Black Desert za free na "Refer a Friend"

Chętnie wezmę udział :) Niedawno szukałem jakiegoś świeżego mmorgpa na dłuższą chwilę, można by jakąś ekipę zrobić :D

O proszę kolega z RL zaszalał hehe. Ja z chęcią zgłosze się, po Aionie jakoś ciężko mi znaleźć dobre mmo... Teraz gdy BO przeszło na inna formę płatności to jak najbardziej zagram, zwłaszcza później elfami... :)

Ja zadowoliłbym się nawet samym Guest passem, ponieważ i tak planowałem to kupić ale chciałbym najpierw przetestować :D

Czy byłby ktoś w stanie podarować guest pass jak zwycięży?

Powodzenia :D

to ja tez sie zglaszam :)

A miałem ostatnio chęć spróbować. Również piszę się na tę akcję :)

Grałem, na ruskiej wersji przed blokadą, grało się przyjemnie, z chęcią spróbowałbym się na europejskiej wersji ^^ Gdzieś dokładnie trzeba się zgłosić, czy sam ten post jest warunkiem wzięcia udziału w losowaniu? :D

Ja tez chętnie pograłbym w Black Desert no ale finanse nie pozwalają ;/

Witam widzę Dreedzik że nie próżnujesz z promowaniem Black Deserta trzeba przyznać ze przyda się tej grze przypływ pozytywnych ludzi nastawionych na samą chęć gry w grę a nie tylko uczestnictwo w bez sensownych jak dla mnie wyścigu szczurów by znaleźć się w top 10 zaś sama produkcja jest w porządku a i trzeba przyznać ze do systemu RNG trzeba się po prostu nastawić pozytywnie bo inaczej nie ma się tu czego szukać bo sobie tylko człowiek nerwów napsuje a jeśli chodzi o mnie to chętnie skorzystał bym z ponownej możliwości przetestowania BDO by móc sprawdzić jak wygląda i będzie wyglądać rozgrywka po zmianach i łączeniu serverów bo nie ukrywam ze posiadałem swego czasu konto do gry ale oddałem je przyjacielowi bo ten sam chciał sprawdzić czy przypomina mu to l2 i tak został na nim a ja opuściłem grę gdyż na moim dziadku nie mogę sobie pozwolić na siege i dużo pvp grając na high detalach i teraz lekko tęsknie bo mimo lekkiego chaosu na ekranie w trakcie walki super się walczyło grindująć na susanach :D

Bardzo ciekawa akcja, chętnie spróbuję :)

Z chęcią kluczyk przygarnę .Dużo o grze słyszałem i chciałbym pograć.

Akcję popieram i chylę czoła zaangażowaniu mogę wspomóc kogoś potrzebującego guest pasem, o ile dobrze pamiętam mam jeszcze dwa w rezerwie.

P.S

Mimo wszystko dreedzik :D jakiś profit z tego będziesz miał ! :D

Twoje MMO: Black Desert
serio???...

teraz to moje szanse juz bardzo spadly ale moze moj wewnetrzny bog rng sie obudzi

GURU DLACZEGO

Cóż za problem to że mam tam napisane, konto zakładałem dawno a black desert juz nie mam :)

Myślę że jest to świetny pomysł z uwagi na to że wiele ludzi waha się nad kupnem gry

Bardzo chętnie bym przygarnął jedną kopię gry/guest pass, ostatnio nawet myślałem kupić BDO, no ale mimo wszystko nie chciałbym w ciemno kupować. :c

dla wszystkich ktorzy chca sobie przetestowac gre... https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/5dwr5f/guest_pass_megathread_november_20_2016/

akcja jak akcja, z korzyścią dla obu stron , no chyba, że ktoś z obdarowanych nie wbije 30 lvl .. to ani misia, ani 1000 pereł kolega nie dostanie :P jak sie nie zalapiecie tutaj to na reddicie polecam napisać lub sledzic ... ludzię często rozdają konta dla kupy pixeli w formie unikatowego misia xD dla kupujących perły to i tak jeden pies ... 1000 pereł to 10 euro, popytacie a znajdziecie ... gra dla lubiących grind i majacych duzo czasu

@Edit
Tutaj akcja bdo można sobie poczytać, co sie dostaje za sam refer xd
https://www.blackdesertonline.com/news/view/265, czyli szału nie ma .. xd

P.S oddam 2 quest passy( tylko tyle mi zostalo ), bo sa mi calkowicie zbędne

Code 1 : 9FF1-96B1-3F45-45A3-9F5D

Code 2 : BB79-71FA-0F72-4CDF-ACA7

testujcie i bawcie sie dobrze :P

Grałem wcześniej w Lineage 2, jeden wielki grind i wspaniałe pvp. Black Desert wydaje się być ciekawą alternatywą, z checią wezme udział w losowaniu. :)

Nigdy nic nie wygrałem może to ten czas ;D

Chcę zacząć grę i skoro jest możliwość, chętnie wezmę udział, być może się uda :).

Co do lvl, nie ma problemu, tak samo co do komunikatora. Nie powiem, że parę porad chętnie bym przygarnął.

DQIGSMH-V0FPPFH-9FM5DST-CRGVD Unused
		</td>
		<td style="font-size:14px;line-height:1.5;font-family:Marcellus, serif;color:rgb(51,51,51);margin:0px;padding:0px;text-align:center;border:1px solid rgb(201,178,144);width:150px;height:35px;">

</td>
	</tr>
B4CQ68A-2HJM4RD-F5D6K3I-G8MBI Unused
		</td>
		<td style="font-size:14px;line-height:1.5;font-family:Marcellus, serif;color:rgb(51,51,51);margin:0px;padding:0px;text-align:center;border:1px solid rgb(201,178,144);width:150px;height:35px;">

</td>
	</tr>
U4FMGS6-BVFUGGP-DTAUDCP-EHCJ6 Unused
		</td>

</td>
	</tr>
S5R3J5I-DM4NEQM-4TJ6M53-EFG63 Unused
		</td>

</td>
	</tr>
UC9BFJN-SH44189-8HM95KC-KI33Q Unused
		</td>

</td>
	</tr>
TK12JRS-MSVQ54N-K20K4J8-UOHRO Unused
		</td>

</td>
	</tr>
LH973H6-V79G795-M0QOBKJ-1FDQH Unused
		</td>

</td>
	</tr>
52LOHQ3-6BUNH7L-LHIJHQ6-D444I Unused
		</td>

</td>
	</tr>
87C1R36-9K78FJO-BRKM0C4-5JVC6 Unused