Opłaca się w ogóle grać na pingu powyżej 100 ? Bo zastanawiam się czy pobierać, ale obawiam się tego pingu ;/
Black Gold Online
na cbt pve miałem 200-250 i spokojnie dało rade grać, na pvp były lagi, ale raczej od serwera nie od pingu, wiadomo, lepiej żeby było 100 albo mniej, ale to nie BF3 czy CS, tutaj 200 - 250 ujdzie, tym bardziej że nie jest to szyb ka gra jak C9 czy Vindictus, gdzie ping gra olbrzymią rolę
Yellow Cruiser Pack - co to jest? Ktoś w komentarzu dodał to, że dostaje się za to coś. Tylko na stronie Black Gold online nic nie napisali o tym.
Yellow Cruiser Pack - co to jest? Ktoś w komentarzu dodał to, że dostaje się za to coś. Tylko na stronie Black Gold online nic nie napisali o tym.
paczka z bonusowymi itemami tu masz ich listę:
Ja wziąłem klucz stąd:
http://www.gameitems.com/get-your-black-gold-online-open-beta-yellow-cruiser-pack-giveaway-741.html
a potrzeba klucza żeby grać czy wystarczy ten z paczki?
a potrzeba klucza żeby grać czy wystarczy ten z paczki?
to open beta, nie potrzebujesz żadnego klucza, to o czym pisaliśmy wyżej to paczka z dodatkowymi itemkami na start - opcjonalna ofc
Co jak co, ale drugi serwer mogli dać, bo są spore kolejki
Drugi serwer Lokemea otwierają, bo jak piszą na oficjalnej stronie - "Ellescadia is reaching FULL CAPACITY".
BTW. Jakby ktoś chciał zacząć jutro rano wspólną grę - PW.
Może ktoś coś na szybko powiedzieć, jak gra stoi? Tzn. kaszanka jak Swordsman Online, czy jednak idzie grać?
Nie wiem czy jest sens gry, Pingi po 300-600...
Może ktoś coś na szybko powiedzieć, jak gra stoi? Tzn. kaszanka jak Swordsman Online, czy jednak idzie grać?
~190ms średnio, bardzo fajny kreator postaci, choć boję się trochę że taka ilość klas wpłynie negatywnie na balans między nimi;
po wejściu do gry róż się kończy i widzę kolejnego crapa... słaba optymalizacja, słaba mechnika, lore a przynajmniej to które póki co widziałem to nic specjalnego, w UI co chwilę migają jakieś komunikaty, item shopy, wiadomości itd. - jest to bardzo irytujące... ktoś może powiedzieć że nie widziałem endgame i nie mam co oceniać ale IMO jak mechanika na wstępie jest zrębana to dalej nie ma co brnąć. ja grę już wywaliłem, aion milion razy lepszy że nie wspomnę o Blade&Soul w którego obecnie gram i bardzo mi się podoba, na tyle że gdyby wyszła europejska wersja, nawet P2P chętnie kupiłbym abonament w przeciwieństwie do Black Gold Online w którego nie mam zamiaru grać nawet gdybym miał 10ms, F2P i brak item shopu...
^^to moja opinia, więc ktoś może się nie zgodzić ale co tam są różne gusta
Co jak co ale optymalizacja jest bardzo dobra.
trzeba kilka dni poczekać, aż się fala ciekawskich wykruszy, wiadomo, OBT bez kluczy, w dodatku za oceanem serwery i non-stop pełne - na BG dzisiaj to walczyłem na obrzeżach, bo w środku przy tej centralnej fladze lagownia i 5 fps
O ile do Archlorda podchodziłem optymistycznie i się zawiodłem to tutaj było odwrotnie. Bardzo ale to bardzo podoba mi się to w jaki sposób wykonano produkcję. Może nie jest najwyższych lotów ale naprawdę nie ma na co narzekać. Duży, ładny świat, możliwość zmiany na non targeta i sporo skilli obszarowych. Ja to kupuję mimo, że po pierwszym podejściu byłem zniesmaczony.
Ja miałem zamiar grać ale ten ping i przycinanie się gry tak mnie dobijają, że raczej podziękuję
jak coś zapraszam do gildii Codex na serwerze Ellescadia posiadamy ok 90 aktywnych graczy i niedługo 2 lvl gildii. TS3:ts3.novasociety.com
Wiadomo może kto wyda tą grę w europie?
kurde spodobał mi się ten tytuł, ale mnie ping i lagi zabijają, oby jak najszybciej w EU wyszedł, jak nie to czekam na ArchAge-a
lagi są tylko w pvp.. jak wbiłem do jakiegoś CHYBA siege to zabijało mnie powietrze. jak chcesz polatać po mapie i robić questy to nie odczuwasz że grasz na NA