Black Desert JP (Japonia) - Guide

@Sadorus ja już mogę się zalogować, więc pewnie też Ci się udało.@Igross aby grać musisz użyć VPN do zalogowania się, pmang launchera i oczywiście do samej gry, więc możesz ustawić VPN na cały net, same aplikacje lub po prostu konkretne adresy IP (ja mam na konkretne adresy IP, bo tak działa najlepiej mi).

Dzięki, u mnie też już wszystko działa.

@Igross FlyVPN ma 20min darmowy trial, sprawdź sobie, czy może na nim Ci zadziała tak na test.

@Hejtero Ja nie miałem żadnych problemów z xigncode3, a mam mase programów otwarte, z jakieś 100 procesów... za dużo rzeczy na raz czasem robię. ;P

Powyłączaj wszystko, co się da w task manager, ewentualnie może jakiś skan przeciw malware np. malwarebytes.

@waskill Polacy pewnie na Valencia, przynajmniej głosowanie było za tym serwerem.

Ja tam w sumie siedzę na Calpheon, bo i tak tylko testuje JP wersje, imo bardziej czekam na RU, gdzie pogram z normalnym pingiem. ;)

Ok mam mały problem jak juz skończy sie ładować ten pasek (zgaduje że to patch 2gb) pojawia sie takie coś i nic nie mogę zroibć http://imgur.com/01yfFYX

Nie wiem czemu jak biore Start Game to calyczas mi sie ładuje i nie działa :[

Jakieś propozycje rozwiązania tego problemu?

rozwiąże ktoś ten obrazek xd

35036897536242636105.png

Ok mam mały problem jak juz skończy sie ładować ten pasek (zgaduje że to patch 2gb) pojawia sie takie coś i nic nie mogę zroibć http://imgur.com/01yfFYX

to coś takiego to aktualizacja.. możesz wyłączyć spokojnie program do zmiany ip .. będzie ci dzięki temu pobierać szybciej grę normalną prędkością c ;

rozwiąże ktoś ten obrazek xd

せちぬのを ???

niestety nie pasuje, kurde je*ie sie z tymi obrazkami dobre półtorej godziny -,-/ czy ktoś kto dobrze to ogarnia zalogował by mi się na konto ( poddam passy na pw ) oczywiście chodzi tylko o ten pierdzielony kod.

niestety nie pasuje, kurde je*ie sie z tymi obrazkami dobre półtorej godziny -,-/ czy ktoś kto dobrze to ogarnia zalogował by mi się na konto ( poddam passy na pw ) oczywiście chodzi tylko o ten pierdzielony kodSs

Serio? Jak na moje pasuje...

niestety nie pasuje, kurde jebie sie z tymi obrazkami dobre półtorej godziny -,-

No trochę zabawy z tym jest, trzeba po prostu być cierpliwym i trochę odświeżać żeby dostać przejrzyste znaki.

@Igross to, co napisał Sildu imo powinno pasować...

jak wtedy padał VPN bawiłem się z dobrą godzinę teraz jak VPN znowu działa to dramat już białej gorączki dostaję wyjdzie na to że nie zagram bo nie dam rady pokonać śmiesznego obrazka xd

ten wydaje się być najlepiej widoczny. jendak ja itak bym poległ a to ile razy się pomyle to generuje jakaś np. blokadę 5 min itp?

83558124167524913974.png

to coś takiego to aktualizacja.. możesz wyłączyć spokojnie program do zmiany ip .. będzie ci dzięki temu pobierać szybciej grę normalną prędkością c ;

No właśnie już pobrałem te 2 gb tylko zamiast instalacji włącza mi się to jeszcze raz i zacina na jakiś 50 kb itp

Jakie to premium musiał bym kupić na FLYVPN ?? Shared IP ?? czy co innego.

Servery sa offline ? Przed chwila gralem wiec nie wiem o co chodzi czy tylko ja mam tylko problem z logowaniem do gry xp ?

Nie, nie tylko Ty. Mnie też zatrzymuje się przy próbie dołączenia od godziny.

Właśnie ja mam to samo, biore start game i ten komunikat calyczas wyświetla, probowałem mnóstwo VPNów i nic :/

Jakie to premium musiał bym kupić na FLYVPN ?? Shared IP ?? czy co innego.

Ja kupiłem shared za 10$, ale najpierw sprawdź sobie na trialu jak Ci działa.

My na tsie siedzimy we 3 i nam wszystko ok działa, próbujcie inne vpny.

Sildu, jakiego używasz albo jakie polecasz oprócz zamieszczonego w temacie?