Prawda, oprawa graficzna jest fajna. Także zacząłem grać.
Blackcrusade.pl
Również zacząłem grać. Bardzo fajna gra. Gratuluję.
Tak BTW: Wie ktoś jak tu wbijać lvl bo za potworki jest bardzo mało doświadczenia a zrobłem już wszystkie misje.. trochę za wolno to leci..
Również gram - nick Zdzisław. Może założymy jakąś gildię?
A powiedz broda, kto Ci polecił gierkę?@Muludki - chciałeś, to masz newsa, bo szkoda by było, gdyby BC zostało zapomniane.
Witaj,
Dziękuję .
Również zacząłem grać. Bardzo fajna gra. Gratuluję.Tak BTW: Wie ktoś jak tu wbijać lvl bo za potworki jest bardzo mało doświadczenia a zrobłem już wszystkie misje.. trochę za wolno to leci..
Nie mogłeś zrobić wszystkich misji Za potworki idzie dużo expa Przeważnie jest tak, że nowy lvl = 1 misja i resztę wbić atakując potworki.
Również gram - nick Zdzisław. Może założymy jakąś gildię?
A no gracz już założył nową gildie. Jeśli się nie mylę to: "Roses of Avalon", więc piszcie podania do gildii
Wchodźcie także na forum http://forum.blackcrusade.pl/
Gierka bardzo dobra, jak mnie wciągnie na dłużej to i coś za SMSa kupie Tylko, że mam pewien problem, przypadkiem wyłączyłem tego tutoriala na 13 zadaniu i nie wiem jak do niego powrócić. Po prostu nacisnąłem na krzyżyk i zniknął. Chciałbym zrobić wszystkie zadania u niego, daje dobre rzeczy. Gdzie nacisnąć by do mnie wrócił?
Nacisnij tego alchemika w lewym dolnym rogu
Aha Wcale mi na alchemika nie wyglądał. Tylko na jakąś kolorową nic nieznaczącą teksturkę. Dzięki wielkie broda
Pytajcie zawsze Jestem specem od tej gry
Na forum gry jestem najczęściej.
To powiedz mi czy grafiki byly robione wlasnorecznie czy tez gotowce?
Świetna gra! Good job boys!! Macie +1 gracza więcej i oby więcej ^^
Uwielbiam gierki w klimacie średniowiecza a ta mimo że jest via www to i tak jest świetna!
Napewno zareklamuję gierke
To powiedz mi czy grafiki byly robione wlasnorecznie czy tez gotowce?
Grafika była robiona własnoręcznie, tak samo jak mój avatar
Uwielbiam gierki w klimacie średniowiecza a ta mimo że jest via www to i tak jest świetna!Napewno zareklamuję gierke
Miło mi, że gra się podoba. Reklama, tego właśnie potrzebujemy
świetna gra ale za długo trzeba czekać na regeneracje kondycji
jest na to jakiś szybszy sposób prócz IS-a?
Odstrasza mnie to, że za 1 punkt oświecenia możemy dostać 50,000 złota. Wychodzi na to, że wysyłając sms'a za 2,46 zł dostajemy 600,000 złota....
Więc macie świetnych grafików. Btw przydałaby sie jakaś karczma gdzie za oplatą ta stamina regenerowala by sie troche szybciej
Grafika Na forum przy okazji zapraszam - http://forum.blackcrusade.pl
Co do pomysłów to właśnie na forum Bucz opublikuje listę, a w niej jakie pomysły mają być wprowadzone
Odstrasza mnie to, że za 1 punkt oświecenia możemy dostać 50,000 złota. Wychodzi na to, że wysyłając sms'a za 2,46 zł dostajemy 600,000 złota....
Ale to tylko złoto W grze szybko je zdobywamy
hmm jestem na drugiej wyspie, lvl 5, zrobiłem jakąs pierwsza przygode (chyba wrak statku zaraz na początku) i nei mam na czym expić :f
do następnego poziomu brakuje mi 508 exp, a nie będę siedział na potworach co dajapo 7-8 pd
jakies pomysły? jak mam przygode żeby bić szczurołapy to nie mam z nimi szans :f
Niestety gra jest trochę niezbalansowana. Ja wbiłem 6 lvl i połowę 7 na mobkach, mam zamiar dociągnąć na nich do 7 i zacząć robić jakieś misje.
hmm jestem na drugiej wyspie, lvl 5, zrobiłem jakąs pierwsza przygode (chyba wrak statku zaraz na początku) i nei mam na czym expić :f do następnego poziomu brakuje mi 508 exp, a nie będę siedział na potworach co dajapo 7-8 pd jakies pomysły? jak mam przygode żeby bić szczurołapy to nie mam z nimi szans :f
http://forum.blackcrusade.pl/showthread.php?65-Jak-szybko-zarobi%C4%87-z%C5%82oto-na-niskim-poziomie. Na ognikach Elma jeszcze możesz expić
Nacisnij tego alchemika w lewym dolnym rogu
Dokładniej Dobrosław
Mam problem z: Zadanie 17: Bądź najlepszy!
Czas byś sprawdził jak silna jest Twoja postać na tle innych graczy. Klikając ikonę korony w głównym oknie gry możesz sprawdzić swoją aktualną pozycję w kilku kategoriach takich jak: Największa liczba punktów doświadczenia, Najbogatszy gracz, Najsilniejszy wojownik (najwięcej punktów PvP), Najlepszy poszukiwacz przygód (Największa liczba ukończonych przygód), Orędownik BC (Największa liczba rekrutowanych znajomych). Przejdź na stronę rankingów i zobacz, którą pozycję aktualnie zajmujesz. Następnie wpisz ją tutaj i zatwierdź. Warto walczyć o pozycję w rankingach nie tylko dla sławy. Dla najlepszych przewidziane są specjalne nagrody!
Zadanie:
- Wpisz swoją aktualną pozycję w rankingu najlepszych graczy w polu poniżej
Mam poziom 3 i nie ogarniam tego, wchodzę w koronkę mam tam mój rank tj. 669, wpisuje i "Podaj", nagle stronka automatycznie się odświeża i to samo...
Nick: Sokray.
Napisałem to tutaj, ponieważ gdzie indziej admini, tej gry nie zajrzą