https://www.twitch.tv/dreedzik
Witajcie!
Planuję zrobić akcję i rozdać 9 kopii gry z uwagi na akcje z friendami.
Do kogo byłaby skierowana akcja?
Do osób, które chciałbym siąść do gry, przetestować ją w sposób niczym nieograniczony lub po prostu wahają się z zakupem i dla nich 46zł to i tak za dużo by w ogóle kupić.
Dlaczego myślę o takiej akcji?
Z jednej strony są tam jakieś nagrody za ten refere a z drugiej chciałbym dość nie dużym nakładem pieniężnym zareklamować dobry grindownik jak na dzisiejsze czasy.
Co wchodzi w skład "paczki"?
W skład wchodzi Guest Pass - konkretny kod z refer a friend - oraz kod do pełnoprawnej gry o wartości 10€.
Jak przebiegła by akcja?
Tutaj jeszcze nie zdecydowałem, może losowanie na streamie? Propozycje mile widziane.
Jakie są wymogi dla obdarowanego?
Obdarowany kodami do gry jest zobowiązany do wbicia 40 lvla dowolną klasą w przeciągu tygodnia. To pisemny zapis, nie jestem w stanie z tego wyciągnąć konsekwencji. Konta Wam nie zabiorę itd. Liczę na Waszą uczciwość oraz odrobinę rewanżu za darmową grę. Wbicie lvla to jakieś jedno popołudnie w weekend. Poświęcając 2-3h dziennie, robiąc spokojnie Q i poznając grę lvl sam się nabije w ten tydzień.
Warunek konieczny do udziału!
Jeśli wcześniej użyłeś jakiegokolwiek Guest Pass na 99% będziesz potrzebował nowego konta do gry, ponieważ nie ma możliwości użycia kilku Guest Passów na jednym koncie a jest to warunek konieczny do Refer a Friend.
Czy muszę grać na konkretnym serwerze?
Zaraz będzie wszystko połączone razem a jeśli ktoś wcześniej zacznie to nie ma to najmniejszego znaczenia na jakim serwerze zaczniesz swoją zabawę.
Czy coś jeszcze?
Jedyne co mogę zaoferować to podzieleniem się posiadaną wiedzą na temat gry. Nie we wszystkie elementy się zagłębiałem nie znam też wszystkich klas - jak je budować itd. - ale jak mogę to pomogę -kilka osób na forum jest w stanie to potwierdzić.
Na zgłoszenia chętnych będę czekał do środy (23.11.2016) a w czasie przerwy technicznej poinformuje o sposobie rozdania gier itd.
Zapraszam do dyskusji, jeśli akcja się nie rozkręci w PL - nie będzie chętnych itd. - akcje przeniosę za granicę.
Pozdro,
Dreed
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zapisy zostały zamknięte !!
Listę zwycięzców ogłoszę między 10 a 11 dnia jutrzejszego tj. 23.11.2016.
Każda z osób wymienionych zostanie poinformowana przez prywatną wiadomość o dalszych poczynaniach.
Opiszę też czym się kierowałem, co brałem pod uwagę w selekcji osób. Osoby wybrane będą wrzucone w maszynę losującą, która wybierze mi 9 nicków.
W razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości proszę kierować je poprzez prywatną wiadomość.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
**********************************************************************************************************************************************************************
LISTA ZWYCIĘZCÓW !!
9 osób, które otrzymają kody wraz z grą to:
1. @ilikeonlypain - Odebrano.
2. @Yonji - Odebrano.
3. @Noun - nie odebrał nagrody w wyznaczonym terminie, nagroda powędrowała do @sofiakel i odebrano,
4. @LekkiTygrys - nie odebrał nagrody w wyznaczonym terminie, nagroda powędrowała do @Deadmen i odebrano,
5. @DarkNesss - Odebrano.
6. @piotrexiron - nie odebrał nagrody w wyznaczonym terminie, nagroda powędrowała do @mates111 i odebrano,
7. @Vinchuck - nie odebrał nagrody w wyznaczonym terminie, nagroda powędrowała do @Vonrive i odebrano.
8. @Aeth - Odebrano.
9. @Aluminium - rezygnacja, nagroda powędrowała do @Samuraj13 i odebrano.
Gratuluję szczęśliwcom.
Losowanie przebiegło za pośrednictwem strony http://www.textfixer.com/tools/random-choice.php
W/W osoby zostaną niezwłocznie poinformowane na forum, poprzez prywatną wiadomość, o dalszych krokach w celu odebrania kodów do gry.
PMki z informacji zostały rozesłane do zwycięzców.
***********************************************************************************************************************************************************************
Dzięki wszystkim chętnym za udział, łatwo nie było. Bardzo dużo kont nowych pojawiło się, oraz starszych ale z kilkoma postami. Ciężko było wybrać i przesiać to wszystko, bo bądź co bądź człowiek stara się być fair.
Ponieważ na stronie nie jeden konkurs był z wymogami "wpisz się na forum", to kont mnożyło się jak grzyby po deszczu, widać to kiedy wyrywkowo przyglądałem się wpisom tych kont na forum.
Nie mam też narzędzi admina, wszystko musiałem robić ręcznie niestety i trochę mi się przeciągnęło. Po segregacji wyszło ponad 70 graczy chętnych na klucze a losowanie wykonałem na stronie, która została mi polecona - bardzo dziękuję.