niech ktoś się wypowie obeznany w temacie czy jest ten blok na IP czy nie ma ? zamierzam kupić takie konto
Black Desert
Nie ma .
Nie ma bloka IP, całe ENG community siedzi na capelonie
Jest ENG Patch gra w 80% przetłumaczona.
co w zasadzie jest takiego specjalnego w tym Black Desert poza grafiką? Poważnie pytam
dzięki za szybką odpowiedź
co w zasadzie jest takiego specjalnego w tym Black Desert poza grafiką? Poważnie pytam
Grinding!!!!!
W końcu gra z grindem jak w SO czy L2
Sam nie wiem.
Widziałem na paru filmach siege, które mi się całkiem podobały. Choć nie wiem ile tego typu akcji będzie w tej grze. Choć jeśli chodzi o tego typu gierki, to chyba powinienem czekać na Kingdom Under Fire II bardziej niż na BD.
Po BD widać jeszcze dość rzadką u Koreańców dbałość o szczegóły jak np. dobrze zaludnione miasta z ruszającymi się NPC. Przypomina trochę choćby Divinity's Reach z GW2. Taka dbałość o pierdółki to u nich nowość. Zatem pod względem czegoś, po angielsku zwanego "production quality", gra powinna stać na wysokim poziomie.
Ale kurna sam bym się chciał dowiedzieć, co ta gra oferuje do robienia. Gameplay jest jakoś tak mało pokazany na tych wszystkich filmikach. Szczególnie w dziedzinie PvP i mass PvP. Jak te rzeczy stoją?
Właśnie jeżeli chodzi o siege to też widziałem różne filmiki i BD wyglądał naprawdę biednie... Przypominało mi to trochę rozwiązanie ze staruszka Aiona z 2007r. Stoją dwie ekipy i napier***ą się (bez żadnych machin oblężniczych?) nawet nie widziałem bramy w tych zamkach co niby te siege się odbywało. Taki system chcąc nie chcąc doprowadzi do przewalcowania strony broniącej. Co o tym sądzicie?
Czy numeru telefonu można użyć tylko raz ?
Nie ma bloka IP, całe ENG community siedzi na capelonie Jest ENG Patch gra w 80% przetłumaczona.
Może zboczę z tematu ale muzyka dodawana do filmików na yt woła o pomstę do nieba.
Coś Ci się nie podoba ? To zmutuj , nie każdy słucha disco polo
Właśnie jeżeli chodzi o siege to też widziałem różne filmiki i BD wyglądał naprawdę biednie... Przypominało mi to trochę rozwiązanie ze staruszka Aiona z 2007r. Stoją dwie ekipy i napier***ą się (bez żadnych machin oblężniczych?) nawet nie widziałem bramy w tych zamkach co niby te siege się odbywało. Taki system chcąc nie chcąc doprowadzi do przewalcowania strony broniącej. Co o tym sądzicie?
Od Aiona to wygląda trochę lepiej bo przynajmniej ma jakiś siege i te sprawy, ale powoli mój entuzjazm w stosunku do BD opada. Nie wiem, czy w porównaniu do mającego wiele wad WvW w GW2 będzie to wyglądało dobrze. Teraz siedzę w GW2 i gram w 99% na WvW. Każdy kto gra wie, że WvW jest jedynie taką wisienką na torcie a głównym zmartwieniem Anet jest PvE i ten ich "living world". O WvW przypominają sobie raz na pół roku może.
Dlaczego coraz mniej czekam na BD?
Bo się już nauczyłem że jeśli przed wydaniem twórcy gry nie skupiają się na samej rozgrywce i nie chwalą się innowacjami w jej dziedzinie, to nie można wiele oczekiwać. Jeśli chodzi o BD to ostatnio głównie widać filmiki o tworzeniu postaci i seksi ciuszki. Cycki są fajne, ale w grze człowieka nie utrzymają, a i nie przyciągną, bo w dzisiejszych czasach każde MMO je ma.
Bardziej już chyba będę czekał na Kingdom Under Fire 2, choć z tą grą w EU może być jak z Blade & Soul niestety. Coś straszliwie cicho na temat zachodnich edycji tej gry ;(
pykam obecnie w BD ale ciężko z tym koreańskim... ktoś pisał że jest eng patch ale nigdzie takowego nie mogę znaleźć... a może jest dopiero w trakcie tworzenia ?
Dla mnie Black Desert to "Massively Singleplayer Online Role-Playing Game". Mam nadzieję, gdy będzie EU release, BDO już będzie w miarę sensowne.
Czy ktoś miał problemy, że launcher w kółko naprawia klienta ????
English Pach jest prywatny nie jest udostępniony publicznie, mają go nieliczne osoby i tylko i wyłącznie twórcy , ponieważ gdy udostępnimy go publicznie daum zobaczy w jaki sposób omineliśmy ich GameGuarda i naprawią tą i cięzka praca pójdzie na marne.
Już po becie, że mi sie gra nie chce sciągać?
Gra działa cały czas dziś dodali nową klasę Timera
Połowa sciągnięta, na jakim serwerze gracie?
Calpheon (칼페온) - Całe Eng Community tam gra