Blackcrusade.pl

Mam problem z: Zadanie 17: Bądź najlepszy!Czas byś sprawdził jak silna jest Twoja postać na tle innych graczy. Klikając ikonę korony w głównym oknie gry możesz sprawdzić swoją aktualną pozycję w kilku kategoriach takich jak: Największa liczba punktów doświadczenia, Najbogatszy gracz, Najsilniejszy wojownik (najwięcej punktów PvP), Najlepszy poszukiwacz przygód (Największa liczba ukończonych przygód), Orędownik BC (Największa liczba rekrutowanych znajomych). Przejdź na stronę rankingów i zobacz, którą pozycję aktualnie zajmujesz. Następnie wpisz ją tutaj i zatwierdź. Warto walczyć o pozycję w rankingach nie tylko dla sławy. Dla najlepszych przewidziane są specjalne nagrody!Zadanie:- Wpisz swoją aktualną pozycję w rankingu najlepszych graczy w polu poniżejMam poziom 3 i nie ogarniam tego, wchodzę w koronkę mam tam mój rank tj. 669, wpisuje i "Podaj", nagle stronka automatycznie się odświeża i to samo...Nick: Sokray.Napisałem to tutaj, ponieważ gdzie indziej admini, tej gry nie zajrzą

Zgłoś na forum lub w grze do Trandela ;)

ok dzięki za odpowiedź

jeżeli ktoś będzie miałproblem z 5 lvl to polecam bicie szczurów, jednak najpierw polatać po handlarzach, pokupować najlepsze itemy i ulepszyć je do poziomu legendarnego (bodajże, ten na który jest 50 % szans i nie wymaga 2 punktów oświecenia )

pieniądze można łatwo zdobyć, a tani sposób to zamówienie za 2,44 punktów i zamienienie ich na walute (1 pkt = 50 tyś)

ulepszonym eq szczury nie będą stanowiły problemu jak i trochę silniejsze jednostki

aczkolwiek szkoda że dużo przygód można zaczać tam od 7 lvl, podczas gdy na 6 można przyjać tylko w zachodniej wieży quest z zaopatrzeniem który nawet nie gwarantuje poziomu : / czuje że bedę zmuszony do bicia mobów, innej drogi nie widzę :/

szkoda że trzeba będzie obrać trochę mozolną drogę lvlowania

polecałbym wprowadzić jeszcze jakiś quest dla przedziału 5-6 lvl :)

Mnie strasznie razi rozwój gildii tylko za PO, panowie nie uwazacie ze jest to przegiecie?

edit: czy te userbary odświeżają sie same czy trzeba je ciągle od nowa wklejać?

Rekrutacja zamknięta, ale jeśli dokupicie 20 PO i kupicie miejsce to czemu macie nie dołączyć ;)

sądzę ,że gra jest nastawiona zbytnio na zysk

rozumiem każdy chcę zarobić ale tutaj PO dają naprawdę dużo przewagę

gra fajna ale sądzę że is lekko przesadzony

Co taka cisza? Nikt już nic nie pisze?

Niewiele sie zmienia,to czekamy z pisaniem do kolejnych zmian :)

blackcrusade.pl

"Witaj w średniowiecznym świecie gry online Black Crusade MMORPG. Możesz tu za darmo przeżyć niezapomniane przygody, stoczyć walki z bestiami, ale i z innymi graczami w starciach pvp. Podejmuj wyzwania, które napotkasz na swojej drodze i nie poddawaj się, bo zawsze czekać będzie na Ciebie nagroda. Twórz swoje gildie, przepływaj na kolejne wyspy i zdobywaj zamki."

To krótki opis gry którą, chcę przedstawić i zaprosić wszystkich zainteresowanych na otwarte beta testy.

Zalety gry:

• autorska i stylizowana na średniowiecze grafika
  • Nawiązanie do średniowiecza i krucjat
  • Rozbudowany system gildii
  • Wiele ciekawych potworów i lokacji
  • Ulepszanie i Umagicznianie przemiotów
  • Wpływ na tworzenie gry, każda sugestia może zostać wprowadzona do gry
  • Możliwość własnego rozwoju postaci
  • Wiele dostępnych przygód
  • Rankingi
  • wiele innych możliwości

g_03.jpg

Zapraszamy wszystkich na www.blackcrusade.pl

i proszę o powiadomienie znajomych którzy chcieli by zagrać w dobre i klimatyczne RPG.