Trial darmowy na 7 dni:
https://www.blackdesertonline.com/shop/code
- Code 1 : 8CCE-3923-A1D4-474B-A3AE
Posiadam jeszcze dwa
Trial darmowy na 7 dni:
https://www.blackdesertonline.com/shop/code
Posiadam jeszcze dwa
Pozostało mi do oddania 8 guest passów .
4GQSD1C-610GSF5-J0DPILT-RF6GS |
3RTFKJ4-IPKTAJI-9KC0LHR-25412 |
RF6U321-EE3H7IB-Q66K67E-BNCND |
8EE8L6J-EL138TD-NU02JQ3-JHU25 |
KBMI2S2-C65GS53-JASN2TP-JR93C |
DJUFDQ2-LVREQQ4-FL381LO-TNHVU |
P1P1TRF-3CP845V-HKHQ5GE-0KTB5 |
9C3IMBD-NP3V5PM-DAPF5Q3-6K9TL |
4HAGO2E-SLLHIJV-JQ97J65-ML816 | Unused |
|
2FI5OLE-5N56EV5-FV0TI9E-QBRRP | Unused |
|
PKMC9JD-61EDM8L-O7JPRF0-DKC9L | Unused |
|
ICFL8J0-C74MAEP-6U190NQ-MPG0D | Unused |
|
53DQBLV-LHQ2V3I-E9NDSSV-6850 | Unused |
|
6HK4INI-OHCUMA1-0EN5KJ5-T71T7 | Unused |
|
IA0SCFI-GTT4OH1-CG270G9-CVPRB | Unused |
|
JIK2IIN-NQJKKGQ-IG1B96K-L17U0 | Unused |
|
FGQCMJL-DAIAOEU-FE6J9DK-FEGFK |
Unused
|
Jak zapewne pamiętacie dnia 23 listopada rozdałem wśród graczy 9 wejściówek do gier za free... jedynym elementem jaki był wymagany to wbicie 40 lvla w przeciągu tygodnia.
Miałem tydzień po tym wszystkim napisać kto jak wywiązał się z obietnicy. Z racji lekkiego braku czasu na zajęcie się takimi rzeczami robię to dopiero teraz.
Pomimo dodatkowego czasu, jaki można powiedzieć dałem ludziom z racji wspomnianego braku czasu, jestem zawiedziony. Oto lista osób, które otrzymały ode mnie klucz w raz z informacją jaki lvl wbiły po 14 dniowym dostępie do gry.
@ilikeonlypain - 22lvl
@Yonji - 26lvl
@sofiakel - moja perełka 7 lvl
@Deadmen - 51 lvl - dziękuję za wykonanie zadania i okazanie odrobiny wdzięczności w ten sposób.
@DarkNesss - kolejny mistrz 11lvl.
@mates111 - 41 lvl również dziękuję za wykonanie zadania.
@Vonrive - 25lvl
@Aeth - 33lvl
@Samuraj13 - 29 lvl
Pragnę tylko zaznaczyć że w pierwszym weekendzie można było w czasie ~3h gry wykonać zadanie na szybko a potem zająć się swoją własną niczym nie zmąconą grą. (30 lvl w biłem w 1h, bez sprzętu, bez robienia Q, bez podnoszenia itemów)
Osoby, które w jakiś sposób chcą ratować namiastki honoru mam pewną propozycję. Jeśli z jakichś względów przestaliście grać, gra wam się nie spodobała lub inne powody, przekażcie mi na priv - Forum lub Discord - swoje passy, bym mógł sam wykonać zadanie.
Wynikiem jestem swoiście zawiedziony. Miałem przygotowany inny sposób rozdania kluczy jednak stwierdziłem iż zaufanie procentuje... jednak się jak mocno pomyliłem.
Planowałem w przyszłości na kolejne różne eventy ale wychodzę z założenia iż nie ma to kompletnie sensu... bo jedyne co można osiągnąć to zawód na ludziach, który odbija się echem na wszystkich dookoła.
