn, no nie chce się włączyć . 3x wywali coś takiego i koniec. Muszę coś wymyśleć. Ale edzieki
Sprawdz czy ci jakichs .paz nie brakuje.

To by było na tyle jeśli chodzi o grę :/

Wyskakuje mi takie coś jak chcę zrobić konto:

Pawlikgk, tłumaczyłem to kilka stron wcześniej. Za dużo ludzi z tego samego VPN zrobiło konto, spróbuj innym.

Aha, ok będę próbował dalej i dzięki za normalną odpowiedź ;)

Dobra Deska poradziłem sobie. Błąd ten oznacza niekompletność plików. Niewiem czemu ale pliki paz od 307 do 2323 mi popsuło.

DLaczego on chce pasy na FTP :P

Ja mam za to jeszcze jedno pytanie. Jak to uruchomić? Tj. VPN musi być cały czas włączony? Bo zalogowałem się do gry, zrobiłem postać, wszedłem do gry i wyłączyłem VPN, bo straszliwie lagowało - od razu dostałem DC....

VPN musi być non strop uruchomiony niestety. Połącz się z VPN na którym nie ma tak wiele ludu, może pomoże :P

Ok, dzięki Kaitokun. Czyli ze streamowania nici :(

Jeszce mi tylko powiedz na jakim serwerze i kanale gracie :P

Tak samo, też myślałem, że sobie pogram bez vpn. ;/ No trudno. ;/.

Ludzi multum na Valenci. Walka o spoty zacieta ^^ Kurka tylko ta trawa mi przeszkadza bo zaslania moby, a tak to miodzio :) Powiem szczerze ze nie spodziewalem sie tak dobrej optymalizacji ^^ stałe 60fpsów ciagle na średnio wysokich przy full hd.