Black Desert za free na "Refer a Friend"

@7thEnvy Od jutra, najpóźniej w piątek powinna być taka cena na stronie głównej gry.

3 osoby nie zgłosiły się po nagrody w wyznaczonym terminie, nagrody będą "żyły' do godziny 24. Niestety osoby, które się nie zgłosiły nie przeczytały żadnego PMa, nie dały znaku życia. Uznaję to za brak zainteresowania, tym bardziej, że wiadomo było kiedy i o której będę umieszczał listę wylosowanych osób.

Meritum

Pozostały 3 kody.

Jak masz 3 kody i jeszcze się odbiorcy nie zgłaszają to weź no nie wiem zalosuj jeszcze raz żeby kody sie nie zmarnowały :)

już nie losuje, czekam na chętnych.

a jak bym ja był chętny to co bym musiał zrobić ?

POSZLO

^WBIC 40 POZIOM W TYDZIEN

ok to mogę sie jeszcze załapać czy już rozdałeś wszystkie?

dzieki za kod :D w100% legit noscam

ok to mogę sie jeszcze załapać czy już rozdałeś wszystkie?

a jak bym ja był chętny to co bym musiał zrobić ?

PMka

??

A jakieś cytaty się skopiowały.

Wysłałem Ci info na PMa.

Pograłem na trialu fajna gierka szkoda że nie długo się trial kończy no cóż trzeba poczekać do wypłaty 14 grudnia

Wsio rozdane, Dzięki za akcje panowie i miłej gry.

Nie przez losowanie ale zdobyłem ;)

Witam jeśli ma ktoś jakiś kluczyk z chęcią zgarne szkoda że nie udało mi się szybciej zobaczyć tej akcji ;/

@dfektions https://www.blackdesertonline.com/shop/GamePass.html
Na stronie głównej trwa promocja, 5 Ojro za pełną wersję gry.

Widziałem lecz chce gre przetestować przed zakupem gdyż nie miałem szansy zagrać jeszcze

Widziałem lecz chce gre przetestować przed zakupem gdyż nie miałem szansy zagrać jeszcze

OG1N7AE-07D6N5J-2LHC0D1-L2UFC

Kluczyk na 7 dni

Dreedzik gra jest super dzięki za grę

Póki co 25lvl, jest spoko ;) trochę za dużo biegania przez pół mapy, więc dobrze, że jest ten autotracker :P