Black Gold Online

na razie korzystam z WtFasta, troche sie poprawiło, nawet na pvp nieźle sie gra (Bloodfang Citadel)

taka malutka reklama oraz pochwalenie się naszym osiągnięciem http://mmorpg.org.pl/forum/topic/62388-black-gold-online-codex/ Pozdrawiamy :)

mam pytanie z innej beczki może ktoś będzie wiedział skąd się bierze walute Black Gold która jest nie zbędna do normalnego funkcjonowania ?? Bo za chole... nie mam pojęcia czasem ona jest a czasem nie ma

zacznij wystawiać rzeczy na Auction House - jak ktoś coś od ciebie kupic, to tam płaci się właśnie Balckgoldami :)

btw, za questy dostajemy takie kamienie Black Gold Stones, jest napisane przy nich że można je zamienić właśnie na walutę Black Gold, tylko że chyba do skarbca gildii, może ktoś to już rozkminił, jak z tym jest, bo mam tego badziewia sporo w banku

Zadziała na moim kompie black gold online ?

Windows Version: Microsoft Windows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3
Processor: Intel® Core™2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz
Total RAM: 3.0 GB
Karta Graficzna : ATI radeon 3800 series

jak pójdzie na XP to ci będzie dobrze chodzić, gra ładnie fika, lagi i ping jedynie wkurzają (chociaż z WTFastem da radę nawet na pvp)

tons of dmg

Mam pytanie odnośnie pobierania gry. Dostałem się do CTB, aktywowałem klucz i mam problem z jej pobraniem. Wciskając "download" nic się nie dzieje. Jedyne co mogę pobrać to "9yin_MD5Check", a po odpaleniu tego mam dziwne znaczki. Z tego co pamiętam pobierać już można było wcześniej. Więc nasuwa mi się pytanie co robię źle, lub czy nie ma jeszcze możliwości pobrania gry?:)

Z góry dziękuję.