Black Desert za free na "Refer a Friend"

Jak cebula to cebula, ja też się zgłaszam!!!

Zgłaszam się.

huhuhu, widze, że ktoś chce sobie nowych graczy wyhodować. Musisz naprawdę lubić bdo skoro zdecydowałeś się na taką akcje, i to jeszcze na stronie na której tak duzo ludzi hejtuje gre. A może własnie dlatego.. Inicjatywa fajna, mam nadzieje ze uda Ci się przekonać kilka osób więcej do gry :)

Zgłaszam się. Jestem biedny, a grając na trialu gra przypadła mi do gustu.

Ja też jestem chętny ;)

O bardzo chętnie bym zagrał jeszcze w tą grę , grałem już w darmowe 7 dni i mi się bardzo podobała . Jedna z lepszych gier tylko szkoda że wyskoczyli z tym P2W .

Bardzo chętnie wypróbuje jeżeli dasz szanse nie zawiodę cie

Bardzo chętnie wezmę udział, może zamiast jakiegoś streama jakis konkurs w którym trzeba się kreatywnie wykazać?

ja tez wezme udzial. Kiedys zastanawialem sir nad kupnem ale opinie nie zachecaja. Za darmoche to co innego.

I tak szukam gry na dłuższy czas, to czemu by się nie zgłosić :). Grindowniki pokroju Mu i Knight Online to moje ulubione gry, pokładam więc duże nadzieje w BD.

Również jestem chętny ! ^_^

Bardzo fajna akcja, szanuję. :D BDO nawet mi się spodobało, gdy sobie testowałem przez 7 dni, chętnie bym sobie więcej pograł. ;)

jeżeli mój laptop uciągnie to jak najbardziej 40 lvl to nie problem w 2-3 noce ale myśle też nad startem 10 grudnia na nowy servie w AA z racji że szukam gry na lata a nie żeby usunąć po 2 tygodniach

A to i ja się zgłoszę. Mam co do BD dość mieszane uczucia więc zweryfikuje je na globku . Niby grałem na priv ale...no właśnie był to priv. Drop rate/exp rate itd nie ten sam a i ludzi malusieńko a biegać samemu jakbyś grał w singla...no to chyba nie to prawda?.

40 lv? W tydzień? W dzień będzie jak się uprę nawet, także tutaj nie ma problemu :)

też chętnie bym przytulił jakieś mmo, zwłaszcza że nie mam w jakie teraz grać

Zgłaszam się. Od jakiegoś czasu strasznie chciałem tą grę sprawdzić, ale nie mam kasy, aby od tak wywalić 50 zł w ciemno.

Wchodzę w to!

Chętnie bym zagrał W BDO, zgłaszam się :D

Mam już zaktalizowanego BD do najnowszej wersji :) Grałem na tej wejściówce 7 dniowej podobała mi się gra. Chciałem ją kupić, ale właśnie akurat mam brak środków na koncie ;) Licze, że się uda!

Jestem bardzo chętny, z chęcią sprawdziłbym tą gierkę :D