jak zwykle 2k osob w kolejce ... czlowiek sobie po nocce wroci z pracy i nawet pograc chwile nie mozna ;(
Dlatego trzeba sobie kupic vipa i nie bedzie takich problemow.
jak zwykle 2k osob w kolejce ... czlowiek sobie po nocce wroci z pracy i nawet pograc chwile nie mozna ;(
Dlatego trzeba sobie kupic vipa i nie bedzie takich problemow.
Ponawiam pytanie! Bez tego nie mogę przejść dalej :x
^Pomógłbym Ci ale sam jestem w kolejce, akurat tak się składa że zaraz będę robił tego questa. Prawdopodobnie musisz coś poklikać w drzewku umiejętności.
@Hans na początku nie wybierasz żadnej frakcji, także niema znaczenia jaka postać stworzysz, pamiętaj tylko żeby wybrać dobry serwer i podserwer żeby z nami grać, Ren linkował wcześniej screena który ładnie to pokazuje
~gapek
Już wszystko ogarnięte, teraz tylko czekanie w kolejce
Dlaczego akurat musimy grac na tym serverze, toz on non stop pelny jest XD
Ja wchodze bez wiec mi tam rybka
Cholera 6h czekania w kolejce ^^ i nadal 55, masakra
55... ja po jednej godzinie o 900 miejsc przeskoczyłem teraz 1200+
ja 2129 może sie uda dzis zagrać
Chińczyki na nim siedzą do tak 17:00. Później jest super.
Też to zauważyłam. Póki co siedzę w kolejce, jak się wbiję to będę
Ten serwer jest spoko bo ma najniższy ping. Dodatkowo wieczorami nie ma Chińczyków jak na wszystkich. Gdy skończą się te codzienne przerwy techniczne będzie naprawdę przyjemnie. Wczoraj przez jakąś godzinę nawet nie miałem laggów. Dlatego jestem dobrej myśli.
Ja jestem dobrej myśli, że za niedługo pogramy po angielsku, bo właśnie wyczytałam na jednym z forów, że pracują obecnie na patchem do chińskiej wersji. Nic tylko trzymać kciuki, żeby się udało
A ja z innym pytaniem, ma ktoś może jakiś build pod Lyn Blade Mastera :< ?
Jaki masz lvl?
Właśnie robie postać na servie(znowu)
W kolejce jest jakiś detektor afk? Po jakimś czasie czekania w kolejce gdy mam zminimalizowaną gre, wyłącza się.
chyba nie moze cos klikles np. esc
ale ja też to miałam i teraz na nowo musze stac w kolejce, ale tym razem bedę pilnować
Najtańszy premium ever. Całe 17 groszy dziennie (5 zł miesiąc). Dajcie to u nas