OpenVPN
Black Desert JP (Japonia) - Guide
A ja już dostaje szału z tym głupim Xigncode3, w MSconfig już każdy program wyłączyłem żeby nie startował z systemem i dalej nic, usunąłem AVASTA i też to samo. Raz wywala od razu, a raz nawet zrobiłem postać i wszedłem na 10 sec do gry... Co za głupi program jakim cudem wykrywa Podejrzany Program kiedy mu się zachce... Wysłałem logi do twórców tego gó*na ale pewnie odpiszą za rok....
Nie mogę pograć,po wciśnięciu "start game", wyskakuje komunikat - "now in progress". Raz się da pograć, a raz takie, ot co wyskakuje
Ludzie, co z wami przeciez jest filmik zrobiony przez @DeSka, jest w nim opisane krok po kroku co zrobic zeby gra dzialala. Ja nie mialem zadnych problemow robiac wszystko z jego poradnikiem, jezeli cos Ci nie dziala. Obejrzyj filmik jeszcze raz a potem jeszcze raz, skoro Ci nie wychodzi. Mialem po drodze kilka bledow ale, raczej sprawe zalatwia stare dobre wyłącz-włącz. Nabite 100 tyś tych samych pytan, bo nikomu nie chce się poczytać poczatku tematu. @Hejtero skoro twierdzisz ze ta gra to gowno to po co wogole zajmujesz czas ludziom swoimi pytaniami?
pozdrawiam
Witam. Czy może ktoś zuploadować patcha? Chodzi mi o tego którego gra pobiera przez program pmang po próbie pierwszego uruchomienia. Są tam 4 części. Pierwsza to 2.cab. Strasznie powoli to idzie, po około 30 minutach wskoczył 1 %. Kiedy próbowałem wyłączyć VPN to wyskakiwał komunikat o utracie połączenia czy coś takiego. Po tym już nie dało się ponownie pobrać patcha- wywalało błąd i musiałem ponownie instalować grę i pmang.
edit:
No i lipa na 2% "failed to download patch". Po ponownym uruchomieniu "failed to download patch". Po zmianie serwerów w VPN to samo...
help
Witam. Czy może ktoś zuploadować patcha? Chodzi mi o tego którego gra pobiera przez program pmang po próbie pierwszego uruchomienia. Są tam 4 części. Pierwsza to 2.cab. Strasznie powoli to idzie, po około 30 minutach wskoczył 1 %. Kiedy próbowałem wyłączyć VPN to wyskakiwał komunikat o utracie połączenia czy coś takiego. Po tym już nie dało się ponownie pobrać patcha- wywalało błąd i musiałem ponownie instalować grę i pmang.http://ifotos.pl/z/wwwpehr
Jeszcze jakbym wiedział które pazy były aktualizowane...
Jeszcze jakbym wiedział które pazy były aktualizowane...
W ten sposób nie pomagasz. Ty nie wiesz, ale ktoś inny, bardziej dociekliwy, ktoś kto pomaga bez durnej ironii może wiedzieć.
Może ktoś napisać jak przebiegał proces patchowania? Też szło tak cholernie wolno? Jakieś pomysły?
W momencie jak zacznie się patchowac to spróbuj w VPN dać disconnect. Nie wyłączaj programu, a jedynie połączenie. Wtedy powinno lecieć z Twojego łącza.
Czy tylko mi strona gry nie chce się w ogóle połączyć? Próbowałem się tam dostać od wczoraj, nawet na japońskim VPNie, inne strony też pokazują, że blackdesertonline.jp leży.
Działa. Dwa dni męczenia ale w końcu się udało . Gra robi ciekawe pierwsze wrażenie, ma potencjał ale musieliby zmienić kilka rzeczy dla angielskiej wersji, może pogram nawet ciut więcej zobaczymy jak to wygląda później.
Polecam do instalacji torrent i tak jak wyżej ludzie mówią, rozłączyć VPN po włączeniu już programu .
Wie ktoś może czy można zmienić "family name"? Wpisałem byle co i teraz mnie drażni .
Chłopaki, świetna robota, wszystko mi działa i gra jest super!
Nie mam już nerwów na tego crapa. Pobierałem 10 razy z różnych źródeł lecz dalej na stronie po wciśnięciu PLAY wyskakuje mi launcher tego crapa i każe mi go pobrać.
Dopowiem, że pobierałem już ze strony 3 razy i zawsze coś się działo. Guild wars nadchodze!
Nie ma to jak założyć konto tylko żeby pohejtować i pożalić się że nie działa...
---
I przy okazji zaśmiecać temat który ma służyć do pomocy, a nie opinii o grze.
Nie mam już nerwów na tego crapa. Pobierałem 10 razy z różnych źródeł lecz dalej na stronie po wciśnięciu PLAY wyskakuje mi launcher tego crapa i każe mi go pobrać. Dopowiem, że pobierałem już ze strony 3 razy i zawsze coś się działo. Guild wars nadchodze!
Ale tam pobiera aktualizację, to może to to
Aktualizacja ma 2+16,5 gb?
Nie ma to jak założyć konto tylko żeby pohejtować i pożalić się że nie działa...---I przy okazji zaśmiecać temat który ma służyć do pomocy, a nie opinii o grze.
Nie chce cię martwić ale właśnie zaśmiecasz temat geniuszu zbrodni.
Aktualizacja ma 2+16,5 gb?
Musisz pobrać BlackDesert_live.exe oraz BlackDesert_live_1.zip po instalacji gry i zalogowaniu się klikasz "game start" powinno przenieść cię na inną stronę. Klikasz pierwszy zielony o ile się nie mylę przycisk który pobierze ci lanuchera. Waży on chyba 2-4 GB. Jak ci się zaktualizuje gra klikasz na przycisk czerwony jeżeli masz 64-bitową wersję systemu lub niebieską jeżeli 32-bitową.
Tyle, że pobrałem te 2 pliki i z filmiki Deski i ze strony i z linka na poprzednich stronach. A i tak przy instalacji coś idzie nie tak bo gdy znów wchodzę na stronę>start>64B> i wyskakuje mi launcher który każe mi pograć znów grę. :R
Mam problem nie umiem dokonczyc rejestracji jak klikam w link potwierdzajacy to wyskakuje mi
Błąd nastąpi w momencie rejestracji członkostwa.
※ przez Twoich problemów z siecią
Ten ekran jest możliwe, że jest wyświetlany.
Naprawdę przepraszam, po upływie 24 godzin
Proszę ponownie przeprowadził procedurę rejestracji członków.
(tłumaczenie google)
Co robic?
P.S. przy kliknieciu rejestraji wyskajuje to samo a zalogowac tez sie nie moge
Tyle, że pobrałem te 2 pliki i z filmiki Deski i ze strony i z linka na poprzednich stronach. A i tak przy instalacji coś idzie nie tak bo gdy znów wchodzę na stronę>start>64B> i wyskakuje mi launcher który każe mi pograć znów grę. :R
Kliknąłeś ten zielony przycisk i zainstalowałeś tego addona? Ten lanucher pobierze ci patch do gry, 4 części.