Może tak ale ja czekam bardziej na bless niż na bd teraz.Pograłem na KR gra dobra ale bless lepiej mi się prezentował.Znajomi idą na us to chyba ja tez pójdę.Bo jak wiadomo ruscy dostaną w tym samym czasie co amerykanie a u nas będzie później.Tak sądzę mogę się mylić oczywiście.
Black Desert KR Info
Może tak ale ja czekam bardziej na bless niż na bd teraz.Pograłem na KR gra dobra ale bless lepiej mi się prezentował.Znajomi idą na us to chyba ja tez pójdę.Bo jak wiadomo ruscy dostaną w tym samym czasie co amerykanie a u nas będzie później.Tak sądzę mogę się mylić oczywiście.
Zmartwię Cie ponieważ nie wiadomo czy bless wgl wyjdzie, ponieważ maja spore problemy finansowe. Wszystko się okaże pod koniec maja.
UU tego nie wiedziałem tnx za info.A co do bd to się zobaczy i tyle.(Mam nadzieje że moja pozwoli mi grać bo po ślubie to sobie tego nie wyobrażam)
Z tego co widzialem po chwili grania w Black Desert to imo wielkiego sukcesu na lata nie bedzie. Na pewno bedzie wielki hype i drogie foundery na poczatku. Ale czy gra przetrwa lata no nie wiem. Mozliwe, ze wyjdzie wielki bum jak z archeage. Nie mniej jednak chcialbym zeby gra odniosla suckes. Mi sie podoba.
Z tego co widzialem po chwili grania w Black Desert to imo wielkiego sukcesu na lata nie bedzie. Na pewno bedzie wielki hype i drogie foundery na poczatku. Ale czy gra przetrwa lata no nie wiem. Mozliwe, ze wyjdzie wielki bum jak z archeage. Nie mniej jednak chcialbym zeby gra odniosla suckes. Mi sie podoba.
Też mam takie odczucie gra fajna ale max 3 miechy gry,bo nie wiem ale gra wymaga od nas robienia altów.Bo jeśli masz na pierwszej postaci połowę otwartych szlaków handlowych chcesz wszystkie zrób alta i rób dokłanię to samo co mainem i tak dalej.Gra nie daje swobody tylko wymusza parę rzeczy na nas a mi mi się nie podoba.
@falowanegranie
Tylko pamietaj, ze tak jest na Tera KR póki co. Zanim to dojdzie do nas to moze byc inaczej (miejmy nadzieje) ale tez moze byc tak jak piszesz. Ja najbardziej czekam na wersje rosyjska.
Rosyjski znam w stopniu wystarczajacym. Ping jest okej. Ceny w IS beda okej. Wiec czekamy i wtedy ocenimy. A do tego czasu GTA i Wiedzmin. No i Albion niedlugo.
Ja lubie w grach wolnosc. Taka jaka byla w Archeage. To mi starczalo. Problem byl z botami, haxami, czitami. No i brakiem ilosci czasu zeby cos sie liczyc w rozgrywce.
@falowanegranieTylko pamietaj, ze tak jest na Tera KR póki co. Zanim to dojdzie do nas to moze byc inaczej (miejmy nadzieje) ale tez moze byc tak jak piszesz. Ja najbardziej czekam na wersje rosyjska. Rosyjski znam w stopniu wystarczajacym. Ping jest okej. Ceny w IS beda okej. Wiec czekamy i wtedy ocenimy. A do tego czasu GTA i Wiedzmin. No i Albion niedlugo.Ja lubie w grach wolnosc. Taka jaka byla w Archeage. To mi starczalo. Problem byl z botami, haxami, czitami. No i brakiem ilosci czasu zeby cos sie liczyc w rozgrywce.
Prawda panie czekam na wersie rus żeby zdecydować na razie oceniam grę 7/10
Bo sama grafika i mechanika się nie obroni.A żeby pokonać wowa to gra przynajmniej musi mieć bardzo dobry end game a BD tego nie ma.Jak na razie BD jest tylko lepszą kopią AA.
A czy każdy wychodzący MMORPG musi być WoW-killerem? BD i WoW różnią się i to sporo. Więc dlaczego BD miałby pobić WoW'a skoro to są dwie zupełnie inne produkcje, które dzieli tylko miano MMORPG
Robili coś z grą bo dziś chciałem zagrać i gra się włączala ale po chwili się wylaczala.
Sent from my XT1032 using Tapatalk
A mi się w ogóle nie włącza.
Gorąco na dworze, więc czas na gorące kostiumy w Black Desert A może sexi bielizna? Jak myślicie, przyjmie się?
http://blackdesert.com.pl/black-desert-kr-valencia-nowa-klasa/
Dzisiejszym rankiem pojawiła się informacja o wydaniu nowego regionu Valenci. Zostanie wprowadzona 23 lipca i podwoi dotychczasową mapę.
Oraz pokazana została ostatnia, 9ta klasa w Black Desert. Jej nazwy jeszcze nie znamy.
Więcej info w linku u góry
Ok widzę że niektórzy nie zrozumieli mnie dobrze więc.Poprawiam tak jak powinno być napisane.
Witajcie jestem graczem Polskim który chce pomóc naszym w informacji na temat gry DB.
Dużo osób pisało jak się zarejestrować i czemu napisał że tak dużo kosztuje wyjaśniam dokładnie jak chłop do chłopa.
Żeby zagrać potrzebna jest rejestracja,oczywiście jest potrzebny ip koreańskie i nie każdy ma co nie.
Kto będzie chciał ma możliwość kupienia konta za 25 zł z ebay od sprawdzonego gościa.
Następnie jak kupicie, rejestracja was nie obchodzi(Dostaniecie nowe konto).Po prostu logujecie się na stronie i ściągacie klienta.Następnie>>
https://www.youtube.com/watch?v=OTO-moCxufI
http://abunchofidiots.net/guides/black-desert-kr/how-to-black-desert-kr-sign-up/
Ok grę macie co dalej tu macie resztę napisane co jak i to chyba było na tyle.
Ps w następnym tygodniu lub w tym nagram filmy na yt z mojej rozgrywki i powiem co nieco.
Mam nadzieje że ludzie zrozumiecie że robię dla was nie chce za to nic ehh.
Jeśli popełniłem błąd w pisowni napisać mi na privat to poprawie.(Za dobry nigdy nie byłem z Polaka=
I macie moje sceny z gry;