Aragmor, 17 póki co
Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta
Mnie właśnie też juz 2 razy z kolejki wywaliło. Próbuję wbić od 11:00
Temat rekrutacyjny naszej ekipy. Ren wyślij mi nazwę swojej postaci bo jej nie ogarnąłem xD
Ayakashii zglasza sie do guild lv prawie 17
wie ktos moze dlaczego pare minut po zalogowaniu mnie wywala ? ( wywswietla sie jakis blad - krzacki 132,1 060 lub krzaczki 132, 1 054) ...
Moj main to Irya bedzie mysle, vRider moze pingi masz wysokie?
Stamina resetuje się o 21:00 naszego czasu.
Ma ktoś jakiś sposób na usunięcie postaci? Czy da się to jakoś zrobić bez zmieniania klawy na chińskie znaki? :
I jakie macie pingi? Mam 350 z boosterem i ciekawe czy da się jeszcze bardziej zbić.
tutaj w pdfie masz wszystko o usuwaniu postaci http://aragmor.pl/2013/11/27/blade-and-soul-china-podstawy-komunikacji/
Ping za***isty po 17-18. Właśnie ubiłem solo skorpiona!!!
Elo, ktoś wie jak można robić trade ? Od którego lvla, albo czy trzeba mieć vipa ? A tak w ogóle to jak zrobiłeś tak niski ping, aragmor ? ( napisałem z małej litery, ponieważ sam masz tak zapisane ).
Jaki masz Ping po 17-18 ? Aragmor skropiona da radę ubić spokojnie jakbym miał Ping z 50-100
Idziemy w zlych czy dobrych? Ja ide w zlych
To jak z tym tsem, Macie cos?
Wydropiłem tę broń, czapeczkę i talizman na mordce, ale no nie da się tego seta fajnego, po prostu zużyłem już chyba ze 100 tych kryształków i nadal nic.
Ludziki pomóżcie co mam w tym czarnym okienku wpisać, wpisuję ID z tej strony http://idgen.larskort.org/ i mi się coś tam na pomarańczowo wyświetla, rozumiem, że źle wpisane, liter chińskich nie można skopiować tam. Strasznie was proszę o pomoc, liczę na wyrozumiałość, dziękuję już Wam z góry za odpowiedzi, a na blogu nie mogę znaleźć poradnika co do tego. Wszyscy tak mają? Też chcę pograć
To jak z tym trade ? Wie ktoś coś na ten temat ? Wybaczcie, że tak dopytuję, ale przyjaciel, z którym gram nie może dropnąć mieczyka dla swojej postaci.
A tutaj moje postępy na nowej postaci [ gramy z wyżej wymienionym kolegą na innym serwerze ( tym z najniższym pingiem ^^ ) ].
Ja gadałem z jakimś Chinolem, co umie po angielsku i on mówił, że np. te rzeczy z tych pudełek nie można tradeować. Niektórych po prostu się nie da, w każdej grze tak jest.
Ok, dzięki za odpowiedź. ^^
Z tej loteri lecą tylko 2 rodzaje broni ja mam 8/8 tego seta i armorek z tej loteri teraz jestem koło innego bossa mam już 7 kryształków ale nigdzie niema tego nowego pokrętła prawie 18 lv i sie denerwuje ze nie zdążę stadniny zjechać w 1h 15 min mam 20k
te krysztalki sa do krecenia tymi kolami "fortuny" ?
Moj main to Irya bedzie mysle, vRider moze pingi masz wysokie?
Wlasnie nie ;/ ale 2x mi ten blad wyskoczyl i problem zniknal nie wiem o co chodzi Tak samo szybko jak sie blad pojawil tak samo szybko zniknal sam z siebie
Tak raider ale caly czas te same zeczy leca ;d Tylko te 8 czesci czyt. Twoj Armor jest dobry i ta szatka czerwona wiecej niema co tam farmic te czapki i nalepki na twarz Tylko takie nuby jak kolbi i r0ck nosza
Ogolnie ten boss niebyl taki trudny tylko te male *Skorpiony?* irytowaly
@Edit Stamina nie resetuje sie o 21:00 naszego czasu.
@Edit Aragmor Gdzie mogę oddać tego czerwonego questa ? Bo mam gwiazdę ze skończyłem ale nigdzie niemoge znaleść noc żeby go oddać poniżej widać tego questa