Black Desert za free na "Refer a Friend"

Proszę bardzo... Na prośbę o najszybsze PW odpisałeś po 6 minutach. Dość szybko nie? Dobrze, że sobie palców nie połamałeś. Potem sam napisałeś, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Kończę w tym miejscu dyskusję z tobą bo szkoda mojego i - być może - twojego czasu, a ona do niczego i tak nie doprowadzi.

Wszedłem, było info, odpisałem, mam ciekawsze rzeczy do robienia niż filowanie na forum po kluczyk do gry warty 40 zł.
Ot, zwykłe zrządzenie losu, rozumiem jakbym spamował co drugi post, że "JA JA JA JA!"
Brak mi słów na Ciebie.

@Dreedzik
Konto oddałem, problem?

DP - proszę o usunięcie.

typie pisalem ci ze nie dam rady, bo dowiedzialem sie o tym wszystkim dopiero po zapowiedzi wszystkiego..........

" tylko winny się tłumaczy - " gówno prawda

dalem ci juz 2 razy dowod ze wbilem 30 poziom, a ty nadal nie zmieniles

Wszedłem, było info, odpisałem, mam ciekawsze rzeczy do robienia niż filowanie na forum po kluczyk do gry warty 40 zł.
Ot, zwykłe zrządzenie losu, rozumiem jakbym spamował co drugi post, że "JA JA JA JA!"
Brak mi słów na Ciebie.

Nie ma znaczenia co zrobiłeś, kiedy napisałeś.. fakt jest jeden, zgłosiłeś się po klucz, zgodziłeś się na warunki... i co dalej?

typie pisalem ci ze nie dam rady, bo dowiedzialem sie o tym wszystkim dopiero po zapowiedzi wszystkiego..........

" tylko winny się tłumaczy -  " gówno prawda

Typie to możesz mówić do swojego kolegi z podwórka - trochę kultury DZIECKO!!!

Mam gdzieś Twoje dowody o lvl 30.. proszę Cię, skończ bo im dalej się tłumaczysz im więcej piszesz tym bardziej się pogrążasz... jeszcze poczekam aż powiesz, że to ja jestem winny :).

Problem jest taki, że podałem - jak opisywałem - informacje publicznie, czy masz 7 lvl czy 39.. nie ma najmniejszego znaczenia. Podałem informacje nie po tyg. tylko po dwóch. To Wy sobie robicie teraz problemy z powodu tego, że czegoś nie zrobiliście. Na wstępie powiedziałem, że nie jestem w stanie wymusić ani wyegzekwować tego byście wbili lvl, bo konta są Wasze a nie moje. To są WASZE problemy nie moje. Ja jedynie podałem informacje publicznie... a przy okazji dostałem lekcje... że nic nikomu za darmo dać nie można.

" tylko winny się tłumaczy -  " gówno prawda

Daj spokój z tłumaczeniami - bez sensu.

@Dreedzik
Po raz drugi, konto oddałem, a wyjaśnienie nie było do Ciebie.

Daj spokój z tłumaczeniami - bez sensu.@Dreedzik
Po raz drugi, konto oddałem, a wyjaśnienie nie było do Ciebie.

Znam historię, konto mogłeś oddać po 3 dniach, to tak jakbym się czepiał :P.

A idąc wielką zasadą tego forum -no przecież mam prawo wypowiedzieć swoje zdanie-, więc oddałem się luźnemu komentarzowi wypowiadanych słów.

@Dreedzik
40 Lvl można wbić kiedy się chce abyś uzyskał nagrodę, tak?

Problem jest taki, że podałem - jak opisywałem - informacje publicznie,

smh https://puu.sh/sIAHA.png

@Dreedzik

tak

@Dreedzik

smh https://puu.sh/sIAHA.png

tak

Wy macie po 13 lat, czy jeszcze mniej. Co ma piernik do wiatraka -tak wiem... mąkę- ale czego Wy się czepiacie... macie pretensje o upublicznienie niewykonania zadania .. ludzie ogarnijcie te swoje główki, bo zaczynacie dyskusje o czymś w ogóle innym. Umowa była prosta... czyt. pierwszy POST. Każdy z Was otrzymując kody zgadzał się na ÓW umowę, każdego INFORMOWAŁEM iż po 7 dniach podam na forum wyniki zadania a WAS proszę o swoje odczucia z gry po 3-4tyg. gry. - TO JEST/BYŁA UMOWA.

