@Dreedzik czyli autor tematu ma zamiar wydac te +- 400 zl na kopie do gier, i rozdac je na forum w zamian za wbicie 40 lvl w tydzien, przez graczy ktorzy uzyskali kod? Dobrze zrozumialem?
Black Desert za free na "Refer a Friend"
Dredzik czy jesteś pewien że to tak działa? I tak btw pozdro i up za szlachetna akcje
Tak dlatego 9 a nie 10 ;( sorki jakoś sprawdzić musiałem.
@Dreedzik czyli autor tematu ma zamiar wydac te +- 400 zl na kopie do gier, i rozdac je na forum w zamian za wbicie 40 lvl w tydzien, przez graczy ktorzy uzyskali kod? Dobrze zrozumialem?
Tak dobrze rozumiesz. Do swojego awakeningu chciałem dokupić pereł by sobie zakupić stroje i outfity. Z racji iż jest inna opcja zdobycia tych pereł a cena jest podobna, do tego jest możliwość rozdania ludziom gry, to czemu nie.. ja wychodzę na swoje a ludzie mają dostęp do gry, szczególnie jeśli są to Ci gracze którzy byli nie do końca zdecydowani, rozdarci poprzez opinie itd.
Chętnie wezmę udział w losowaniu kodu jeśli takie się odbędzie ( strasznie mam ochote na pogranie bladerem )
z cała checią bym pograł w tą giereczke mam wieloletni staż w mmo więc było by miło uczestniczyć w takim wydarzeniu ;3
Chętnie przytulę jedną kopię gry i zagram. Ale pewnie i tak mi się nie uda uzyskać gry ale spróbuję może w końcu mi się uda.
Ale cebul się zleciało Za darmo wszystko wezmą.
Chwilę grałem w Bete, i cały czas chciałem kupić ale niestety nie było mi po drodze więc myślę czemu nie ^^
Z wielką chęcią wezmę udział.
Z wielką chęcią wezmę udział.
- Twoje MMO: Black Desert
serio???...
teraz to moje szanse juz bardzo spadly ale moze moj wewnetrzny bog rng sie obudzi
GURU DLACZEGO
Też jestem bardzo chętny, gdyż wydałem kase na TESO i nie przypadło mi do gustu. Trzeba spróbować kolejnego
Z chęcią przyjmę. A czy będzie wtedy szansa pograć z Tobą?
Z przyjemnością wezmę udział. Od dawna chciałem zagrać na EU jednak B2P i "akcja z prawdopodobnym P2W" mocno podkopała moje zaufanie i nie chciałem ryzykować.
W tej sytuacji jestem za
Miłego wieczoru
A ja odpowiem szczerze. Gdyby nie te akcje z p2w już dawno bym kupił( nie będę mówił, że jestem biedny czy coś, stać mnie). A takto to guest pass bym przygarnął, zawsze lepiej zobaczyć zakup przed kupnem.
Witam,
Na pierwszy rzut oka Black Desert prezentuje się całkiem ładnie pod względem graficznym i możliwościami gry.
Ogólnie to z powodu ceny odpuściłem BS. Sprawdziłem grę na 7 dniowym trialu i gra się całkiem przyjemnie. Z osiągnięciem 40 lvl nie będzie najmniejszego kłopotu.
Jeśli jest taka możliwość to proszę o kluczyk.
Jako że ograłem wszystko co możliwe z mmo i zastanawiałem się nad kupnem gierki, z chęcią wezmę udział i jestem nastawiony na wspólną grę
Miałem okres testowy, ale nie miałem czasu pograć. Chętnie spróbuje tego MMO gdyż może być ciekawe.
Zgłaszam się, bardzo lubie grindowinki, i jeżeli mówisz że 2-3h dziennie starczy to dla mnie pikuś ^^
Witajcie! Planuję zrobić akcję i rozdać 9 kopii gry z uwagi na akcje z friendami. Do kogo byłaby skierowana akcja? Do osób, które chciałbym siąść do gry, przetestować ją w sposób niczym nieograniczony lub po prostu wahają się z zakupem i dla nich 46zł to i tak za dużo by w ogóle kupić. Dlaczego myślę o takiej akcji? Z jednej strony są tam jakieś nagrody za ten refere a z drugiej chciałbym dość nie dużym nakładem pieniężnym zareklamować dobry grindownik jak na dzisiejsze czasy. Co wchodzi w skład "paczki"? W skład wchodzi Guest Pass - konkretny kod z refer a friend - oraz kod do pełnoprawnej gry o wartości 10€. Jak przebiegła by akcja? Tutaj jeszcze nie zdecydowałem, może losowanie na streamie? Propozycje mile widziane. Jakie są wymogi dla obdarowanego? Obdarowany kodami do gry jest zobowiązany do wbicia 40 lvla dowolną klasą w przeciągu tygodnia. To pisemny zapis, nie jestem w stanie z tego wyciągnąć konsekwencji. Konta Wam nie zabiorę itd. Liczę na Waszą uczciwość oraz odrobinę rewanżu za darmową grę. Wbicie lvla to jakieś jedno popołudnie w weekend. Poświęcając 2-3h dziennie, robiąc spokojnie Q i poznając grę lvl sam się nabije w ten tydzień. Warunek konieczny do udziału! Jeśli wcześniej użyłeś jakiegokolwiek Guest Pass na 99% będziesz potrzebował nowego konta do gry, ponieważ nie ma możliwości użycia kilku Guest Passów na jednym koncie a jest to warunek konieczny do Refer a Friend. Czy muszę grać na konkretnym serwerze? Zaraz będzie wszystko połączone razem a jeśli ktoś wcześniej zacznie to nie ma to najmniejszego znaczenia na jakim serwerze zaczniesz swoją zabawę. Czy coś jeszcze? Jedyne co mogę zaoferować to podzieleniem się posiadaną wiedzą na temat gry. Nie we wszystkie elementy się zagłębiałem nie znam też wszystkich klas - jak je budować itd. - ale jak mogę to pomogę -kilka osób na forum jest w stanie to potwierdzić. Na zgłoszenia chętnych będę czekał do środy (23.11.2016) a w czasie przerwy technicznej poinformuje o sposobie rozdania gier itd. Zapraszam do dyskusji, jeśli akcja się nie rozkręci w PL - nie będzie chętnych itd. - akcje przeniosę za granicę. Pozdro, Dreed
W sumie jeśli nie będziesz miał komu oddać ja sam przyjmę jeden egzemplarz, oczywiście jeśli ktoś jest bardziej potrzebujący niż ja to oddaj tej osobie
Bardzo ciekawa propozycja. Grałem przez chwilę na becie i nie powiem, grało mi się ciekawie. Niestety Cena nie równała się z zainteresowaniem przez twórców. Potem było jeszcze gorzej co spowodowało, że się ostatecznie nie zdecydowałem.
Też z chęcią zagram. Może będzie to gra która mnie wciągnie na dłuższy czas, a jak nie to konto bym oddał.