Cóż mogę powiedzieć... jedynie przestrzec ludzi przed tymi owymi panami. Jeśli w przyszłości będę robił cokolwiek podobnego nikt zapewne nie dostanie kodu na własność ...
Niestety nie udało mi się dobić 40 lvl'u mimo starań.
Gra jest zwyczajnie strasznie nudna! (Moje zdanie) I nic mnie do niej nie ciągnęło.
Liczę na publiczne potępienie, ale wbicie nawet tego 29 lvl'u było cholernie nużące...
EDIT: Konto przekazane.
Ahh i tak się to czasem kończy. Sam bym chętnie pobił, ale wątpię że konta do Ciebie wrócą i że będziesz miał siłę je dalej przekazywać. Szkoda wielka
Jak zapewne pamiętacie dnia 23 listopada rozdałem wśród graczy 9 wejściówek do gier za free... jedynym elementem jaki był wymagany to wbicie 40 lvla w przeciągu tygodnia. Miałem tydzień po tym wszystkim napisać kto jak wywiązał się z obietnicy. Z racji lekkiego braku czasu na zajęcie się takimi rzeczami robię to dopiero teraz. Pomimo dodatkowego czasu, jaki można powiedzieć dałem ludziom z racji wspomnianego braku czasu, jestem zawiedziony. Oto lista osób, które otrzymały ode mnie klucz w raz z informacją jaki lvl wbiły po 14 dniowym dostępie do gry. @ilikeonlypain - 22lvl @Yonji - 26lvl @sofiakel - moja perełka 7 lvl @Deadmen - 51 lvl - dziękuję za wykonanie zadania i okazanie odrobiny wdzięczności w ten sposób. @DarkNesss - kolejny mistrz 11lvl. @mates111 - 41 lvl również dziękuję za wykonanie zadania. @Vonrive - 25lvl @Aeth - 33lvl @Samuraj13 - 29 lvl Pragnę tylko zaznaczyć że w pierwszym weekendzie można było w czasie ~3h gry wykonać zadanie na szybko a potem zająć się swoją własną niczym nie zmąconą grą. (30 lvl w biłem w 1h, bez sprzętu, bez robienia Q, bez podnoszenia itemów) Osoby, które w jakiś sposób chcą ratować namiastki honoru mam pewną propozycję. Jeśli z jakichś względów przestaliście grać, gra wam się nie spodobała lub inne powody, przekażcie mi na priv - Forum lub Discord - swoje passy, bym mógł sam wykonać zadanie. Wynikiem jestem swoiście zawiedziony. Miałem przygotowany inny sposób rozdania kluczy jednak stwierdziłem iż zaufanie procentuje... jednak się jak mocno pomyliłem. Planowałem w przyszłości na kolejne różne eventy ale wychodzę z założenia iż nie ma to kompletnie sensu... bo jedyne co można osiągnąć to zawód na ludziach, który odbija się echem na wszystkich dookoła. Cóż mogę powiedzieć... jedynie przestrzec ludzi przed tymi owymi panami. Jeśli w przyszłości będę robił cokolwiek podobnego nikt zapewne nie dostanie kodu na własność ...
A ja to bym wyekspił w weekend ^^ Jak komuś się znudziło to napiszcie PW. Jak nie wykonam zadania ( w co wątpię ) oddam konto dalej.
Ja bym wcale sie nie zdziwil jakby polwa konto juz by na allegor sprzedana byla Tak to jest jak sie ufa ludzia
Smutne ale prawdziwe
Dla mnie nie ma znaczenia kto jest właścicielem konta... bo to nie miało najmniejszego znaczenia... chodziło o wbicie lvla.. kto to zrobi... mało mnie interesuje.. tak samo co się z kontem stanie.
