Chętnie wezmę udział w losowaniu. Uczestniczyłem w grze przez siedem dni dzięki mojemu koledze i udało mi się osiągnąć poziom 55 berserkerem. Już miałem kupić grę, lecz przez problemy z płatnością za pośrednictwem karty psc nie udało mi się otrzymać żądanego produktu. Teraz ubiegam się o zwrot środków. Gra jednak jest bardzo przyjemna i bardzo chciał bym kontynuować przygodę
Black Desert za free na "Refer a Friend"
Szczerze mówiać gralem na trialu i gierka bardzo mi sie spodobała juz nie pamietam który lvl wbiłem ,ale byłem zdecydowany na jej kupno, niestety w tym samym dniu przeczytałem newsa z tym że po nastepnym patchu gierka staje sie p2w i dlatego zreygnowałem jezeli jest możliwosc jeszcze skorzystania z tego to mozesz podeslac kodzik.
ostatnio jest mało ciekawych tytułów dla mnie a Black Desert jest jednym z tych który mnie zaintrygował , nie mam jednak stałego dochodu i ciężko mi wydać na niego kase, byłoby fajnie w niego zagrać.
Wezmę udział, testowałem ale pc mi nie pozwalał, zmieniłem 99% podzespołów i pójdzie, 40 poziom to luzik jak 3h codziennie w weekend
Dodam że w sumie kupiłbym ale mnie nie bardzo stać - 21 latek poszedł na swoje z 2 tysiącami na rękę XD
a ja sobie poczekam na F2P wtedy przetestuję, jak widać ogromna konkurencja na te 9 egzemplarzy :-)
Grałem na becie i gra była bardzo ciekawa. Biorę udział.
Chętnie wezmę udział w losowaniu. Grałem w Betę i dobiłem 24 poziom. Gra mi się spodobała, ale jakoś do zakupu nigdy nie doszło.
Zagrałbym sobie grałem kiedyś na jakimś trialu i pisze takie coś Game Access Guest pass (7 days) Download Redeem Code to muszę nowe konto zakładać jakby co
Dołączam się. Jeżeli rozdajesz to chętnie wezmę :). LVL biję w 1 weekend. Pozdrawiam.
I ja spróbuję. Chciałabym zobaczyć, co jedni w tej grze kochają, a inni nienawidzą.
Jestem chętny, mogę bez problemu grindować godzinami
Moja przygoda z grami z gatunku mmo, zaczęła się w podstawówce, zaczynałem od gry Metin 2. Grałem w niego przez 7 lat, po czym zrobiła się bardzo monotonna, szukałem nowych odmian z tej kategorii, pograłem w Tera,Aion,Mu Online, i dużo gier tego typu, jednak nie podobają mi się tak jak Black Desert, na granie poświęcam mnóstwo czasu, bym na luzie wbił ten 40 poziom o który prosisz, także liczę na wyrozumiałość od ciebie
Chętnie bym zapoznał się z ta produkcja bliżej i dłużej. Więc...count me in! Lvl wbije w 2-3 dni max.
Z wielką chęcią mogę spróbować bo sam się zastanawiam nad kupnem gry :).
Pewnie jak wielu - chciałem kiedyś spróbować to cudo, ale po komentarzach odpuściłem. Chętnie bym sprawdził co w niej siedzi
Po tych licznych aferach, sensacjach na temat gry nie przekonywała mnie nawet obniżka cen. Choć zagrać w to zawsze chciałem zważywszy że i świat i postacie są świetnie wykonane.
Co do wymogów jestem za choć nie wiem czy bym podołał (aktualnie studiuję i pracuję wiec nie wiele czasu na drobne przyjemności) ale dałbym z siebie jak najwięcej.
Jeśli akcja ruszy chętnie wezmę w niej udział. A skoro proponujesz dodatkowo porady dla "świeżaków" to tym chętniej.
Witam, również zgłaszam swój udział. Już dawno chodziło mi po głowie zaangażowanie się na nowo w jakieś MMO i ta akcja mnie przekonała.
Stary wyjadacz gatunku więc wymagania to tylko formalność.
Grałem chwile na rosyjskiej wersji ale zablokowali po kilku godzinach, chętnie wypróbuje.
Chętnie wezmę udział. Ostatnio kupiłem nowego laptopa, głównie po to właśnie, zeby móc w black desert zagrać. Niestety zakup mnie doszczętnie obałamucił z kasy, więc na BDO póki co mnie nie stać Od dwóch miesięcy oglądam rózne streamy, filmy na yt i coraz bardziej się nakręcam. Wczoraj w nadziei, że uda mi się od kogoś dostać guest passa nawet zacząłem BDO ściągać
Jeśli zgarnę kluczyk to przynajmniej będziesz miał pewność, że trafił do osoby która faktycznie chce w tą grę grać przez długi czas, a nie sprzedać klucz na allegro, czy wejść, zabić dwa moby i wyjść.
Zgłaszam się !
Chciałem sobie ograć gierkę, lecz po aferze z p2win dałem sobie spokój , ciekawa inicjatywa z twojej strony cieszę się że będzie szansa na wygranie gry