Chętnie wziałbym udział gdyż zamierzam sobie kupić, ale nie wiem czy mi gra pójdzie na sprzęcie : AMD FX 6300 6x 3.5 GHz, 8 GB RAM grafika GeForce Nvidia GT 630 1GB
Chętnie wziałbym udział gdyż zamierzam sobie kupić, ale nie wiem czy mi gra pójdzie na sprzęcie : AMD FX 6300 6x 3.5 GHz, 8 GB RAM grafika GeForce Nvidia GT 630 1GB
Ja to bym bardzo chętnie przyjął taki kodzik, a ze względu, że aktualnie jestem tylko biednym studentem to nie stać mnie na taki wydatek :D. Ale wbicie lvla to myślę chwila moment, a czasu sporo posiadam.
Chętnie wziąłbym udział, ale grając głównie po weekendach, potrzebowałbym z 2,5 tygodnia na ten 40 lvl, a nie chcę być nieuczciwy wobec reszty chętnych.
guru czemu dales to na glowna moje szanse na wygrana spadly masakrycznie :^(
Szukam jakiegoś mmorpga na dłużej więc warto by spróbować
Również chętnie wziąłbym udział ze względu na to że mam wystarczającą ilość czasu żeby wbić ten 40 lvl w tydzień. Miałem zamiar kupić ta grę ale zraziłem się ze względu na dużą ilość negatywnych postów na stronie odnośnie p2w.
Również chętnie wziąłbym udział.
Pograłbym wreszcie w jakąś fajną grę. Kiedyś uwielbiałem gry typu grind. Zabijanie mobków i zbieranie itemków to to co lubię.
40 lvl to nie problem.
Chętnie wezmę udział.
Można spróbować.
Edit:Zmieniam zdanie. Nie chcę już w to grać.
O to może ja bym się zgłosił, szukam czegoś dla siebie i dziewczyny (nawet wczoraj temat założyłem ). Jedna sztuka byłaby spoko, jedną dokupić będzie mnie stać (biedny studencina) Także jak coś to jestem chętny :))
Ja grałem trochę na becie rosyjskiej chętnie sprawdził bym grę u nas.
Z chęcią bym zagrał, wreszcie nadarza się okazja
Chętnie bym zaczął grać w tą grę.
Jak mi dasz ten kluczyk to bede twoim kolega w grze
Pograłem w Black Desert'a trochę na guest passie, gra mi się podobała, aczkolwiek nie byłem w stanie wydać na nią pieniędzy. Skoro mówisz o giveaway'u, chętnie bym się zapisał i skorzystał z okazji.
Ja chce!!!!!!!!! bardzo chciałbym w to zagrać może mi się uda wygrać to było by czadowo
Ja również z miłą chęcią przetestuje.
Jestem w stanie dać tej grze szansę i samodzielnie ocenić czy faktycznie jest tak dobra jak twierdzili inni.
Także można uważać mnie za chętnego.
Cześć, chętnie dołączę do losowania, mam sporo wolnego czasu i też kilku znajomych w BD, ale jakoś nigdy nie znalazłem gotówki na grę - biedny student
Nigdy nie grałem w BDO ale chciałem odkąd tylko pojawiły się pierwsze wzmianki o grze. Fajnie byłoby ograć ten tytuł, bo mimo wielu głosów o P2W słyszałem wiele dobrego o niej. Poza tym, nigdy nie wygrałem niczego więcej niż big milka więc może choć raz szczęście mi dopisze