jakoś mnie nie kreci wszędzie krzaki ;/
Dziwisz się? Przecież ściągając byłeś świadomy, że ani krzty słowa po angielsku tam nie ujrzysz.
jakoś mnie nie kreci wszędzie krzaki ;/
Dziwisz się? Przecież ściągając byłeś świadomy, że ani krzty słowa po angielsku tam nie ujrzysz.
Gildia będzie. Jednak jutro bo zabrakło mi staminy. Wszystko jest dograne i obecnie mamy już 6 zgranych osób ogarniających grę. Jeśli macie jakieś pytania to zapraszam na PW.
wie ktos o co chodzi?
Moje jedynie pytanie to gdzie wyświetlana jest stamina i czy konta VIP też ją mają ?
wie ktos o co chodzi?
Na pierwszym screenshocie byłeś w kolejce. Drugi komunikat oznacza, że serwer jest pełny i masz spróbować później.
facepalm, na stronie głównej jeden z redaktorów porównuje populacje startu OBT chinskiej wersji B&S z populacją Tery podczas przejscia na F2P. Debilizm.
~Leman
Moje jedynie pytanie to gdzie wyświetlana jest stamina i czy konta VIP też ją mają ?
Najedź na pasek expa na samym dole ekranu. Nie wiem jeszcze nic pewnego o VIPie. Dopiero zabieram się za tłumaczenie. Jednak na 80% mają oni staminę. Jednak ilość expa jaką zyskują jest zwiększona.
Najedź na pasek expa na samym dole ekranu. Nie wiem jeszcze nic pewnego o VIPie. Dopiero zabieram się za tłumaczenie. Jednak na 80% mają oni staminę. Jednak ilość expa jaką zyskują jest zwiększona.
Warto dodać, że mają zapewnione miejsce w kolejce i wchodzą do gry od razu.
Tak, o kolejce wiedziałem, troszkę denerwuje mnie ograniczenie staminą prawdę mówiąc . Wbicie 15 poziomu to jest kwestia 2-2,5h po czym nic nie możemy robić, troszkę kiepsko :<
Tak, o kolejce wiedziałem, troszkę denerwuje mnie ograniczenie staminą prawdę mówiąc . Wbicie 15 poziomu to jest kwestia 2-2,5h po czym nic nie możemy robić, troszkę kiepsko :<
Ja cały dzień biłem te 15 poziomów xD
Witam mam problem odnośnie grafiki czy ktoś wie czym jest to spowodowane ?
Dodam że na Atomixie nie mam takiego problemu. Czy wina może leżeć po stronie starego jak świat monitora?
Witam mam problem odnośnie grafiki czy ktoś wie czym jest to spowodowane ?Dodam że na Atomixie nie mam takiego problemu. Czy wina może leżeć po stronie starego jak świat monitora?
Nie mam pojecia, u mnie wszystko bylo okej, jedynie rezolucje ekranu i zwiekszylem grafike (jakos) bo byla dla mnie za slaba, w tej chwili wszystko chodzi mi czysto a mam poustawiane na 4 niektore na 5, bardzo podoba mi sie gameplay.
Mam teraz juz 6 poziom, nick Payoss, 1szy server, jezeli ktos bedzie mial gildie to poprosze o zapro, chetnie posocializuje sie z rodakami
Ps. Chce dodac ze krzaczki nie przeszkadzaja az tak duzo w calej rozgrywce, gra jak kazda inna idziesz zabijasz oddajesz questa biegniesz we wskazane miejsce by dokonczyc questa, bardzo latwo.
Wiadomo może już o której są resety staminy i czy będzie ona starczać na więcej niż te kilka godzin gry :< ?
Witam Jestem nowym użytkownikiem i nie mogę na razie zakładać tematów a ponieważ tan jest bardzo rozwinięty postanowiłem zadać pytanie tutaj. Mam nadzieję że nie zostanę zbesztany. Chciałbym abyście doradzili mi jakich gier powinienem unikać żeby nie natknąć się na trolli. Uważam że lepiej na samym początku unikać takich klimatów.
A co jeśli wszystkie serwery mam na szaro a gdy jakiś wybiorę to wyskakuje błąd:
gry które niemaja forum maja najmniej trolli
co do unikania trolii to niema szans można conajwyżej ograniczyć ich wystepowanie.
servy padly?
Wlasnie tez tak myslalem bo jakis czas temu wyszedlem i teraz serwy niedostepne sa:
http://mmorpg.org.pl...w-Blade-Soul-CN
Wszystkie 120 serwow przepelnione do granic XD