Black Desert za free na "Refer a Friend"

Jestem jak najbardziej za ;] a najlepiej, aby te 9 osób jakoś się zebrało i wspólnie nawet zaczęły przygodę z tym mmo. Grałem w wersje trial i też nie długo bo akurat miałem słabego kompa i ledwo na low det. szła ta gra, ale teraz kupiłem nowego i z chęcią pograłbym na nowym kompie w te grę ;D a szczególnie dlatego, że gra jest naprawdę godna uwagi. Niestety cały Hajs poszedł na nowego kompa i części do niego i nie mam nawet za co kupić dodatku do Wieśka 3 ;d a co jeszcze myśleć o BDO.

Może się uda wygrać ;D tak czy siak jestem pozytywnie nastawiony na taki konkurs ;]

Witam. Też się zastanawiałem nad graniem w Black Desert, ale jakoś mnie nie przekonało to, że gre trzeba kupić. Dlatego jeśli była by taka możliwość to bym z miłą chęcią pograł i wbił ten poziom spokojnie, gdyż uwielbiam gry mmo ;-) Pozdrawiam.

A za free to ja gierkę mogę przygarnąć ^^ Tylko ogarnij multikonta które się napatoczyły co mają po 2 , 3 , 4 posty

Wziąłbym udział. Gra, jako jedyna z non-targetów tak mi się spodobała. Normalnie to kupiłbym kluczyk natomiast naprawa komputera pozbawiła mnie pieniędzy, heh

Zgłaszam się, myślałem niedawno o zakupie gry ale skoro rozdajesz to chętnie wezmę

Cóż chętnie bym wypróbował bo i tak ostatnimi czasy mam niemało wolnego czasu.

Czyli mamy tydzień na wbicie 40lv, jak to zrobimy to dostajemy gierkę?

Ja również z chęciom wezmę udział :D

Witam ^^ Jak najbardziej mogę spróbować. Zawsze chciałem zagrać w tą grę ale od wejścia p2p nie możne mnie przekonać niczym konkretnym by tak na 100% zakupić i grac. Będę zaszczycony możliwością przetestowania gry na pańskich warunkach^^ Z góry dziękuje i liczę na zgodę mojej kandydatury.^^

Zagrałbym sobie grałem kiedyś na jakimś trialu i pisze takie coś  Game Access Guest pass (7 days) Download Redeem Code  to muszę nowe konto zakładać jakby co

Nie musisz, wpisujesz klucz jeżeli wygrasz i grasz.

Nie musisz, wpisujesz klucz jeżeli wygrasz i grasz. 

Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd. Już w pierwszym swoim poście informuje, że potrzebne jest nowe konto, nie można dodać do konta wielu kluczy Guest Pass.

Założyłem konto na tym serwisie aby sprawić przyjemność koledze i wbijając 40lvl postaci.

A tak na serio było by miło pograć w tę grę ale mam mieszane odczucia co do niej z powodów hejtu na temat pay to win.

Ostatnio ciągle dostaję tego typu wiadomości na Skype(załączniki)

Znajomi męczą i namawiają na grę wysyłając screenshoty, niestety z przyczyn finasowych nie mogę pozwolić sobie teraz na zakup(poszło wszystko na wowa+legion, gdzie grało się świetnie niestety po trzech miesiącach, zacząłem mocno tęsknić za dynamiczną walką). Oferowali mi Quest Pass, ale podziękowałem gdyż jak już w coś zaczynam to wolę posiedzieć troszkę dłużej i bez ograniczeń. Chętnie więc wezmę udział w konkursie :)

bd1.JPG

bd2.JPG

Damy rade, Ja chętnie wezme udział w takim losowaniu :D!

Świetna inicjatywa. Zgłaszam się!

P.S.

Widzę że niektórzy desperaci robią multikonta i piszą z kont co mają po kilka postów :D

Cześć! Szukam zamiennika dla GW2, nie przeraża mnie wieczny grind i lubię wyzwania :] Grę znam, podoba mi się chętnie wbiję te 40 poziomów w tydzień. Nie takie rzeczy się robiło :D

Planowałem kupić tą grę ale mam tyle wydatków itp. że na tą chwile na pewno jej nie kupie jeśli dostał bym 1 darmowy egzemplarz to cieszył bym się grindowaniem dzień i noc

Chętnie bym zagrał w black desert wiec sie zglaszam.

Jestem chętny jak najbardziej :)

przyznam jak długo żyję nic mnie tak nie zdziwiło pozytywnie, chętnie wezmę udział a nawet jak mi gra nie przypadnie do gustu to z miłą chęcią je komuś oddam.