No takie jak sobie ustawiłeś Była opcja, mail, login i hasło.
głupi ja dzięki kolego
No takie jak sobie ustawiłeś Była opcja, mail, login i hasło.
głupi ja dzięki kolego
Masz coś napaćkane z plikami. Próbowałeś reinstall?
tak instalowalem juz 2 razy i ogolnie dwa razy sciagalem bo usunalem przez przypadek.
Dziwne. Jaki masz system? Ustawiłeś poprawnie emulator/region?
mi na emulatorze też nie działało, dopiero po zmianie w systemie działa ale co z tego jak serwery sa pełne i nie da sie wbić do gry :/
Mam zmienione w emulatorze i w systemie. To na pewno nie jest przyczyną. Coś związane z plikami tylko, którymi i dlaczego?
kots t o miał ?
您的QQ号2261033067尚未进行实名注册。按国家政策要求,请您先实名注册后再进入游戏!
为了您的顺畅游戏体验,享受健康游戏生活,请尽快补填下方的身份信息。
* 身份证信息只能提交一次,不能随意修改,请慎重填写。
* 未满18岁的用户,在游戏过程将有防沉迷的信息提示。
*使用护照等其它有效身份证件注册,请前往实名注册网站jkyx.qq.com
Numer QQ 2261033067 twoje prawdziwe imię nie zostało zarejestrowane. Zgodnie z krajowymi wymogami polityki, wpisz pierwszą rejestrację nazwy przed meczem!
Dla Twojej gładkiej rozgrywkę, zjeść zdrowe grę życia, proszę Butian informacji o tożsamości poniżej jak najszybciej.
* Informacje o dowód osobisty można złożyć tylko raz i nie można dowolnie modyfikować, należy dokładnie wypełnić.
* Użytkownicy poniżej 18 lat, w trakcie gry będzie miał wpisu wiadomość anty-uzależnienia.
* Użyj ważnego paszportu i innych dokumentów tożsamości zarejestrowanych, przejdź na stronę rejestracji nazwy jkyx.qq.com rzeczywistym
OGARNIAŁEM JUŻ
większości opcji nie ruszałem
Również mam to samo co kolega wyżej co trzeba tu zrobić lub wpisać
Również mam to samo co kolega wyżej co trzeba tu zrobić lub wpisać
http://aragmor.pl/2013/11/21/blade-soul-china-open-beta/
Proszę bardzo, wystarczy poszukać.
W pierwszym poście macie tutoriale. Dzisiaj jeszcze dodam kilka. W ciągu następnych kilku dni będzie zatrzęsienie poradników. Dlatego szukajcie aktualizacji tutaj i u mnie na blogu. Pozdro!
Serwer i podserwer widzicie przy nicku. Łatwo rozpoznać podserwer!
kots t o miał ?您的QQ号2261033067尚未进行实名注册。按国家政策要求,请您先实名注册后再进入游戏!为了您的顺畅游戏体验,享受健康游戏生活,请尽快补填下方的身份信息。* 身份证信息只能提交一次,不能随意修改,请慎重填写。* 未满18岁的用户,在游戏过程将有防沉迷的信息提示。*使用护照等其它有效身份证件注册,请前往实名注册网站jkyx.qq.comNumer QQ 2261033067 twoje prawdziwe imię nie zostało zarejestrowane. Zgodnie z krajowymi wymogami polityki, wpisz pierwszą rejestrację nazwy przed meczem!Dla Twojej gładkiej rozgrywkę, zjeść zdrowe grę życia, proszę Butian informacji o tożsamości poniżej jak najszybciej.* Informacje o dowód osobisty można złożyć tylko raz i nie można dowolnie modyfikować, należy dokładnie wypełnić.* Użytkownicy poniżej 18 lat, w trakcie gry będzie miał wpisu wiadomość anty-uzależnienia.* Użyj ważnego paszportu i innych dokumentów tożsamości zarejestrowanych, przejdź na stronę rejestracji nazwy jkyx.qq.com rzeczywistymOGARNIAŁEM JUŻ większości opcji nie ruszałem
co trzeba powpisywać w to okienko ?
co trzeba powpisywać w to okienko ?
Chińskie imię
pesel
adres zamieszkania dowolny
http://idgen.larskort.org/
dalej nic :/
Na jakim serwerze gramy? I czy bedzie jaka gildia kręcona?
Na jakim serwerze gramy? I czy bedzie jaka gildia kręcona?
Jeszcze nie teraz. Niech każdy najpierw oswoi się z grą, innym językiem i całą tą otoczką problemów, a potem ewentualnie pomyślimy nad jakimś zrzeszeniem polskiej społeczności.
jakoś mnie nie kreci wszędzie krzaki ;/