Blade and Soul China - Rejestracja i pobranie klienta

Aragmor, 17 póki co ;)

Mnie właśnie też juz 2 razy z kolejki wywaliło. Próbuję wbić od 11:00 :P

http://aragmor.pl/wolftail/

Temat rekrutacyjny naszej ekipy. Ren wyślij mi nazwę swojej postaci bo jej nie ogarnąłem xD

Ayakashii zglasza sie do guild lv prawie 17 :D

wie ktos moze dlaczego pare minut po zalogowaniu mnie wywala ? ( wywswietla sie jakis blad - krzacki 132,1 060 lub krzaczki 132, 1 054) ...

Moj main to Irya bedzie mysle, vRider moze pingi masz wysokie?

Stamina resetuje się o 21:00 naszego czasu.

Ma ktoś jakiś sposób na usunięcie postaci? Czy da się to jakoś zrobić bez zmieniania klawy na chińskie znaki? :

I jakie macie pingi? Mam 350 z boosterem i ciekawe czy da się jeszcze bardziej zbić.

tutaj w pdfie masz wszystko o usuwaniu postaci http://aragmor.pl/2013/11/27/blade-and-soul-china-podstawy-komunikacji/

Ping za***isty po 17-18. Właśnie ubiłem solo skorpiona!!!

Elo, ktoś wie jak można robić trade ? Od którego lvla, albo czy trzeba mieć vipa ? A tak w ogóle to jak zrobiłeś tak niski ping, aragmor ? ( napisałem z małej litery, ponieważ sam masz tak zapisane ;) ).

Jaki masz Ping po 17-18 ? Aragmor skropiona da radę ubić spokojnie jakbym miał Ping z 50-100

Idziemy w zlych czy dobrych? Ja ide w zlych :D

To jak z tym tsem, Macie cos?

hg2k.png

Wydropiłem tę broń, czapeczkę i talizman na mordce, ale no nie da się tego seta fajnego, po prostu zużyłem już chyba ze 100 tych kryształków i nadal nic.

Ludziki pomóżcie co mam w tym czarnym okienku wpisać, wpisuję ID z tej strony http://idgen.larskort.org/ i mi się coś tam na pomarańczowo wyświetla, rozumiem, że źle wpisane, liter chińskich nie można skopiować tam. Strasznie was proszę o pomoc, liczę na wyrozumiałość, dziękuję już Wam z góry za odpowiedzi, a na blogu nie mogę znaleźć poradnika co do tego. Wszyscy tak mają? Też chcę pograć :unsure:

To jak z tym trade ? Wie ktoś coś na ten temat ? Wybaczcie, że tak dopytuję, ale przyjaciel, z którym gram nie może dropnąć mieczyka dla swojej postaci. :P

A tutaj moje postępy na nowej postaci [ gramy z wyżej wymienionym kolegą na innym serwerze ( tym z najniższym pingiem ^^ ) ].uvvm.png

Ja gadałem z jakimś Chinolem, co umie po angielsku i on mówił, że np. te rzeczy z tych pudełek nie można tradeować. Niektórych po prostu się nie da, w każdej grze tak jest.

Ok, dzięki za odpowiedź. ^^

Z tej loteri lecą tylko 2 rodzaje broni ja mam 8/8 tego seta i armorek z tej loteri teraz jestem koło innego bossa mam już 7 kryształków ale nigdzie niema tego nowego pokrętła prawie 18 lv i sie denerwuje ze nie zdążę stadniny zjechać w 1h 15 min mam 20k

te krysztalki sa do krecenia tymi kolami "fortuny" ? :D

Moj main to Irya bedzie mysle, vRider moze pingi masz wysokie?

Wlasnie nie ;/ ale 2x mi ten blad wyskoczyl i problem zniknal nie wiem o co chodzi :P Tak samo szybko jak sie blad pojawil tak samo szybko zniknal sam z siebie ;)

Tak raider ale caly czas te same zeczy leca ;d Tylko te 8 czesci czyt. Twoj Armor jest dobry i ta szatka czerwona wiecej niema co tam farmic te czapki i nalepki na twarz :D Tylko takie nuby jak kolbi i r0ck nosza :D

Ogolnie ten boss niebyl taki trudny tylko te male *Skorpiony?* irytowaly

@Edit Stamina nie resetuje sie o 21:00 naszego czasu.

@Edit Aragmor Gdzie mogę oddać tego czerwonego questa ? Bo mam gwiazdę ze skończyłem ale nigdzie niemoge znaleść noc żeby go oddać poniżej widać tego questa