I niestety przez takich ludzi człowiek traci chęć na robienie czegokolwiek fajnego, bo widać że dostanie ch*ja w dupe za każdym razem jak się postara trochę. Wymagania małe, dostało się coś za darmo z małym zobowiązaniem, a i tak nielicznym się udało. Jakim cudem?
I niestety przez takich ludzi człowiek traci chęć na robienie czegokolwiek fajnego, bo widać że dostanie ch*ja w dupe za każdym razem jak się postara trochę. Wymagania małe, dostało się coś za darmo z małym zobowiązaniem, a i tak nielicznym się udało. Jakim cudem?
Jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają Ci, których sprawa nie dotyczy.
Jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają Ci, których sprawa nie dotyczy.
Ja wbiłem 53 na trialu i co i gówno jak się nie wiedziało czy chce się grać to trzeba było wbić na triala.
@Dreedzik A co ty nie wiedziałeś że tak będzie bo ja tak cebula dostała gierkę za Free i co i guzik bo gierka się nie spodobała, albo opchnęli na allegro,
Jak zapewne pamiętacie dnia 23 listopada rozdałem wśród graczy 9 wejściówek do gier za free... jedynym elementem jaki był wymagany to wbicie 40 lvla w przeciągu tygodnia. Miałem tydzień po tym wszystkim napisać kto jak wywiązał się z obietnicy. Z racji lekkiego braku czasu na zajęcie się takimi rzeczami robię to dopiero teraz. Pomimo dodatkowego czasu, jaki można powiedzieć dałem ludziom z racji wspomnianego braku czasu, jestem zawiedziony. Oto lista osób, które otrzymały ode mnie klucz w raz z informacją jaki lvl wbiły po 14 dniowym dostępie do gry. @ilikeonlypain - 22lvl @Yonji - 26lvl @sofiakel - moja perełka 7 lvl @Deadmen - 51 lvl - dziękuję za wykonanie zadania i okazanie odrobiny wdzięczności w ten sposób. @DarkNesss - kolejny mistrz 11lvl. @mates111 - 41 lvl również dziękuję za wykonanie zadania. @Vonrive - 25lvl @Aeth - 33lvl @Samuraj13 - 29 lvl Pragnę tylko zaznaczyć że w pierwszym weekendzie można było w czasie ~3h gry wykonać zadanie na szybko a potem zająć się swoją własną niczym nie zmąconą grą. (30 lvl w biłem w 1h, bez sprzętu, bez robienia Q, bez podnoszenia itemów) Osoby, które w jakiś sposób chcą ratować namiastki honoru mam pewną propozycję. Jeśli z jakichś względów przestaliście grać, gra wam się nie spodobała lub inne powody, przekażcie mi na priv - Forum lub Discord - swoje passy, bym mógł sam wykonać zadanie. Wynikiem jestem swoiście zawiedziony. Miałem przygotowany inny sposób rozdania kluczy jednak stwierdziłem iż zaufanie procentuje... jednak się jak mocno pomyliłem. Planowałem w przyszłości na kolejne różne eventy ale wychodzę z założenia iż nie ma to kompletnie sensu... bo jedyne co można osiągnąć to zawód na ludziach, który odbija się echem na wszystkich dookoła. Cóż mogę powiedzieć... jedynie przestrzec ludzi przed tymi owymi panami. Jeśli w przyszłości będę robił cokolwiek podobnego nikt zapewne nie dostanie kodu na własność ...
ale ja mam 30 poziom lol
ty na zla postac popatrzyles, bo na jednym od tygrysa mialem maehwe na 7, na twoim koncie mam tamerke
co wam daje jak ktoś wbije ten 40lvl z waszego kodu ?
co wam daje jak ktoś wbije ten 40lvl z waszego kodu ?
