Black Desert JP (Japonia) - Guide

Czasem mam teleporty do tyłu ale jak chodzi grind to nie odczuwałem jakiś problemów. :)

Ja mam 290-310 na KR i pve w 100% jest okej. Plus niekiedy sa TP do tylu ale to rzadko.

Poddaje się, już mnie oczy bolą przy próbach przepisania obrazka, nie mam sił, czekam na RU wersję :P

Mi przepisanie tego obrazka zajęło ok 2 minut...

jak ktoś ma problem to może zrobić ss, zuploadować i podesłać mi na pw, odczytam, napisze i odpisze :D. Ale nie lepiej użyć jeden z klawiatur z 1 posta i wzrokowo skopiować?

Strona główna nie działa?

EDIT:Sie pospieszyłem,nie przeczytałem,że trzeba przez VPN. :D Nie było pytania.

jak ktoś ma problem to może zrobić ss, zuploadować i podesłać mi na pw, odczytam, napisze i odpisze . Ale nie lepiej użyć jeden z klawiatur z 1 posta i wzrokowo skopiować?

Wysłałem PW z prośbą o pomoc :)

Strona główna nie działa?

a użyłeś VPN ?

Ja też nie miałem jakiś większych problemów z tym obrazkiem. 3 próby i już. :D

Mam nadzieję, że z moimi zdolnościami informatycznymi poradzę sobie z tym zaangielszczeniem. :D

Na razie drugą część downloadu, ale idzie strasznie wolno. :D

Ja też nie miałem jakiś większych problemów z tym obrazkiem. 3 próby i już. Mam nadzieję, że z moimi zdolnościami informatycznymi poradzę sobie z tym zaangielszczeniem. Na razie drugą część downloadu, ale idzie strasznie wolno.

Dobra, przygotuje Materiał Video jak to zrobić :P

Wiadomo może o której wstanie serwer Japoński?

pewnie coś koło południa w JP czyli u nas jakoś rano

Wiem,że otwarcie dopiero 8 maja,ale chyba nie powinienem mieć erroru kiedy chce uruchomić Launcher?

Są prace techniczne, dlatego nie można uruchomić gry.

Fajnie było by zebrać ekpie z mmorpg.org.pl i razem zagrać. Razem zawszę raźniej i weselej ^^

DeSkA bodajże zapowiedział że bliżej startu coś wykombinuje ;) Ewentualnie mogę jutro założyć temat, ale jak większość z nas nie mam wogóle doświadczenia w grze :P Btw fajny avek :P

Też nie mam doświadczenia (jak większość xd) Dlatego fajnie by było gdbyśmy zagrali wszyscy razem ^^ Dzięki :D

^_^

Mam problem z VPNem. Pisze niby connected ale strona dalej nie trybi. Co to może być?

Spróbuj do innego VPN ewentualnie spróbuj z Addonem z strony Hola.org.

Czy torrent jest dead?
http://puu.sh/hBAra/a3d40c11b0.png