Nie ma znaczenia, czy można wbić ten lvl w miesiąc czy w rok. TO było moje ryzyko przeliczone nawet pod to, że dostaniecie kody i konta sprzedacie na Allegro.. i może tak byłoby lepiej, bo przynajmniej te osoby by grały :D.

Zadanie w związku z umową zostało przekazane i zaakceptowane, po tym wszystkim podałem informacje publicznie i macie teraz pretensje... trza było myśleć zanim zgadzaliście się na jakiekolwiek warunki !!!

Wy macie po 13 lat, czy jeszcze mniej. Co ma piernik do wiatraka -tak wiem... mąkę- ale czego Wy się czepiacie... macie pretensje o upublicznienie niewykonania zadania .. ludzie ogarnijcie te swoje główki, bo zaczynacie dyskusje o czymś w ogóle innym. Umowa była prosta... czyt. pierwszy POST. Każdy z Was otrzymując kody zgadzał się na ÓW umowę, każdego INFORMOWAŁEM iż po 7 dniach podam na forum wyniki zadania a WAS proszę o swoje odczucia z gry po 3-4tyg. gry. - TO JEST/BYŁA UMOWA.

Nie ma znaczenia, czy można wbić ten lvl w miesiąc czy w rok. TO było moje ryzyko przeliczone nawet pod to, że dostaniecie kody i konta sprzedacie na Allegro.. i może tak byłoby lepiej, bo przynajmniej te osoby by grały :D.

Zadanie w związku z umową zostało przekazane i zaakceptowane, po tym wszystkim podałem informacje publicznie i macie teraz pretensje... trza było myśleć zanim zgadzaliście się na jakiekolwiek warunki !!!

Zluzuj gacie, gdzie ja jakieś pretensje mam do Ciebie?
Po prostu spytałem, czy jeśli nie wbiłem 40 lvla w tydzień to czy przepadła Ci nagroda, jeśli nie to spoko, dobije Ci ten level, bo taka była umowa, może nie w terminie ale nagrodę za mnie dostaniesz.
Mógłbym to olać, ale zrobię to bo widzę, że żyłka pęka.

EOT

o widze kolejna oferma losu ktora nie umie dotrzymac slowa, ale co sie dziwic jak gimbaza w dziejszych czasach nie ma zadnego honoru ani pozytywnych wartosci ktorymi sie kieruje w zyciu

Zluzuj gacie, gdzie ja jakieś pretensje mam do Ciebie?
Po prostu spytałem, czy jeśli nie wbiłem 40 lvla w tydzień to czy przepadła Ci nagroda, jeśli nie to spoko, dobije Ci ten level, bo taka była umowa, może nie w terminie ale nagrodę za mnie dostaniesz.
Mógłbym to olać, ale zrobię to bo widzę, że żyłka pęka.
EOT

Trochę zabawnie. Łaskę robisz osobie, która pochyliła się nad tobą i wyciągnęła rękę. Zamiast wchodzić na to forum i pisać te swoje głupoty powinieneś zakasać rękawy i wywiązać się z umowy. Deklarujesz się po raz 2, że wykonasz zadanie. Ciekawe czy tym razem nie zawalisz i czy twoje słowa są coś warte.

Jakbyś wydał tyle pieniążków co ten Pan licząc tylko na to, że poświęcicie znikomy czas, żeby on też coś z tego miał to ciekawe czy by tobie żyłka nie pękła. To nie są małe pieniądze jak na nasz kraj. Przez takie właśnie zachowanie łatwiej nam zaufać ludziom z zagranicy niż rodakom. Paranoja...

@Dreedzik Może trochę "zacebule" ale jak dla mnie nie powinieneś rozdawać tych kluczy w drodze losowania, tym bardziej że ktoś zamieścił to na stronie głównej, powinieneś przesortować wszystkie wpisy i wybrać garstkę ludzi. Np:

Ja pisałem że grałem na emulatorze/privie i trialu, gra mi się podobała, wiedziałem "czego chce" nie chciałem sprawdzać tytułu tylko w niego grać.

