@Dreedzik Pisałem, że aktualnie nie mam czasu. Mogę ci dać konto bo nie mam jak grać. Powiedziałeś, że nie ma potrzeby więc skąd ta spina?
tez mu pisalem, a on powiedzial ze spoko
i nadal czekam az zmienisz na 30 poziom.....
@Dreedzik Pisałem, że aktualnie nie mam czasu. Mogę ci dać konto bo nie mam jak grać. Powiedziałeś, że nie ma potrzeby więc skąd ta spina?
tez mu pisalem, a on powiedzial ze spoko
i nadal czekam az zmienisz na 30 poziom.....
Czy to cos zmienia, ze zaktualizuje twoj poziom na 30? 2, 30 czy 39 - to bez roznicy, skoro trzeba bylo wbic 40. Ty chyba serio masz 13 lat tak jak pisal Dreedzik.
Czy to cos zmienia, ze zaktualizuje twoj poziom na 30? 2, 30 czy 39 - to bez roznicy, skoro trzeba bylo wbic 40. Ty chyba serio masz 13 lat tak jak pisal Dreedzik.
"moja perełka"
" jaki lvl wbiły po 14 dniowym dostępie do gry. "
Dredzik jak będziesz chciał ponowic akcję to sie pisze, mogę tez skleić jakąś serie na youtube. Kanał www.youtube.com/officialhany
Dziwi mnie jeden fakt. Przecież kody do triali są rozdawane na prawo i lewo, tak trudno było tym niesłownym, przetestować grę na trialu i zdecydować czy faktycznie jak wezmie się grę od Dreedzika to będzie się w nią grało i z umowy się wywiąże?
Zresztą po co ja to piszę, już dawno po temacie, ale po prostu to jest nie zrozumiałe jak można dostać grę za darmo i nie wywiązać się z powierzonego zadania.
Jetsem na wyjeździe... @DarkNesss. Z mojej strony spiny nie ma. Obiecałem to umieściłem zestawienie z wykonania zadania. Co się stanie dalej z Waszymi kontami... mało mnie interesuje...
Ciekawe jakbyście się zachowali gdyby powiedział, że po tygodniu stracicie konta
PS: Gram 3 dni i mam 50lvl
@Dreedzik spinasz się. Powiedziałem ci, że nie mam aktualnie czasu i w każdej chwili mogę ci konto oddać. ale no przecież trzeba kameralnie sytuacje pokazać jakie to polaczki są złe Stracę konto? Nie wiem czy to ma być pokazanie tego, że będzie mi z tego powodu bardzo smutno, skoro grę dostałem od ciebie za darmo.
Widzę, że po grindownika, w którym czas odgrywa kluczową rolę zgłosiły się same osoby, które owego czasu nie mają xD To trochę jakby kupować samochód nie mając prawa jazdy xD Ale szacun, tylko na tym forum spotkałem osoby, które są tak zapracowane, że nie mają dwóch godzin w sobotę wolnych. Współczuję z całego serca takiego życia.
@Dreedzik spinasz się. Powiedziałem ci, że nie mam aktualnie czasu i w każdej chwili mogę ci konto oddać. ale no przecież trzeba kameralnie sytuacje pokazać jakie to polaczki są złe Stracę konto? Nie wiem czy to ma być pokazanie tego, że będzie mi z tego powodu bardzo smutno, skoro grę dostałem od ciebie za darmo.
Widzisz @DarkNesss powiedziałem Wam, że po tygodniu na forum podam oficjalnie informacje jak zadanie zostało wykonane. To, że ktoś mi powiedział że nie ma obecnie czasu nagle nie zmieni tego, że ów informacji na forum nie podam, lub będę zaznaczał kto jest usprawiedliwiony a kto nie.
To jakbyś nie zauważył była czysta ironia. Jestem ciekawy jakby ludzie się zachowali, gdyby kont nie zakładali sami i otrzymaliby informację, że nie wywiązanie się z umowy będzie skutkować utratą konta.
Jestem po prostu smutny, że konta nie trafiły do ludzi, którzy byli bardziej grą zainteresowani i którzy mieliby z tego większy pożytek. Teraz oddać komuś konto będzie ciężko, maila zmienić się prosto nie da.
Napisz mi na PW i ogarniemy wszystko.
Gra jest niezwykle ciekawa i szkoda że tyle osób zawiodło twoje zaufanie.Ja obecnie nie mam za dużo czasu na grę ale za tydzień wracam by dalej expić i się rozwijać.Proszę też osoby które wiedzą że nie dadzą rady o nie branie udziału w takich akcjach..Pograjcie w triala obejrzycie na yt a nie zabieracie miejsca ludziom którzy mogliby się dobrze bawić w grze.
https://www.twitch.tv/dreedzik
Witajcie!
Planuję zrobić akcję i rozdać 9 kopii gry z uwagi na akcje z friendami.
Do kogo byłaby skierowana akcja?
Do osób, które chciałbym siąść do gry, przetestować ją w sposób niczym nieograniczony lub po prostu wahają się z zakupem i dla nich 46zł to i tak za dużo by w ogóle kupić.
