Przypadkiem nie ma bloka na ip dla europy ?
Black Desert
Nie ma
Przypadkiem nie ma bloka na ip dla europy ?
Nawet gdyby byl to i tak używa się WTFAST i nie ma bolka na IP
Ponad rok minal od mjego posta tutaj i jak gra wygladala beznadziejnie, tak nadal prezentuje sie mizernie. Neeext.
Pojawił się poradnik jak zweryfikować konto dla obcokrajowców, może się przyda
Upierdliwy sposób, ale jeśli ktoś faktycznie chce pograć to powinien spróbować
Jeśli ktoś nie ma karty SIM z Korei Południowej , lub znajomego, niestety ale to jedyny sposób .
DeSkA nawet karta sim juz nie pomoze bo wczoraj usuneli mozliwosc resjtracji przez telefon
To dlaczego dalej na innym koncie mogę zweryfikować je poprzez sms?
Trudno mi to sprawdzić ponieważ ja mam zweryfikowane już konto, ale z tego co mówią inni to dalej można zweryfikować konto przez telefon.
DeSkA nawet karta sim juz nie pomoze bo wczoraj usuneli mozliwosc resjtracji przez telefon
No to Ci sie trol nie udał, konta dalej mozna weryfikować przez telefon. Specjalnie założyłem nowe konto.
Hmm to mam zle info wczoraj kumpel chcial i podobno nie mogl .. Srki za blad wtedy
To nie jest tak że masz karte sim i już możesz.
W korei Południowej każda karta sim jest rejestrowana na podstawie dowodu osobistego lub paszportu jeśli jesteś obcokrajowcem.
Te dane zapisywane są w systemie Siren24 , dlatego po wpisaniu numeru telefonu , przychodzi Ci SmS z kodem potwierdzającym (aby sprawdzić czy to Ty jestes właścicielem telefonu) dopiero wtedy konto zostaje zweryfikowane z Danymi podanymi podczas zakupu karty SIM.
U nas w Polsce kupujesz karte za 5 zł i po problemie, w korei tak nie ma, każda karta jest rejestrowana dowodem tożsamości , paszportem lub legitymacja szkolna jeśli jestes Koreańczykiem, dlatego oni sa w stanie sprawdzić twój wiek i dane na podstawie numeru telefonu
Sprytne !
Nie prościej najzwyczajniej zapłacić 30zł za konto .... jeśli już ktoś rzeczywiście chce pograć tak jak to robi większość ? Nie jest jakiś wielki wydatek a konto pewne i co najważniejsze sprawne , a nie po 2 tyg ci przyjdzie mail by wpisać ich numer dowodu czy kod z smsa i jesteś w d*pie . Od wielu lat korzystam z Gamewaya i nigdy nie miałem problemów , a czasem się zdarzało w Terze CBT że musiałem w ciągu miesiąca 2 razy numer wpisać który przyszedł w sms . Szybki kontakt z supportem i po problemie , a kombinatorzy nowe konta w koło zakładali .
Nie prościej najzwyczajniej zapłacić 30zł za konto .... jeśli już ktoś rzeczywiście chce pograć tak jak to robi większość ? Nie jest jakiś wielki wydatek a konto pewne i co najważniejsze sprawne , a nie po 2 tyg ci przyjdzie mail by wpisać ich numer dowodu czy kod z smsa i jesteś w d*pie . Od wielu lat korzystam z Gamewaya i nigdy nie miałem problemów , a czasem się zdarzało w Terze CBT żemusiałem w ciągu miesiąca 2 razy numer wpisać który przyszedł w sms . Szybki kontakt z supportem i po problemie , a kombinatorzy nowe konta w koło zakładali .
Żaden portal jeszcze nie sprzedaje kont i gdzie wyrwałeś cenę 30 zł
2Edit
Sorry , znalazłem:
Intrygują mnie dwie rzeczy, może ktoś zna odpowiedź:
1. Czy konto stworzone teraz na OBT, będzie aktywne na officiala?
2. Jest jakaś realna szansa że będzie fan/amatorską łatka angielska na wersję Koreańską? (pamiętam że na AA OBT zrobili łątkę w kilka dni, ale to byłą chyba Ruska OBT)
OBT = oficial czyli tak
2. mysle ze tak trzeba czekac, aczkolwiek ejst blok IP na inne kraje niz korea, ciagle trzeba na WTFASCie siedziec
Super. dzięki.
A co do IP Bloka, na pewno jest? Bo wyżej jest napisane, że nie ma?
Gimby żryjta jak ominąć IP Block + WTFAST , jeśli was stać.
A sorry
Trzeba mieć aktywne konto, czyli nie przyda się nikomu tutaj, jaka szkoda
Jak wygląda endgame w BD?
Obrazki z siege'ami wyglądają super, ale wątpię by to było wszystko. Myślicie że po odbębnieniu obowiązkowego grindu, wylevelowaniu i zdobyciu ekwipunku będzie w tej grze co robić? Mało się tym aspektem gry chwalą jakoś.