Stawiam że prócz mnie było kilka takich osób, i gdybyś rozdał takim osobom klucze myślę że więcej by było 40 :)

Tak czy siak, akcja wspaniała, szkoda tylko ludzi, dobije 40 lvl na koncie @Samuraj13 i wtedy przestanę grać bo nie ma sensu grania na czyimś koncie :)

@MishOne Możesz grać ile zechcesz, ja na pewno już tej gry nie odpalę.

@Samuraj13 to nie chodzi o to czy odpalisz czy nie, po prostu kilka razy się już na coś takiego "naciąłem" nie mówię że Ty taki jesteś, broń boże. Pogram z chęcią, miła odskocznia od pobugownych privów itp :) A to przy okazji i dredzik dostanie refa ;)

@Dreedzik Może trochę "zacebule" ale jak dla mnie nie powinieneś rozdawać tych kluczy w drodze losowania, tym bardziej że ktoś zamieścił to na stronie głównej, powinieneś przesortować wszystkie wpisy i wybrać garstkę ludzi. Np: 

Ja pisałem że grałem na emulatorze/privie i trialu, gra mi się podobała, wiedziałem "czego chce" nie chciałem sprawdzać tytułu tylko w niego grać.

Stawiam że prócz mnie było kilka takich osób, i gdybyś rozdał takim osobom klucze myślę że więcej by było 40 

Tak czy siak, akcja wspaniała, szkoda tylko ludzi, dobije 40 lvl na koncie @Samuraj13 i wtedy przestanę grać bo nie ma sensu grania na czyimś koncie 

Słowo pisane jest tak samo ciężkie do ogarnięcia jak słowo mówione, wszyscy mogli pisać co chcieli... a ja nie miałem wpływu na to czy coś zostanie umieszczone na stronie głównej czy nie - ja o to nie prosiłem.

Niezależnie od sposobu, jeśli kiedyś rozszerzą program o coś więcej to już nigdy nikt nie dostanie samych czystych kodów :D

Widzisz Dreedzik bo zrobiłeś mega błąd, że puściłeś to wszystko na TYM forum pod TYM portalem. Jakość prowadzenia portalu, brak jakiejkolwiek moderacji no i najważniejsze, poziom ludzi wchodzących na tematy black deserta jest poniżej krytyki. Zresztą sam o tym wiesz bo niejedna gównoburza już tu była. Nie wiem skąd ten pomysł by zaufać polaczkom, trochę podziwiam, trochę nie rozumiem.

Widzisz Dreedzik bo zrobiłeś mega błąd, że puściłeś to wszystko na TYM forum pod TYM portalem. Jakość prowadzenia portalu, brak jakiejkolwiek moderacji no i najważniejsze, poziom ludzi wchodzących na tematy black deserta jest poniżej krytyki. Zresztą sam o tym wiesz bo niejedna gównoburza już tu była. Nie wiem skąd ten pomysł by zaufać polaczkom, trochę podziwiam, trochę nie rozumiem.

Zazwyczaj staram się szukać tego pierwiastka dobra w ludziach :)

Bo widzisz wczoraj na przykład jakaś polaczyna 56+ wbiła się na mój spot na szkielety (nie wiem po co on tam przylazł) i wybijał mi moby gdy expiłem. I jeśli by mnie zabił to rozumiem, prawo silniejszego, życie ale nie, on stał ze mną na pustym spocie i tak zabijaliśmy po kilka mobków, ani on ani ja nic z tego nie mając. I tu się pojawia logika polaczków, nie ważne, że sam nic nie zyskuje. Najważniejsze by ktoś też nic nie zyskał. Po co sobie ulepszać skoro można zepsuć sąsiadowi. I tu jest tak samo, nie będę grał ale jak dają za darmo to lepiej żebym ja dostał niż ktoś kto faktycznie by się z tego cieszył.

@Dreedzik Pisałem, że aktualnie nie mam czasu. Mogę ci dać konto bo nie mam jak grać.

Powiedziałeś, że nie ma potrzeby więc skąd ta spina?