1000 perel
najlepsze jest to ze koledze dreedzikowi pisalem ze nie dam rady wbic tego 40, bo ialem do zaliczania projekt i mnostwo kartkowek a kiedy o tym napisal, to powiedzial ze i tak nie ma zadnego ograniczenia czasowego wiec to obojetne kiedy wbije
ale ja mam 30 poziom lol ty na zla postac popatrzyles, bo na jednym od tygrysa mialem maehwe na 7, na twoim koncie mam tamerke
ja na dobrą postać patrzę, bo wiem co mi system pokazuje na moim koncie... to że coś sobie pozmieniałeś i porobiłeś to już nie moja sprawa... lvl miałeś wbić na koncie stworzonym na moich kluczach... nie wiem gdzie i na czym grałeś ale na koncie z moich kluczy masz wbity 7 lvl.
przecież nie będę tutaj wklejał pełnych danych z twego konta :]
1000 perel najlepsze jest to ze koledze dreedzikowi pisalem ze nie dam rady wbic tego 40, bo ialem do zaliczania projekt i mnostwo kartkowek a kiedy o tym napisal, to powiedzial ze i tak nie ma zadnego ograniczenia czasowego wiec to obojetne kiedy wbije
Powiem Ci tak, napisałeś że się nie wyrobisz - ok.. - powody nieistotne, od powiadomienia minął już tydzień a lvl stoi... a najciekawsze było to, że co jakiś czas widząc Cię na discordzie widziałem inne gry . Trza było wprost napisać, grę dostałby ktoś inny.
ja na dobrą postać patrzę, bo wiem co mi system pokazuje na moim koncie... to że coś sobie pozmieniałeś i porobiłeś to już nie moja sprawa... lvl miałeś wbić na koncie stworzonym na moich kluczach... nie wiem gdzie i na czym grałeś ale na koncie z moich kluczy masz wbity 7 lvl. przecież nie będę tutaj wklejał pełnych danych z twego konta :] Powiem Ci tak, napisałeś że się nie wyrobisz - ok.. - powody nieistotne, od powiadomienia minął już tydzień a lvl stoi... a najciekawsze było to, że co jakiś czas widząc Cię na discordzie widziałem inne gry . Trza było wprost napisać, grę dostałby ktoś inny.
>oniegra w inne gry
nie wiem na jakie ty konto patrzyles, na tamerce mam 30 poziom....
chopie zrozum, ja widzę co widzę, mam podane kody jakie zostały użyte na danym mailu, który należy do Ciebie oraz jaki jest wbity lvl... strona podaje mi lvl 7... możesz mi mówić wszystko co chcesz... ja widzę 7. Nie mam możliwości podjęcia nagród za twoje konto, czyli po 14 dniach, 2 boost weekendach nic się nie zmieniło... .
Tak.. oczywiście... mam jakieś tam pretensje, bo jeśli ktoś mi mówi - nie mam czasu teraz na wbicie, mam sporo zajęć - a przed tą informacją częściej widziałem inne gry włączone niż BDO.. to się człowiek zaczyna zastanawiać... ja mam na to wylane, rób co tam sobie chcesz...ja obiecałem podać informacje o postępach lvlowych oficjalnie na forum.. każdemu z WAS o tym mówiłem. to uczyniłem... co robisz w wolnym czasie mało mnie interesuje.. był tydzień, było 66h boosta na weekend, z którego każdy z WAS potrzebował ~3h gry na zrobienie 40.
Smutny finał świetnej inicjatywy. Szkoda, bo właśnie ten temat zachęcił mnie do zakupu swojej kopii gry i mimo, że z czasem wolnym cienko, gra mi się bardzo przyjemnie. Szkoda Dreedzika bo chciał zrobić coś dla społeczności, a został wydymany i szkoda osób, którym nie udało się wygrać konkursu, a były gotowe wywiązać się z umowy. Pozostaje mieć nadzieję, że przynajmniej część zreflektuje się i dobije ten 40 lvl, albo przekaże konto komuś innemu.
smh nastepnym razem sie zapytaj mnie jaki mam nick...