Black Desert za free na "Refer a Friend"

Rowniez bardzo chetnie wzialbym udzial. Chciałem kupic, ale te wszystkie plotki o P2W troche mnie zrazily. Teraz mogłbym bezpiecznie sprawdzic z czym sie to je ;)

Jako, że ostatnio nie ma żadnego dobrego MMORPG do pogrania i nie zanosi się na to żeby w niedalekiej przyszłości się taki ukazał to chętnie spróbowałbym piasków Czarnej Pustyni.

Byłbym bardzo chętny szczególnie że już miałem okazje spróbować siły w bdo niestety zostałem oszukany i straciłem grę.

Chętnie spróbuję zostać p2w Kappa

Cebule z 1 postem i

15 minut temu

Nie dawaj żadnym nowym "forumowiczom".

Jakby była możliwość przetestowania to chętnie skorzystam :)

Miło byłoby spędzić czas w BD,gierka wygląda na ładną i grywalną a funduszy brakowało na zakup,jeszcze te plotki o P2W,a takto na luzie można przetestować :)

Z chęcią spróbuję, również zobowiązuje się do wbicia tego 40 lvl :)

Chętnie bym skorzystał - znaczy mój znajomy - ja grę posiadam lecz dla niego by się przydała - wbicie poziomu to nie problem ;))

Macie darmowe guest passy, bez cyrografów. D:

Code 3 : 44F0-07FC-7D56-46FE-9462

Code 4 : D6F2-E9A8-902F-4807-B552

Code 5 : 13BD-F35E-579B-4805-A891

RF0ID47-K5MSLH9-GHI621S-93FM5 Unused

6K6LHM7-VKKMNGH-919BM6T-2LQE0 Unused

ODMTQIF-UP8PPLC-RSUR8B1-ACBTO Unused

F7BKHE0-9U626NL-IJ8SPG6-7PVSQ Unused

ALLQAOL-FF676PA-RHVCM18-77287 Unused

ALPLN24-BJOVSSV-EM0B6PO-NLNEG Unused

PBJKAIQ-G3L6GOF-GD6P1K0-SV6JR Unused

30KRA0O-671HNOQ-GKCDVUB-I6J40 Unused

CHE6EVD-1VOOFA6-GHM708J-K73KU Unused

GDO6FFS-P71F6G4-JNB8LB4-QIC0N

Chętnie wypróbuję :)

Z chęcią zgłaszam się. Bardzo dobry pomysł :)

Siemka! Z checia pisze na cos takiego. Akurat zaczynam nocne zmiany i wbicie 40lv to bedzie nie problem. Praktycznie caly dzien wolny. Niestety z uwagii na kredyt i raty nie moge sobie pozwolic na ten moment na zakup czegokolwiek, zwlaszcza jesli to gra komputerowa. Wiem, zycie. Licze ze sie uda i spotkamy sie w grze i komunikatorze glosowym :)

Z chęcią sprawdzę. Zgłaszam się :)

W sumie i tak myślałem nad zakupem. Zapisuje się.

Raz się żyje..Biorę udział !

Hmm. Miałem sobie kupić ale we wtorek przychodzi nowy laptop więc z kasą krucho bo będę musiał wyłożyć 3100zł, i tak sobie myślałem żeby kupić sobie BD.
Lecz tak sobie myślę że jak by się znalazł kodzik to chętnie przygarnę a potem oddam kodzik nowy dla osoby potrzebującej, bo i tak w przyszłym miesiącu miałem kupować.

W sumie czemu nie? Ostatnio brakuje mi jakichś dobrych mmorpg'ów nad którymi mógłbym przysiąść, może gdybym otrzymał kluczyk to wciągnąłbym się na dłużej :)

Chętnie spróbowałbym gierki. Bardzo mi się podoba, ale niestety nie mogę sobie pozwolić.

Zapisuję się! :D

Oczywiście 40lvl w tydzień to żaden problem :)

Zgłaszam się, myślałem niedawno o zakupie gry ale skoro rozdajesz to chętnie wezmę