Czasem mam teleporty do tyłu ale jak chodzi grind to nie odczuwałem jakiś problemów.
Black Desert JP (Japonia) - Guide
Ja mam 290-310 na KR i pve w 100% jest okej. Plus niekiedy sa TP do tylu ale to rzadko.
Poddaje się, już mnie oczy bolą przy próbach przepisania obrazka, nie mam sił, czekam na RU wersję
Mi przepisanie tego obrazka zajęło ok 2 minut...
jak ktoś ma problem to może zrobić ss, zuploadować i podesłać mi na pw, odczytam, napisze i odpisze . Ale nie lepiej użyć jeden z klawiatur z 1 posta i wzrokowo skopiować?
Strona główna nie działa?
EDIT:Sie pospieszyłem,nie przeczytałem,że trzeba przez VPN. Nie było pytania.
jak ktoś ma problem to może zrobić ss, zuploadować i podesłać mi na pw, odczytam, napisze i odpisze . Ale nie lepiej użyć jeden z klawiatur z 1 posta i wzrokowo skopiować?
Wysłałem PW z prośbą o pomoc
Strona główna nie działa?
a użyłeś VPN ?
Ja też nie miałem jakiś większych problemów z tym obrazkiem. 3 próby i już.
Mam nadzieję, że z moimi zdolnościami informatycznymi poradzę sobie z tym zaangielszczeniem.
Na razie drugą część downloadu, ale idzie strasznie wolno.
Ja też nie miałem jakiś większych problemów z tym obrazkiem. 3 próby i już. Mam nadzieję, że z moimi zdolnościami informatycznymi poradzę sobie z tym zaangielszczeniem. Na razie drugą część downloadu, ale idzie strasznie wolno.
Dobra, przygotuje Materiał Video jak to zrobić
Wiadomo może o której wstanie serwer Japoński?
pewnie coś koło południa w JP czyli u nas jakoś rano
Wiem,że otwarcie dopiero 8 maja,ale chyba nie powinienem mieć erroru kiedy chce uruchomić Launcher?
Są prace techniczne, dlatego nie można uruchomić gry.
Fajnie było by zebrać ekpie z mmorpg.org.pl i razem zagrać. Razem zawszę raźniej i weselej ^^
DeSkA bodajże zapowiedział że bliżej startu coś wykombinuje Ewentualnie mogę jutro założyć temat, ale jak większość z nas nie mam wogóle doświadczenia w grze
Btw fajny avek
Też nie mam doświadczenia (jak większość xd) Dlatego fajnie by było gdbyśmy zagrali wszyscy razem ^^ Dzięki
Mam problem z VPNem. Pisze niby connected ale strona dalej nie trybi. Co to może być?
Spróbuj do innego VPN ewentualnie spróbuj z Addonem z strony Hola.org.