Wszedłem, było info, odpisałem, mam ciekawsze rzeczy do robienia niż filowanie na forum po kluczyk do gry warty 40 zł.
Ot, zwykłe zrządzenie losu, rozumiem jakbym spamował co drugi post, że "JA JA JA JA!"
Brak mi słów na Ciebie.
Nie ma znaczenia co zrobiłeś, kiedy napisałeś.. fakt jest jeden, zgłosiłeś się po klucz, zgodziłeś się na warunki... i co dalej?
typie pisalem ci ze nie dam rady, bo dowiedzialem sie o tym wszystkim dopiero po zapowiedzi wszystkiego..........
" tylko winny się tłumaczy - " gówno prawda
dalem ci juz 2 razy dowod ze wbilem 30 poziom, a ty nadal nie zmieniles
Typie to możesz mówić do swojego kolegi z podwórka - trochę kultury DZIECKO!!!
Mam gdzieś Twoje dowody o lvl 30.. proszę Cię, skończ bo im dalej się tłumaczysz im więcej piszesz tym bardziej się pogrążasz... jeszcze poczekam aż powiesz, że to ja jestem winny :).
Problem jest taki, że podałem - jak opisywałem - informacje publicznie, czy masz 7 lvl czy 39.. nie ma najmniejszego znaczenia. Podałem informacje nie po tyg. tylko po dwóch. To Wy sobie robicie teraz problemy z powodu tego, że czegoś nie zrobiliście. Na wstępie powiedziałem, że nie jestem w stanie wymusić ani wyegzekwować tego byście wbili lvl, bo konta są Wasze a nie moje. To są WASZE problemy nie moje. Ja jedynie podałem informacje publicznie... a przy okazji dostałem lekcje... że nic nikomu za darmo dać nie można.