Chętnie spróbuję. Jednak o ile zostanę "wybrany mam dzieję że mogę liczyć na wspólną grę (pomóc się zapoznać z grą itp.) posiadam serwer TS3 więc mogę udostępnić w razie potrzeby
Black Desert za free na "Refer a Friend"
widzę chetnych tutaj jak w pakistanskim burdelu a do jutra pewnie dojdzie z 10 stron postów od siebie dodam tylko tyle ze niezle się ludzie zawiodą jak temat okaże sie fake
Również byłbym chętny na klucz.
Grałem jakiś czas na rosyjskim serwerze, po ip block'u i masie negatywnych komentarzy odpuściłem sobie kupno(choć z początku miałem takie plany), więc myślę, że jest to najlepsza okazja, żeby jednak dać tej grze szansę.
Chętnie wziął bym udział w akcji
Ogólnie od dawna szukam jakiejś gierki do poexpienia która by przyciągła, Black desert wygląda ciekawie, jednak patrząc chociaż by na newsy, umieszczane na tej stronie ,na temat złego wydawcy wolę nie ryzykować z kupnem gry.
O grze słyszałem dość sporo i sam klimat, sposób rozgrywki i grafika przypadły mi do gustu, jednak rzadko kiedy kupuję płatne MMO.
Jak co jestem chetny w uczesniczeniu takiej akcji Ciekawi mnie szczegolnie jak BD bedzie sie zachowywac przy 4K na 1070 SLI =)
widzę chetnych tutaj jak w pakistanskim burdelu a do jutra pewnie dojdzie z 10 stron postów od siebie dodam tylko tyle ze niezle się ludzie zawiodą jak temat okaże sie fake
To nie jest fake i jestem tego pewna. Za... hmmm... taką akcję gracz dostaje pewne "profity" i przy "dotrzymaniu warunków umowy" nikt nic nie traci, a każdy zyskuje. Sama zdecydowałam sie na podobny manewr. Grę osobiście bardzo polecam i zapraszam do korzystania z okazji
P.S. Wiem, że to moj pierwszy lub drugi post na tym forum, więc mogę być osobą mało wiarygodną, jednakże nie czułam potrzeby udzielania sie tutaj, z powodu dość ugruntowanych swoich opinii. Cały czas wkurzało mnie jednak to, jak Guru po początkowej fascynacji BDO, zaczął wieszać psy na grze i hejtował ją na każdym kroku, argumentami wylanymi prosto ze swej okrężnicy, zaś cała masa osób nie znających gry nawet z quest passa, podążała za jego tokiem myślenia jak stado baranów. Teraz jest okazja zweryfikowania poglądów Waszego Guru z samą grą. Pozdrawiam
Ja również chętnie bym spróbował bo zostanawiałem się nad kupnem BDO ale ostatnie afery w okół tej gry mnie trochę odstraszyły, a kto wie, może wciągnąłby mnie na dłużej?
Z tego co rozumiem to chodzi o bicie bo na tym opiera się cała gra. Coś w rodzaju nowego lepszego, metina. Szanse są małe lecz odpowiednio duże żeby spróbować, a zawsze przy szczęśliwych wiatrach się uda wypróbować ten tytuł.
Szanse na zdobycie tej gierki mam pewnie małe, skoro w niecałe 20 godzin zostało zapełnionych prawie 8 stron tematu, ale w sumie chętnie bym zagrał w Black Desert, bo nasłuchałem się od znajomych, że jest on całkiem przyjemnym MMO
Świetna akcja, jeśli będzie miała miejsce biorę udział
Nie biorę udziału w akcji bo grę miałem w pre-orderze ale szanuje i życzę wielkiego zainteresowania
PS. Trochę zalatuje hipokryzją bo chętnych na pęczki a hejtu na tej stronie od groma na BDO
Za darmo ludzie wszystko wezmą, nawet jak wcześniej myśleli że to nie jest nic dobrego
Chętnie wezmę udział
Łapcie klucze
QTKQRFH-N5V4U4Q-IFDBCIN-H04VT
36AIUGM-DDDODOM-RE7925K-5JA3E
GOOSL8N-50BUKOQ-G24V5QS-DD17R
B3H8I11-9KVB9L2-3086NST-2JELJ
NKO4NVU-72KV7S0-6IRDQ46-52GL1
2BR1O50-716JMB8-9KMT8U4-NLMF6
F3CG5JB-JVGQCID-3T0DH8E-PQ0NV
ASC46CP-QK17DHV-24I6H9E-HPIDV
73OVKTE-2SQ70CH-G5UHHTU-4N88L
QUTSUFJ-MMN77P8-0TUH207-1V0HS
Jeśli by można to z chęcią bym się załapał na pełną wersję. Pogrywałem na krzaczkowatej wersji, wiec z dobiciem levu problemu nie bedzie.
A 7 dniowe passy sa znow rozdawane na stronach... np tu https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/993865/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/black-desert-online-7-day-pass
Z przyjemnoscią sprobowałbym tej produkcji. Gra wyglada inaczej niż wszystkie, fajnie byloby zacząć majac swiadomość ze sa ludzie ktorzy pomoga zrozumiec mechanikę gry. Pozdrawiam, Moiden.
Co prawda mam już zakupioną grę na swoim koncie. Ale wezmę udział, by mój brat miał kluczyk i mógł Ci zdobyć niedźwiedzia bo mu szkoda 46zł a kończy się darmowe granie w ESO Pozdrawiam!
@Kadian dzieki wielkie za kluczyki, chetnie przetestuje. Gdybym jeszcze dostal kluczyk z giveaway'a to juz bylbym w niebie
Chętnie bym skorzystał z Black Desert.
Jestem ogarnięty, oraz bardzo lubię działać w drużynie. Nie ma to jak z świetną ekipą pokonywać dungony
Może uda mi się załapać na ten giwaway.
40 lvl no problem