Black Gold Online

Mam pytanie odnośnie pobierania gry. Dostałem się do CTB, aktywowałem klucz i mam problem z jej pobraniem. Wciskając "download" nic się nie dzieje. Jedyne co mogę pobrać to "9yin_MD5Check", a po odpaleniu tego mam dziwne znaczki. Z tego co pamiętam pobierać już można było wcześniej. Więc nasuwa mi się pytanie co robię źle, lub czy nie ma jeszcze możliwości pobrania gry?:)

Z góry dziękuję.

Download na stronie następuje po wyskoczeniu okienka. Zapewne z automatu masz zablokowane wyskakiwanie okien, więc musisz zezwolić stronie na otwieranie okien. W Chrome jest to obok gwiazdki w polu adresu.

Download na stronie następuje po wyskoczeniu okienka. Zapewne z automatu masz zablokowane wyskakiwanie okien, więc musisz zezwolić stronie na otwieranie okien. W Chrome jest to obok gwiazdki w polu adresu.

Już mam. Dzięki za pomoc.

o które zaczyna się Beta?

o które zaczyna się Beta?

Closed Beta will begin Thursday, May 15th at 2pm PDT

Jeśli dobrze liczę, to wychodzi 23.00

dobrze liczysz, start o 23:00 czasu polskiego

Rozdawanie kluczy do CBT (15-28 maja) Black Gold Online tutaj

Orientuje się ktoś kiedy będą jakieś europejskie testy? Bo gra zapowiada się nieźle, ale ping niszczy zabawę.

ping sie uspokoi przy wersji live :)

licze na b2p bo na free2play nie pogramy bo nawal ludzi bedzie i ping rowny 200+

ps. Eu sie nie zapowiada raczej....

Gra jest za słaba, by być B2P. Poza tym, polityka Snaila polega na tym, że na każdym kroku chcą sępić kasę przez Item Shop.

Grał już ktoś? Jak ta gra się zapowiada ?

wg mnie za***ista. Pograjcie dluzej a potem komentujcie prosze.

Pograłem, oceniam. Gra nie ma potencjału, by wyjść poza F2P.

mam już 21 level, oj hit to to nie jest, fajne pvp , ale u hamburgerów z pingiem od 250 do 650 to mogę sobie z daleka popatrzeć :) questy jak wszędzie, animacje liche, pod względem PvE Rift biję toto na głowę - jak będzie za free w EU, pewnie pogram dla fun-u, ale jak wcześniej pojawi się ArcheAge od Trion-u, to BlackGold idzie w odstawkę (AA przy BG to majstersztyk)

20 czerwca jest Open Beta. Ktoś będzie może grał? Jakiś skład może będzie. W grupie zawsze lepiej będzie. Nie ma co oceniać gry po paru minutach. Na yt oglądałem polskie gameplay-e i ogólnie zapowiada się według mnie nie najgorzej.

Zauważmy dodatkowo, że obecnie dużo gier wychodzi...ale wiele po jakimś czasie są zamykane.

Jak oceniacie tę grę? Do jakiego innego MMO można ją porównać?

Do czego porównać nie wiem...le na filmikach widziałem mounty(a raczej mechaniczne mounty) i to mnie zaciekawiło.

Mam takie pytanie czy znajduje sie tutaj jakaś ekipa która będzie zaczynać grę w BGO od piątku jeżeli nie to może coś trzeba kołować :)

Wczoraj punkt 23 czasu polskiego stworzyłem już postać. Mój nick to Fartu. Będę grał Spellswordem. Czy będę grał od piątku od pierwszych sekund włączenia gry? Tego nie wiem bo jeśli będę zajęty to pewnie troszke później, albo na kolejny dzień.

Na forum Black Gold Online już się pootwierały tematy odnośnie guild. Może i my coś ogarniemy?

Ja bym bardzo chętnie pograł, ale doświadczenie z poprzednich testów odrzuciło mnie. Gra jest bardzo fajna, cholernie podoba mi się idea battlegroundów z mechami i bestiami, ale problemem był ping rzędu 500ms. Uniemożliwia to przyjemną i płynną grę. Jeśli sytuacja się poprawi- wtedy mogę pograć.