Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

No takie jak sobie ustawiłeś Była opcja, mail, login i hasło.

głupi ja ;) dzięki kolego

ek-drijhbcqwkdgiydnvdjh.jpg

Dobra zalogowałem się, wypełniłem te dane wiekowe i teraz tak:

Masz coś napaćkane z plikami. Próbowałeś reinstall?

tak instalowalem juz 2 razy i ogolnie dwa razy sciagalem bo usunalem przez przypadek.

Dziwne. Jaki masz system? Ustawiłeś poprawnie emulator/region?

tq-yhzupdftlxymzjhakgqb.jpg

mi na emulatorze też nie działało, dopiero po zmianie w systemie działa ale co z tego jak serwery sa pełne i nie da sie wbić do gry :/

Mam zmienione w emulatorze i w systemie. To na pewno nie jest przyczyną. Coś związane z plikami tylko, którymi i dlaczego?

aa-jhvgxpglsdukxnjgoyqj.jpg kots t o miał ?

您的QQ号2261033067尚未进行实名注册。按国家政策要求,请您先实名注册后再进入游戏!

为了您的顺畅游戏体验,享受健康游戏生活,请尽快补填下方的身份信息。

* 身份证信息只能提交一次,不能随意修改,请慎重填写。

* 未满18岁的用户,在游戏过程将有防沉迷的信息提示。

*使用护照等其它有效身份证件注册,请前往实名注册网站jkyx.qq.com

Numer QQ 2261033067 twoje prawdziwe imię nie zostało zarejestrowane. Zgodnie z krajowymi wymogami polityki, wpisz pierwszą rejestrację nazwy przed meczem!

Dla Twojej gładkiej rozgrywkę, zjeść zdrowe grę życia, proszę Butian informacji o tożsamości poniżej jak najszybciej.

* Informacje o dowód osobisty można złożyć tylko raz i nie można dowolnie modyfikować, należy dokładnie wypełnić.

* Użytkownicy poniżej 18 lat, w trakcie gry będzie miał wpisu wiadomość anty-uzależnienia.

* Użyj ważnego paszportu i innych dokumentów tożsamości zarejestrowanych, przejdź na stronę rejestracji nazwy jkyx.qq.com rzeczywistym

OGARNIAŁEM JUŻ

js-cxaponremfnfwepxecrr.jpg

większości opcji nie ruszałem :D

Również mam to samo co kolega wyżej co trzeba tu zrobić lub wpisać :)

Również mam to samo co kolega wyżej co trzeba tu zrobić lub wpisać

http://aragmor.pl/2013/11/21/blade-soul-china-open-beta/

Proszę bardzo, wystarczy poszukać.

W pierwszym poście macie tutoriale. Dzisiaj jeszcze dodam kilka. W ciągu następnych kilku dni będzie zatrzęsienie poradników. Dlatego szukajcie aktualizacji tutaj i u mnie na blogu. Pozdro!

Serwer i podserwer widzicie przy nicku. Łatwo rozpoznać podserwer!

client%202013-11-28%2015-52-07-81.jpg

kots t o miał ?您的QQ号2261033067尚未进行实名注册。按国家政策要求,请您先实名注册后再进入游戏!为了您的顺畅游戏体验,享受健康游戏生活,请尽快补填下方的身份信息。* 身份证信息只能提交一次,不能随意修改,请慎重填写。* 未满18岁的用户,在游戏过程将有防沉迷的信息提示。*使用护照等其它有效身份证件注册,请前往实名注册网站jkyx.qq.comNumer QQ 2261033067 twoje prawdziwe imię nie zostało zarejestrowane. Zgodnie z krajowymi wymogami polityki, wpisz pierwszą rejestrację nazwy przed meczem!Dla Twojej gładkiej rozgrywkę, zjeść zdrowe grę życia, proszę Butian informacji o tożsamości poniżej jak najszybciej.* Informacje o dowód osobisty można złożyć tylko raz i nie można dowolnie modyfikować, należy dokładnie wypełnić.* Użytkownicy poniżej 18 lat, w trakcie gry będzie miał wpisu wiadomość anty-uzależnienia.* Użyj ważnego paszportu i innych dokumentów tożsamości zarejestrowanych, przejdź na stronę rejestracji nazwy jkyx.qq.com rzeczywistymOGARNIAŁEM JUŻ większości opcji nie ruszałem

co trzeba powpisywać w to okienko ?

http://idgen.larskort.org/

Chińskie imię

pesel

adres zamieszkania dowolny

http://idgen.larskort.org/

dalej nic :/

Na jakim serwerze gramy? I czy bedzie jaka gildia kręcona?

Na jakim serwerze gramy? I czy bedzie jaka gildia kręcona?

Jeszcze nie teraz. Niech każdy najpierw oswoi się z grą, innym językiem i całą tą otoczką problemów, a potem ewentualnie pomyślimy nad jakimś zrzeszeniem polskiej społeczności.

jakoś mnie nie kreci wszędzie krzaki ;/