W Launcherze wychodzi mi obecnie ping 179. Ale nikt nie jest online to może się zmienić. Zobaczymy co będzie w piątek. Jak wszyscy o tej samej godzinie ruszą do gry to może być nieprzyjemnie.
Black Gold Online
w CBT w launcherze pokazaywało mi kolo 200 a w grze do 500-600 potrafił skoczyć, więc tym się nie sugeruj
Witam. Może mi ktoś powiedzieć czy gra fajna? Oglądałem rozgrywkę na yt, ale inaczej się gra inaczej ogląda.
Dlaczego kazdy ma takie wysokie pingi? nie ma europejskiego servera?
Z tego co widzę to przy pobieraniu dostępny jest tylko klient wersji North America. Tak więc serwery i tamtejsze muszą być.
W takim razie nie widze sensu w to grac :/ powyzej 100-200 pingu nie ma zadnego pvp itp
Nie ma co z góry przesądzać. Najlepiej na początku sprawdzić czy faktycznie lagi bedą duże.
myślę, że może byc tylko lepiej, część ludzi po CBT zrezygnowała, bo im nie podeszło, jakieś poprawki też zawsze po CBT wchodzą patchami, poza tym są programy typu WTFast poprawiające ping, zobaczymy, ja tam zamierzam grać, Archlord 2 fajny ale jakiś taki.... oklepany, tutaj mi się PvP z mechami podoba
Jest jakaś polska gildia ?
Z tego co wiem to nie.
2PM Pacific Time to 22 czy 23 naszego czasu?
tak
start o 23:00 czasu PL
A myśli ktoś nad założeniem gildi ?
no ja myslę, że jak już teraz jest OBT to coś powstanie - pamiętajcie , ze jak wcześniej zrobicie postać, to dwa jakieś ciuszki się dostaje w prezencie , od 17.06 można już robić chary
Jak po stronie Fantasy to najprawdopodobniej coś skleję
z kilkoma osobami myślimy o założeniu gildii ale to dopiero od 15lvl i pod frakcję "Avatarów" bo te roboty nie przypadły nam do gustu.
jak coś znajdziecie nas pod tym adresem ts3: Wanted.tSpeak.pl wbijać i zapraszam do wspólnej gry
ja zrobiłem BeastMastera o stronie właśnie tych niezmechanizowanych, jakby co
no jak coś zapraszamy na ts3 i możemy o 23 wspólnie zagrać
Czy w Black Gold jest jakis autotracker? Bo jeśli taki, że prowadzi za rączkę i można zasnąć, to ja podziękuję ;P
Jak tam u was z ustawieniami WTF bo jak dałem west america to mi zbiło tylko ping do 192 (w kliencie)
Czy w Black Gold jest jakis autotracker? Bo jeśli taki, że prowadzi za rączkę i można zasnąć, to ja podziękuję ;P
jest, ale uwierz, przydaje się do dalekich podróży na mouncie/harleyu - mapy są duuże i dymanie WSADem z jednego końca na drugi żeby oddać questa na prawdę by wqurwiało, oczywiście to jest tylko opcja dodatkowowa - zawsze możesz przecież podymać na manualu