Dlaczego myślę o takiej akcji?
Z jednej strony są tam jakieś nagrody za ten refere a z drugiej chciałbym dość nie dużym nakładem pieniężnym zareklamować dobry grindownik jak na dzisiejsze czasy.
Co wchodzi w skład "paczki"?
W skład wchodzi Guest Pass - konkretny kod z refer a friend - oraz kod do pełnoprawnej gry o wartości 10€.
Jak przebiegła by akcja?
Tutaj jeszcze nie zdecydowałem, może losowanie na streamie? Propozycje mile widziane.
Jakie są wymogi dla obdarowanego?
Obdarowany kodami do gry jest zobowiązany do wbicia 40 lvla dowolną klasą w przeciągu tygodnia. To pisemny zapis, nie jestem w stanie z tego wyciągnąć konsekwencji. Konta Wam nie zabiorę itd. Liczę na Waszą uczciwość oraz odrobinę rewanżu za darmową grę. Wbicie lvla to jakieś jedno popołudnie w weekend. Poświęcając 2-3h dziennie, robiąc spokojnie Q i poznając grę lvl sam się nabije w ten tydzień.
Warunek konieczny do udziału!
Jeśli wcześniej użyłeś jakiegokolwiek Guest Pass na 99% będziesz potrzebował nowego konta do gry, ponieważ nie ma możliwości użycia kilku Guest Passów na jednym koncie a jest to warunek konieczny do Refer a Friend.
Czy muszę grać na konkretnym serwerze?
Zaraz będzie wszystko połączone razem a jeśli ktoś wcześniej zacznie to nie ma to najmniejszego znaczenia na jakim serwerze zaczniesz swoją zabawę.
Czy coś jeszcze?
Jedyne co mogę zaoferować to podzieleniem się posiadaną wiedzą na temat gry. Nie we wszystkie elementy się zagłębiałem nie znam też wszystkich klas - jak je budować itd. - ale jak mogę to pomogę -kilka osób na forum jest w stanie to potwierdzić.
Na zgłoszenia chętnych będę czekał do środy (23.11.2016) a w czasie przerwy technicznej poinformuje o sposobie rozdania gier itd.
Zapraszam do dyskusji, jeśli akcja się nie rozkręci w PL - nie będzie chętnych itd. - akcje przeniosę za granicę.
Pozdro,
Dreed
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zapisy zostały zamknięte !!
Listę zwycięzców ogłoszę między 10 a 11 dnia jutrzejszego tj. 23.11.2016.
Każda z osób wymienionych zostanie poinformowana przez prywatną wiadomość o dalszych poczynaniach.
Opiszę też czym się kierowałem, co brałem pod uwagę w selekcji osób. Osoby wybrane będą wrzucone w maszynę losującą, która wybierze mi 9 nicków.
W razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości proszę kierować je poprzez prywatną wiadomość.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
**********************************************************************************************************************************************************************
LISTA ZWYCIĘZCÓW !!
9 osób, które otrzymają kody wraz z grą to:
1. @ilikeonlypain - Odebrano.
2. @Yonji - Odebrano.
3. @Noun - nie odebrał nagrody w wyznaczonym terminie, nagroda powędrowała do @sofiakel i odebrano,
4. @LekkiTygrys - nie odebrał nagrody w wyznaczonym terminie, nagroda powędrowała do @Deadmen i odebrano,
5. @DarkNesss - Odebrano.
6. @piotrexiron - nie odebrał nagrody w wyznaczonym terminie, nagroda powędrowała do @mates111 i odebrano,
7. @Vinchuck - nie odebrał nagrody w wyznaczonym terminie, nagroda powędrowała do @Vonrive i odebrano.
8. @Aeth - Odebrano.
9. @Aluminium - rezygnacja, nagroda powędrowała do @Samuraj13 i odebrano.
Gratuluję szczęśliwcom.
Losowanie przebiegło za pośrednictwem strony http://www.textfixer.com/tools/random-choice.php
W/W osoby zostaną niezwłocznie poinformowane na forum, poprzez prywatną wiadomość, o dalszych krokach w celu odebrania kodów do gry.
PMki z informacji zostały rozesłane do zwycięzców.
***********************************************************************************************************************************************************************
Dzięki wszystkim chętnym za udział, łatwo nie było. Bardzo dużo kont nowych pojawiło się, oraz starszych ale z kilkoma postami. Ciężko było wybrać i przesiać to wszystko, bo bądź co bądź człowiek stara się być fair.
Ponieważ na stronie nie jeden konkurs był z wymogami "wpisz się na forum", to kont mnożyło się jak grzyby po deszczu, widać to kiedy wyrywkowo przyglądałem się wpisom tych kont na forum.
Nie mam też narzędzi admina, wszystko musiałem robić ręcznie niestety i trochę mi się przeciągnęło. Po segregacji wyszło ponad 70 graczy chętnych na klucze a losowanie wykonałem na stronie, która została mi polecona - bardzo dziękuję.