Blackcrusade.pl

blackcrusade.pl

"Witaj w średniowiecznym świecie gry online Black Crusade MMORPG. Możesz tu za darmo przeżyć niezapomniane przygody, stoczyć walki z bestiami, ale i z innymi graczami w starciach pvp. Podejmuj wyzwania, które napotkasz na swojej drodze i nie poddawaj się, bo zawsze czekać będzie na Ciebie nagroda. Twórz swoje gildie, przepływaj na kolejne wyspy i zdobywaj zamki."

To krótki opis gry którą, chcę przedstawić i zaprosić wszystkich zainteresowanych na otwarte beta testy.

Zalety gry:

• autorska i stylizowana na średniowiecze grafika
  • Nawiązanie do średniowiecza i krucjat
  • Rozbudowany system gildii
  • Wiele ciekawych potworów i lokacji
  • Ulepszanie i Umagicznianie przemiotów
  • Wpływ na tworzenie gry, każda sugestia może zostać wprowadzona do gry
  • Możliwość własnego rozwoju postaci
  • Wiele dostępnych przygód
  • Rankingi
  • wiele innych możliwości

g_03.jpg

Zapraszamy wszystkich na www.blackcrusade.pl

i proszę o powiadomienie znajomych którzy chcieli by zagrać w dobre i klimatyczne RPG.

Nie wierze własnym oczom,pierwszy raz na tym forum widzę grę przeglądarkową, która jakoś wygląda, z tego co widzę, to nie jest na żadnym silniku, więc ktoś włożył w to trochę swojego czasu.

Masz moje błogosławieństwo i powodzenia w dalszym tworzeniu:),dzięki tej grze odzyskałem wiarę w ludzi tworzących takie gry:),która straciłem po ostatnich grach stworzonych na silniku makemmo,czy jakoś tak:D.

Dziękuje za miłe słowa, lecz oprócz nich potrzebujemy graczy, spędziliśmy przy tej produkcji na prawdę dużo czasu, a teraz potrzebujemy Was, aby sprawdzić czy gra się podoba, co chcielibyście zmienić itp. Mamy nadzieję, że gra przypadnie do gustu ludziom lubiącym średniowiecze i tematykę RPG.

Dlatego zachęcamy do dzielenia się linkiem :)

PS. po zalogowaniu otrzymuję się link rekrutacyjny, dzięki któremu mamy dodatkowe bonusy w grze.

PS2. Aby najlepiej poznać grę i najszybciej zdobyć kilka pierwszych poziomów, należy wykonywać misje Dobrosława.

Toć to powrót do starych czasów. Genialna gierka przeglądarkowa. Życze twórcy, aby rozwijał grę i dorobił się paru miedziaków :)

W końcu coś oryginalnego, a nie same chłamy polegające na tym samym. :)

Edit:

I polecam usunąć pokazywanie gifów czy czego tam gildii, ponieważ psuje to tylko klimat gierki:

wtfzh.png

Edit2: Ten cały log na dole też jest trochę irytujący, przydałby się tam "x"

Witaj,

Bardzo dobra gra. Przypomina mi wcześniejsze lata. Zareklamuję grę na różnych portalach ;)

Też zacznę grać.

Yamakazum, może nie zmienić, ale ustalić że herby gildii, mają być utrzymane w klimacie gry.

Witam ponownie!

Czy ktoś mi może powiedzieć jak najszybciej skontaktować się z administracją? Z tego co widzę na forum coś nikt nie zagląda. Przy okazji dodałem reklamę gry na serwisie eZiny.net :)

Gra fajna, widać, że włożyliście w to dużo swojego serca :). Aczkolwiek jakoś gry via www mnie nie przyciągają na dłużej :). Będę ją polecał innym, może kiedyś też się tam skuszę :D

Też zacznę grać. Yamakazum, może nie zmienić, ale ustalić że herby gildii, mają być utrzymane w klimacie gry.

no i o to mniej więcej mi chodziło :P

no i o to mniej więcej mi chodziło

Witaj,

Jak dołączę najprawdopodobniej do teamu to poruszę ten wątek :) Ja też jestem przeciwko temu.

swietna gra bede gral ten sam nick

ps; w tej chwili tez tworze własną gre ale z powodu braku funduszow i ludzi ( sam robie ;/) na darmowm hoscie :D

ale zanim ja zrobie to jeszcze troche bedzie :D

edit@ zrobcie ograniczenie zze np w danym dni mozna max kupic za kase np. 600 wytrz.

Ogłosiliśmy konkurs rekrutacyjny.

Zapraszamy wszystkich do wzięcia udziału.

Wystarczy użyć linka rekrutacyjnego i zwerbować do gry 10 osób do dnia 29.07.2011 .

Tak swoją drogą, jeśli jest to Polska gra to starajcie się ograniczać języki obce.

Zastąpcie "Brak questów" na "Brak misji". wygląda lepiej no i pasuje raczej do gry. ;]

Do tego fajnie by było, gdyby nowości można było czytać bez logowania. Wtedy strona główna wg. mnie wydaje się "pełniejsza"

i dodaj tam gdzieś[url =http://blackcrusade.pl/page/register][i m g]http://blackcrusade.com/banner/small.png czyli small.png działające np. na tym forum :P

Lub ewentualnie zróbcie mniejsze sygnatury, bo te które są niestety tutaj nie wchodzą :(

Do tego fajnie by było, gdyby nowości można było czytać bez logowania. Wtedy strona główna wg. mnie wydaje się "pełniejsza"i dodaj tam gdzieś[url =http://blackcrusade.pl/page/register][i m g]http://blackcrusade.com/banner/small.png czyli działające np. na tym forum Lub ewentualnie zróbcie mniejsze sygnatury, bo te które są niestety tutaj nie wchodzą

Na forum nie długo może zrobią dział nowości - gra :)

Zastąpcie "Brak questów" na "Brak misji". wygląda lepiej no i pasuje raczej do gry. ;]

Rzeczywiście jest to błąd językowy. Proszę o wysyłanie w grze info do administracji.

Jeśli ktoś z was miał problem z założeniem kotna, proszę o ponowne spróbowanie. Niestety, jak to się zdarza wystąpił błąd i nie można było się zarejestrować wczoraj od 15 do 12 dziś. Teraz wszystko powinno być poprawione.

Drodzy gracze!

Zmieniłem trochę na forum. Teraz tam możecie także dyskutować, raportować .

Forum znajdziecie tu: http://forum.blackcrusade.pl.

-------------------------------------

Pisać w grze podania do gildii Kirin Thor!!!

Wczoraj zacząłem graać i powiem że gra rewelacyjna. Może pomysł mało oryginalny ale oprawa grficzna i klimat jest niesamowity.

A powiedz broda, kto Ci polecił gierkę?:)

@Muludki - chciałeś, to masz newsa, bo szkoda by było, gdyby BC zostało zapomniane.