Rowniez bardzo chetnie wzialbym udzial. Chciałem kupic, ale te wszystkie plotki o P2W troche mnie zrazily. Teraz mogłbym bezpiecznie sprawdzic z czym sie to je
Black Desert za free na "Refer a Friend"
Jako, że ostatnio nie ma żadnego dobrego MMORPG do pogrania i nie zanosi się na to żeby w niedalekiej przyszłości się taki ukazał to chętnie spróbowałbym piasków Czarnej Pustyni.
Byłbym bardzo chętny szczególnie że już miałem okazje spróbować siły w bdo niestety zostałem oszukany i straciłem grę.
Chętnie spróbuję zostać p2w
Cebule z 1 postem i
-
Nie dawaj żadnym nowym "forumowiczom".
Jakby była możliwość przetestowania to chętnie skorzystam
Miło byłoby spędzić czas w BD,gierka wygląda na ładną i grywalną a funduszy brakowało na zakup,jeszcze te plotki o P2W,a takto na luzie można przetestować
Z chęcią spróbuję, również zobowiązuje się do wbicia tego 40 lvl
Chętnie bym skorzystał - znaczy mój znajomy - ja grę posiadam lecz dla niego by się przydała - wbicie poziomu to nie problem ;))
Macie darmowe guest passy, bez cyrografów. D:
Code 3 : 44F0-07FC-7D56-46FE-9462
Code 4 : D6F2-E9A8-902F-4807-B552
Code 5 : 13BD-F35E-579B-4805-A891
RF0ID47-K5MSLH9-GHI621S-93FM5 Unused
6K6LHM7-VKKMNGH-919BM6T-2LQE0 Unused
ODMTQIF-UP8PPLC-RSUR8B1-ACBTO Unused
F7BKHE0-9U626NL-IJ8SPG6-7PVSQ Unused
ALLQAOL-FF676PA-RHVCM18-77287 Unused
ALPLN24-BJOVSSV-EM0B6PO-NLNEG Unused
PBJKAIQ-G3L6GOF-GD6P1K0-SV6JR Unused
30KRA0O-671HNOQ-GKCDVUB-I6J40 Unused
CHE6EVD-1VOOFA6-GHM708J-K73KU Unused
GDO6FFS-P71F6G4-JNB8LB4-QIC0N
Chętnie wypróbuję
Z chęcią zgłaszam się. Bardzo dobry pomysł
Siemka! Z checia pisze na cos takiego. Akurat zaczynam nocne zmiany i wbicie 40lv to bedzie nie problem. Praktycznie caly dzien wolny. Niestety z uwagii na kredyt i raty nie moge sobie pozwolic na ten moment na zakup czegokolwiek, zwlaszcza jesli to gra komputerowa. Wiem, zycie. Licze ze sie uda i spotkamy sie w grze i komunikatorze glosowym
Z chęcią sprawdzę. Zgłaszam się
W sumie i tak myślałem nad zakupem. Zapisuje się.
Raz się żyje..Biorę udział !
Hmm. Miałem sobie kupić ale we wtorek przychodzi nowy laptop więc z kasą krucho bo będę musiał wyłożyć 3100zł, i tak sobie myślałem żeby kupić sobie BD.
Lecz tak sobie myślę że jak by się znalazł kodzik to chętnie przygarnę a potem oddam kodzik nowy dla osoby potrzebującej, bo i tak w przyszłym miesiącu miałem kupować.
W sumie czemu nie? Ostatnio brakuje mi jakichś dobrych mmorpg'ów nad którymi mógłbym przysiąść, może gdybym otrzymał kluczyk to wciągnąłbym się na dłużej
Chętnie spróbowałbym gierki. Bardzo mi się podoba, ale niestety nie mogę sobie pozwolić.
Zapisuję się!
Oczywiście 40lvl w tydzień to żaden problem
Zgłaszam się, myślałem niedawno o zakupie gry ale skoro rozdajesz to chętnie wezmę